Kako ce ovo gotivan period da bude. Smarace nas malo ovi musavci al nista naspram onog kako cu ih ja smarati za koju godinu , na kucu cu svakom ponaosob da dodjem da im se smejem
Moram da pohvalim način rada Kk Partizan. Bez imalo sarkazma, ljudi stvarno odlično rade i možda budi sampioni za nekih...45 godina. Nemojte se smejati, ozbiljno vam kažem.
45 godina. Nemojte se smejati, ozbiljno vam kažem.
Pa trebalo bi vam 45 godina da se izlečite svakako od ovih prethodnih 45 godina. Šteta što nećete imati puno baš godina za lečenje, pre nadolazaka novih decenija negledanja košarke.
Nego šta? Ne da neće možda da bude bitno da u košarkaškom klubu igrači ostanu? Bože me sačuvaj. Kad vi shvatite (kako god da zovete vaš klub) da su vam bitni Radonjić i/ili Čović, a ne igrači, biće vam mnogo lakše u životu.
Ne mislim sad na Partizan kada kažem, da to ne bih voleo da se desi, ali će se desiti 90%
Ode nam Tepara, kako Grci javljaju, potpisao za Paok.
http://balkans.aljazeera.net/sites/staff.balkans.aljazeera.com/files/styles/aljazeera_article_main_image/public/cedevita_partizan_tanjug_main.jpg
http://i.ytimg.com/vi/YbXr9NJDjwg/hqdefault.jpg
mah-mah Shomey23
Ovo je Crvena Zvezda brt, ja sam panter.
Ups, moja greška, oprosti :(
Trampili smo s PAOK-om Teparu za Edija Sinadinovića!
Kako ce ovo gotivan period da bude. Smarace nas malo ovi musavci al nista naspram onog kako cu ih ja smarati za koju godinu , na kucu cu svakom ponaosob da dodjem da im se smejem
Biće opet 1992. godina!
Bice, samo sto to nece biti 2016 a ni 2017.. Za dalje cemo vidimo
Ne bi bio prvi put :)
Moram da pohvalim način rada Kk Partizan. Bez imalo sarkazma, ljudi stvarno odlično rade i možda budi sampioni za nekih...45 godina. Nemojte se smejati, ozbiljno vam kažem.
Jbg, mi nemamo drzavu iza sebe da nam za 4 godine upumpa 20+ miliona. :(
немате више
Eh jebiga propadosmo. Dobro, barem smo osvojili sve što se osvojiti moglo. Osim ENBIEJ prstena lololo
Nista strasno, najbitnije je da je dulo osto
Pa trebalo bi vam 45 godina da se izlečite svakako od ovih prethodnih 45 godina. Šteta što nećete imati puno baš godina za lečenje, pre nadolazaka novih decenija negledanja košarke.
Nego šta? Ne da neće možda da bude bitno da u košarkaškom klubu igrači ostanu? Bože me sačuvaj. Kad vi shvatite (kako god da zovete vaš klub) da su vam bitni Radonjić i/ili Čović, a ne igrači, biće vam mnogo lakše u životu.
45 godina
Isus sišo na zemlju i sezoni 1971-72.