KK Partizan

1. Kad sam rekao kao u FK mislio sam na dovodjenje SNS uprave. A zeka je kao i coki, covek za svaku vlast, jajara svoje vrste.
    Opusteno ,ne moras da se nadas za glasace navijace partizana, oni sigurno nece zaokruziti SNS, za razliku od nekih koji vole torte na dan predizborne tisine.

I uopste se ne radi o duletovom uticaju, jednostavno ne treba im neko ko ce da laprda pred izbore. Ima onih koji glasaju impulsivno, bukvalno taj dan ustanu i odu pa sta zaokruze to im je to. A takvi mogu biti i navijaci Partizana koji ce bas taj dan procitati tekst ili odslusati Duletovu konferenciju (na kojoj se btw prica istina).

A ja uopste ne podcenjujem uticaj sporta na izbore jer sam licno ubedjen da je SNS dobio prosle izbore upravo zbog zvezdine titule u fudbalu kad je otvoreno pocel oda se prica da podrzavaju Zvezdu, nalaze sponzore itd.
    Nakon ove titule FMPa, koju prosecan glasac i zvezdas racuna kao zvezdinu, tih glasaca je sve vise, ali se stvorila jasna podela na SNS kao zvezdasku opciju sto smanjuje broj glasaca koji navijaju za Partizan. E zato im treba partizanova LS u fudbalu i promena uprave i nabacivanje nekog sponzora u KK.
    Cilj je jedan, ostati na vlasti.

2. Puko si ko lajsna gayi.

3. A ja uopste ne podcenjujem uticaj sporta na izbore jer sam licno ubedjen da je SNS dobio prosle izbore upravo zbog zvezdine titule

ti si dečko OPSEDNUT

4. Prevelike teorije zavere da bih nastavio konverzejšn. Naročito što ubaciješ šegu za one koji vole tortu, xe xe.

Sve više mi se čini da voliš više DV nego Paću. Jebemliga možda grešim.

Inače, da ne ispadne da sam snsovac (a kako nisam kad navijam za Zvezdu), vodim se onom Platonovom.

O Vučeli nisam znao mnogo, skoro sam naleteo na ovaj članak, magazin Vreme, trebalo bi da bude verodostojan, al šta znam, mnogo mutniiji nego što sam mislio.

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=406665

5. Naročito što ubaciješ šegu za one koji vole tortu, xe xe.

A jel? Pa nista, smatraj to odogovorom na ono oko isecaka iz novina sa fudbalske teme.

Matori, ne postoji politicar koji nije korumpirano lopovsko govedo. Postoje samo politicari koji su to za vreme trajanja jedne vlasti, i oni koji plivaju bez obzira na vladajucu stranku.
    Od ovih drugih nema veceg zla.

A sta tek reci za novu finansijsku direktorku FKP-a? Verovatno je stavka iz CV da je optuzena za proneveru 60 milki evra bila glavni razlog zasto su je uzeli. Treba popeglati silna primanja od uefe i transfera a da ispadne da nista nismo dobili

6. Može jedno pitanje? Koliko uopšte ima mesečnu platu DV?

Vidim po svim portalima, uglavnom se vrte različite cifre, priča je da ne mogu da oteraju DV dok ga ne isplate, a da ima prebrutalno novca, neki kažu 400 000, neki 600, neki čak da sa kamatom to ide u pm, al uglavnom kažu da je sav taj dug iz ovog mandata, kad se vratio iz Rusije.

A sećam se da je Kecman valjda kad je tužio Paću rekao "kad mogu Dulou da daju 30k mesečno, mogu i meni da plate dug od 40k".

Blam me o kolikim se ciframa radi, naročito što je stalno pričao meni pare nisu bitne, ja ću za 1 evro da radim, u partizanu sam jer ga volim a ne da bih zaradio novce, neki su kao sinovi, a neki traže pare, ili raskinu ugovor ako istih nema.

(iako se on na ovo poslednje popišao jer je sam tražio da ga isplate komplet) I nemoj da je neko napisao da traži pare jer ga teraju, to je tek jajarski reći.

I zašto bi mu iko davao tolike ugovore ako ste u krizi sa parama u pm? Jedino ako je sam sebi ponudio te pare.

7. 300-350к годишње

8. aha, epa govno debelo nabijem mu ga majke u picku

9. Covek koji je tim od 1,5 milion evra odveo na F4 EL , usput lupajuci timove sa budzetom od 20,30 milki zasluzuje i milion godisnje , al jebiga covek ne prima ni 300k godisnje koje mu sleduju ugovorom.

