KK Partizan

1. Ви тучете Игокеу за нас, ми Будућност и Раднички за вас и онда идемо заједно на Фајнал фор. СРБИЈА!

2. Што да тучете Раднички? Пустите их да идемо сви. У полу-финалу, ми тучемо Игокеу, а ви опет пустите Раднички, па нек' победи најбољи! Следеће године са Мегом да максимално издоминирамо. :)

Што се тиче могућег одлучујућег меча са Звездом за ЕЛ, ја бих цитирао друга који након што изгуби десет партија шаха узастопно каже:

Е, добро! Ај сад једну да видимо ко је бољи!

3. Па мислим да ће нам требати и та победа за 1. место на табели. У случају да завршимо посао раније, ја се не бих бунио да финале Фајнал фора препустимо Партизану и Радничком, најозбиљније. Али треба да се поклопи доста ствари...

4. Pa pre svega bi trebao da postoji dogovor izmedju nasih timova, a mislim da bi pre jedni drugima platili saranu,nego nesto dogovorili na obostranu korist.

5. Ako Igokea bude prva smatrajte da nas puštaju u finalu :)

Reče mi Dodik maloprije ;)

6. Realno vam kazem, ako Igokea se snadje za dvoranu( a pocelo je renoviranje Dvorane Borik u Banja Luci) moje komsije iz LAktasa nece izgubiti titulu sigurno....

7. Zapata
    samo da kažem da je ABA liga smrt za našu košarku. Naime, kad je počelo celo to sranje pre 10ak godina, ideja je bila da se kroz jake utakmice u toku sezone, jača košarka regiona.

Rezultat nakon 10 godina postojanja regionalne lige, jedno srebro Srbije 2009, i po jedno polufinale Makedonije i Slovenije.

Zašto mislite da bi bolje po nas bilo da igramo našu ligu?
    Evo u fudbalu igramo pa smo 2x jedva stigli do grupne faze LŠ a u basketu F4.

Što se tiče reprezentacije više je politika kriva odnosno guranje pojedinaca nego klubsko takmičenje.

Ja se inače donekle slažem sa Tošom, Mesi je vodio ekipu sa svega 20g

8. A inače ima 50 Mesija na planeti... Au koliko transferišete to nije zdravo...

9. hahaahha MESI JBT! :D

10. Pa nije samo Mesi primer, ima brdo takvih igrača koji jako mladi nose ekipu

11. Mesi je neka druga krajnost. Ima tog ISKUSTVA čuvenog. Mada čini mi se da je ta reč ISKUSTVO upravo naduvana u novinama, televizijama i slično. Pogledajte Partizan kada su igrali Divac, Danilović, Sale Đorđević. Npr. Njima nije falilo iskustva. To su nadoknadili kvalitetom, a tek kasnije su to nadograđivali tim famoznim ISKUSTVOM. Jbg, što mrzim tu reč :)

12. Da odgovorim bratu Predraginju samo, na ono od pre par strana, ne pljujem njega, nego se nekako kako god krene neka priča, kuje u nebesa, ali ne u onom tripu da je odličan, jer on je stvarno jedan odličan igrač, nego ono u fazonu kao da je Džordan. Naravno da ne mogu Bogdanovića, dete koje tek kreće profesionalno da merim sa njim, niti to radim, ali nije prvi put u dva dana da mi se priča kako je Rakoč pun muda, a kod nas igraju pičkice. Igraju klinci, a ne pičkice. Rakočevića ne mrzim, naravno i ja takođe smatram da je neko drugi tu, samo nešto manje dobar i iskusan, ne bi vam bilo spasa, bez obzira na Nelsona, Katića i bilo koga drugog. Ne samo da daje poene, nego krene kada treba da puni i generalno uliva sigurnost ekipi.

13. Pogledajte Partizan kada su igrali Divac, Danilović, Sale Đorđević. Npr. Njima nije falilo iskustva.

Drugo vreme, druga košarka. Mlade ekipe u svim sportovima danas mogu samo da duvaju, a pobeđuju savršene kombinacije i spojevi mladosti i iskustva, sa većim procentom iskustva u ekipi. Ne mora da bude basket. Bilo koji sport da je.

