KK Partizan

1. Shomy23

Što niko ne spominje poraz Dulove vojske od Oldenburga od 32 razlike ?

ŠTA TI JE NAVIKA JOŠ UVEK PRATE PRIPREMNI PERIOD AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA

2. JESMO IMA DA IH JEBEMO SA MURIĆEM SAMO JER TAKO SMO U MOGUĆNOSTI

3. Prošli put kada smo dovodili mlade drugoligaške igrače bili smo prvaci Evrope :)

4. a mi uzeli ligu sampiona
    dobar period za zivot u srbiji
    ako izuzmemo rat lololo

5. ako izuzmemo rat lololo

Ajde molim te, takve sitnice nas ne dotiču uopšte lolololo

6. Da me neko pita da mi sada uzmemo el a vi le(ls je ono......) i da se zarati razmisljao bih 2,17 sekundi lololo

7. Ja pripasao pušku već loool

8. Mislim da bi prihvatio rata da bude odmah posle :)

9. Ma nek bude i za vreme osvajanja ovoga sto se mene tice ici cemo u malme na tekme hahaha

10. Al da Ratko Mladić ima 45 dina fazon. I da Arkan bude živ ko što jeste i sad

11. I 2pac da je živ i da pristupi "Srpskoj dobrovoljačkoj gardi" koju vodi Šešelj.

12. Juče sam pao najniže u životu, poslala me ćerka da joj u crno-belom šopu kupim suvenir sa grbom Partizana i ja otišao.

13. Djesi džoni šta ima, jel i ti misliš da se gasite ove sezone? Poyy
    Rasni je.

14. Rasni, dobri moj čemu ban (koji si sam tražio), ako ćeš da dolaziš sa duplih?

15. Pa reko sam i da me ovde banuju na 100 dana al neće. Aj džoni i ovde stavi 100 dana.

16. Juče sam pao najniže u životu, poslala me ćerka da joj u crno-belom šopu kupim suvenir sa grbom Partizana i ja otišao.

Najzad si posto čovek :)

Djesi džoni šta ima, jel i ti misliš da se gasite ove sezone? Poyy

Ne gasimo se mi, al nećemo se baš nešto sada proslaviti. Mada ako SNS uzme još jedan mandat, onda će biti opasno u narednih par godina.

17. узеће јебига

18. bruse dzoni i natnat drago mi je sto ste se vratili...ja nisam neki autor uticajan da vma znaci moje misljenje ali mi je drago sto ste tu..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.