A sto se tice ovog slucaja , Partizan ne sme sebi da dopusti da otpusti trenera kog cigani mrze. Tacnije, Grobari ne smeju to da dozvole.
    Ma makar titulu ne uzeli 20 godina, ne smemo im to zadovoljstvo priustiti.

https://pbs.twimg.com/media/CM72MKnWsAAEShy.jpg

10. Dyo, koliku platu ima Radonja?
    Evo moze pseto ili gusti da ti kazu, makar okvirno

11. Covek koji je tim od 1,5 milion evra odveo na F4 EL , usput lupajuci timove sa budzetom od 20,30 milki zasluzuje i milion godisnje , al jebiga covek ne prima ni 300k godisnje koje mu sleduju ugovorom.

ако се којим случајем односи на мене(мада не видим разлога) ја сам му само одговорио без да сам рекао да ли прима мало или пуно.

12. За Радоњу стварно не знам колика му је плата. Може неко ко је регистрован на РСБ или МојаЗвезда(нисам сигуран на којем од та два) форум да пита Ћокијевог зета, врв ће одговорити као и на све што су га питали. Једино ако желиш моју претпоставку па да кажем?

13. И још нешто да додам, да сам у управи партизана сматрао бих да је боље сада платити дулоа и 500к него ономад када сте имали јаке саставе. оне би мање-више свако добро водио а сада за рад са младим анонимусима вам треба дуло. Чак и да је плаћен милион а цео ростер 500к

14. A sto se tice ovog slucaja , Partizan ne sme sebi da dopusti da otpusti trenera kog cigani mrze. Tacnije, Grobari ne smeju to da dozvole.
    Ma makar titulu ne uzeli 20 godina, ne smemo im to zadovoljstvo priustiti.

Dule treba da ide po meni. Prolupao je još pre koju sezonu, nisam ga nikad voleo preterano kao trenera, i često su me njegove odluke nervirale do panja, ali ga poštujem zbog svega što je doneo Partizanu. Mada sad mislim da nam više šteti nego koristi.
    A puca mi kurac koga cigani mrze ili ne, i jebe mi se da se prave odluke koje štete klubu zbog toga. A mislim da Dule kao trener nije više za Partizan.

15. Brate gayi prejadno ti je razmišljanje. Tačnije, ne bih nikom voleo da ima takva shvatanja. U sezoni kada svi partizanovci kažu da je biti ili ne biti za klub (po meni nije, al to je nebitno) tebi je važnije od kluba da Dulo ostane trener i to iz razloga što "Delijama ide na živce". Svaka tebi čast koliko voliš duloa. Tačnije, jebe se tebi za Partizan, bitan ti je Dulo.

Ako mene pitaš, potpuno mi je svejedno hoće li ostati ili neće. Čak voleo bih da ostane. "Smetaju" mi njegova lupetanja/laganja/kenjanja, ali to me tangira i drži dok pročitam vest, pomislim kakvo đubre, i zatvorim tab. Da sam ja npr. u upravi Partizana i da razmišljam kako pomoći KKP, doveo bih ili Miloja ili Džikića, možda čak i Đokića, ali mi je draže da je u Metalcu.

I to što vidim da ti je npr. on draži nego Žoc, to mi je tek neshvatljivo, busaš se fajnal forom, važniji ti je F4 nego osvojena EL? Za koju je jedan od najzaslužnijih Danilović, koga pljuješ veličajući Duloa. Kad se hvataš budžeta (iako možeš pričati o budžetu i partizanu samo ofrlje) ja garantujem da je taj iz 1992 budžet bio manji (pričamo o igračima).

Ne znam ni što se hvatam u priču s tobom, al su baš nereaalne neke tvoje idejice. Viči me sutra da idemo zajedno ispred severne tribine... #zaduloa

16. Dionysio
    Brate gayi prejadno ti je razmišljanje. Tačnije, ne bih nikom voleo da ima takva shvatanja. U sezoni kada svi partizanovci kažu da je biti ili ne biti za klub (po meni nije, al to je nebitno) tebi je važnije od kluba da Dulo ostane trener i to iz razloga što "Delijama ide na živce". Svaka tebi čast koliko voliš duloa. Tačnije, jebe se tebi za Partizan, bitan ti je Dulo.