14. Ja se inače donekle slažem sa Tošom, Mesi je vodio ekipu sa svega 20g

Ali ne ekipu 20-godišnjaka pod jedna, a pod dva ti pričaš o Mesiju, jednom vrhuncu jednog sporta, dakle nekome ko je vanzemaljac svetskih razmera, koji je jedan od pet najboljih igrača koji su ikada igrali fudbal, a kao klinac je opet bio najveći svetski talenat. I opet ponavljam nije igrao sa 10 drugih klinaca.

15. To jeste Džoni. Ali zašto opet nema takvih igrača? Ne znam. Napisah negde, pogledaj Novicu. On je bio taj koji je grizao, drao se, jebao mame. To sad treba da bude Lučić. Ima on to u sebi. Istina, fali tu jedan iskusan igrač. Da vam je Peković tu, uz veću minutažu Bertansu i Bogdanu, svašta bi bilo. Realno.

I da, da li je moguće da nama redovno stranci moraju da igraju pleja...

16. Pa mora malo iskustva tu. Pera Božić je sedeo na klupi, a bio kapiten ekipe. Tačno je uvođen kada treba. Da smiri, da raširi tu sigurnost u ekipu i da preseče nekom izvanredno bitnom trojkom.
    Pera nije bio igrač da kažem "Vau Pera Božić, najjači košarkaš svih vremena" nego je bio onaj pravi iskusni, pravi kapiten koji je značio ekipi u svakom pogledu. Presrećan sam što je opet tu, makar na klupi, mada treba jedan takav na terenu takođe.

17. A sprdali se svi na račun tog vašeg Pere, ali sad se vidi koliko nedostaje. Ja mislim da Dule njega planira za svog naslednika. Znaš i sam da je on i kao igrač vodio treninge i tako te munje. Pera je prosečan igrač, ali je to što kažeš imao šta treba da povede ili smiri.

Gledam kod nas Rakočevića, jeste on iskusan i to, ali nije ni on od tih igrača koji će da preuzmu. Kao npr. Bodiroga. Možda je glupo poređenje, ali to mi je najbolji primer za inteligentog igrača sa mudima

18. Jeste to taj tip i nije to taj tip u isto vreme. Jebem li ga, igrača kao Bodiroga nije bilo puno u svetskoj košarci zadnjih dvadeset godina, pa teško i kod nas dva takva da se nađu.

Ja se nikada sa Perom nisam sprdao. Čovek je jednostavno imao nešto smirujuće u sebi, kontam kada mladi igrač vidi njega pored sebe na terenu, da mu je nekako lakše bilo. Jednostavno neki tip igrača kog moraš da imaš na terenu. Svaki vrhunski tim je kombinacija karaktera, koji mora da se ukolpi lepo. Iskustvo je deo te kombinacije karaktera i veština koju svaka dobra ekipa mora da ima.

19. Johnny Kurajber

Da odgovorim bratu Predraginju samo, na ono od pre par strana, ne pljujem njega, nego se nekako kako god krene neka priča, kuje u nebesa, ali ne u onom tripu da je odličan, jer on je stvarno jedan odličan igrač, nego ono u fazonu kao da je Džordan.

Džoni, ja mislim da je to možda malo zbog njegovog stila igre i toliko izraženog tog nadskoka i skok šuta sa zadrškom, da malo koji igrač ima tako nešto. Ja stvarno ne mogu da se setim nijednog našeg igrača, sem ono malo što sam gledao Nedovića, da ima taj neki stil i tako neku skočnost i gipkost.
    Ali daleko od toga da bi mogao Džordanu i patike da nosi lolo

20. Ali ne ekipu 20-godišnjaka pod jedna, a pod dva ti pričaš o Mesiju, jednom vrhuncu jednog sporta, dakle nekome ko je vanzemaljac svetskih razmera, koji je jedan od pet najboljih igrača koji su ikada igrali fudbal, a kao klinac je opet bio najveći svetski talenat. I opet ponavljam nije igrao sa 10 drugih klinaca.

Tu si upravu ali ja sam se više nadovezao na to da l' će neko napraviti neku veliku karijeru.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.