Ako mene pitaš, potpuno mi je svejedno hoće li ostati ili neće. Čak voleo bih da ostane. "Smetaju" mi njegova lupetanja/laganja/kenjanja, ali to me tangira i drži dok pročitam vest, pomislim kakvo đubre, i zatvorim tab. Da sam ja npr. u upravi Partizana i da razmišljam kako pomoći KKP, doveo bih ili Miloja ili Džikića, možda čak i Đokića, ali mi je draže da je u Metalcu.

I to što vidim da ti je npr. on draži nego Žoc, to mi je tek neshvatljivo, busaš se fajnal forom, važniji ti je F4 nego osvojena EL? Za koju je jedan od najzaslužnijih Danilović, koga pljuješ veličajući Duloa. Kad se hvataš budžeta (iako možeš pričati o budžetu i partizanu samo ofrlje) ja garantujem da je taj iz 1992 budžet bio manji (pričamo o igračima).

Ne znam ni što se hvatam u priču s tobom, al su baš nereaalne neke tvoje idejice. Viči me sutra da idemo zajedno ispred severne tribine... #zaduloa

Ne matori, nego ti ne mozes da ukljucis mozak i skapiras koja je ovde dilema u pitanju.
    A to za cigane sam naveo kao jedan od vecih repera. Ja nprv navijam da vam Grof ostane sto duze na klupi jer je buljas klasican, i znam da sve ove pobede uzima zahvaljuuci namestenim mecevima. On nije steta meni, kao navijacu Partizana jer smatram da ima boljih trenera od njega koje ste mogli da dovedete.

Kako volim kad tako cenite Milojevica i smatrate ga trenerom za KKP a liku je najvaznija takmicarska utakmica bila polufinale srpske lige u koju je usao bez pola tima jer je gazda rekao da mora da idu na adidasov kamp. Toliko o ozbiljnosti kluba koji vodi, i koliko god mega igrala kosarku lepu za oko, Partizan nije filijala za budzenje statistike nego tim koji juri trofeje. Dzile je vec druga prica, a to cu objasniti u sledecem pasusu.

Samo me moras podsetiti, gde sam ja rekao da je Dulo bolji od Zoca, i gde sam uopste pomenuo Zoca u celoj ovoj prici oko eventualne smene Duleta?
    Poredjenje kosarke iz '92 i ove sad je jednako kao poredjenje fudbala tad i sad, i jednostavno nije moguce. Posto niko nije veci od Partizana, kako tvrde i navijaci zvezde i Partizana, a i precednik PSD, zasto se onda ispunjavaju zahtevi nekog tamo SNSa koji zna bolje od PSD sta je bolje za Partizan?
    Ko garantuje KKPu da ce dobiti sponzorstva (ili jos bolje pitanje) KOLIKO ako ode Dule?
    Sta sad, Zvezda izbrisala 15 milki duga, dobija od drzave 2,3 miliona i kao evo dacemo mi Partizanu 500k, nije da nema pomoci drzave. Neka hvala.
    Drugo, ako je vec doslo do toga da moramo da igramo sa kojekakvom boranijom, bolje da im Dule bude trener, nego neko drugi.
    Oko price ko steti klubu i doprinosi sponzorima bla bla, od toga mi se sere, i samo cu da navedem da je recimo kriminalac coki pogodan za investiranje u KK, ali zato trofejni trener nije magnet za sponzore. O ostalim clanovima uprave nema potrebe da govorim jer kad bismo tu vrsili poredjenje ne znam kako bi zvezda imala za tetkice a ne za onakve igrace.
    To sto je danas normalno da nekog ko prica istinu proglasis ludim pa kao "rusi ugled kluba" to je posledica nekog drugog problema, a smena Duleta taj problem nece resiti nego ce ga samo pogorsati.

A ako ga smene, verujte da u Pioniru nece biti NIKOG, osim mozda 200,300 ljudi. Placenici ni tad nece dolaziti jer ih prosle sezone nije intersovala ni ABA liga osim duela sa ciganima, sto bih ih interesovala sad kad nemamo tim za bilo kakav uspeh?
    U suprotnom, ako DUle ostane, ja garantujem 5000 prodatih sezonskih, a vi onda i dalje nastavite da pricate o stetnom uticaju na klub

17. Long story short, samo nemojte da branite Partizan od Danilovica i Duleta i sve ce biti ok.

18. http://i.imgur.com/6LXE7kh.png

Danilovicu, ne igraj se.

Danilovicu, ne igraj se.

Danilovicu, ne igraj se.

Danilovicu, ne igraj se.

Danilovicu, ne igraj se.

19. Ok gayimudo, iyvini, sve si u pravu, ne ynam sta mi bi,ziv covjek pogresi.... :(

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.