KK Partizan

1. брате да може да се игра само са клинцима не би постојали млади тимови, немој да си неозбиљан

2. naravno da moze da se igra samo sa klincima. To samo znaci da neces imati kvalitet i mentalitet za velike domete.

Posto kazes da se mnogo napreduje na utakmicama, mnogo vise na treninzima, ne vidim zasto ne bi ti klinci trenirali medju sobom, a napredovali od duela sa mega giga superstarovima iz cedevite, buducnosti i zvezde? Ili to za tekme vazi samo za gagulu.

Mi trenutno nemamo luksuz da se drzimo "pravila kosarke" i sklapanja timova.

Mi ni neamo tim, a ovde se prica o nekom balansiranju mladog i starog. Posto nam trebaju pare, svaka plata koja se daje igracu 30+ godina je korak u nazad, ma kakvu on znacajnu rolu imao.
    Dva ili tri igraca ne mogu da donesu rezultate tokom cele sezone. Tj, ne mogu znacajne rezultate da donesu. A kad vec ne mozemo da budemo u top6, sto onda da bacamo pare na matorce, kad je svejedno biti 13. ili 7.

3. I da, ne moze ni kosarka da se igra bez pleja i sa jednim centrom pa vam nije smetalo prosle sezone dok ste nas drali.

4. Ama ne mora svaki igrač da se proda, nama bi u ovoj situaciji Kosta dobro došao koliko i mi njemu. Evo ovi igrači što su na probi, kako ti kažeš "retardi što mogu da se naprave da liče na košarkaše". Je l' misliš da će za nekog KKP da uzme pare?

5. Pa i nek se ne proda, bolje mi je da uzmem 10 klinaca (Muric i Andric su tu) i da se nadam da ce uz Vanju jos dvojica da ispadnu dobri kosarkasi i super. I to na period od 3 godine.

Od Koste ne mozes da ocekujes napredak. A dve godine bez kosarke je MNOGO. Nije on Pavlovic koji je iz NBA dosao pa blejao godinu i jace dana pa izdominirao u ABA ligi, to je jebeni Kosta Perovic koji u cvetu mladosti i vrhuncu karijere nije znao ni da trci a ni loptu da uhvati a ni bacanje da pogodi.

Jbt bolje da gledam tamo nekog klinju od 18 godina kako mu ispada lopta , nego konja od 30

6. Posto kazes da se mnogo napreduje na utakmicama, mnogo vise na treninzima, ne vidim zasto ne bi ti klinci trenirali medju sobom, a napredovali od duela sa mega giga superstarovima iz cedevite, buducnosti i zvezde? Ili to za tekme vazi samo za gagulu.

то нисам ја рекао

I da, ne moze ni kosarka da se igra bez pleja i sa jednim centrom pa vam nije smetalo prosle sezone dok ste nas drali.

неће мени сметати ни када вас будемо драли ове сезоне ко год играо за вас, дал коста дал клинци само ти кажем да је за психичку стабилност битно имати и старије играче. а и због физикалија. и они косту и боа(ако дођу) не доводе да нападају 6-о место него да изборе опстанак, бе имало намере да прозивам

7. Koji bre opstanak, ne lozite se, pa ono sto trenutno imamo od igraca je dovoljno da ispelendra levske , sibenike, kuci moze i solnok i nadje se jos neka pobeda nad mztovima, rabotnickima, metalcima .

8. могуће да си у праву али чему онда коста перовић?

9. неће мени сметати ни када вас будемо драли ове сезоне ко год играо за вас, дал коста дал клинци само ти кажем да је за психичку стабилност битно имати и старије играче.

A tebe interesuje ova prica oko KKP iz kog razloga?
    Volis kosarku? Ovo nema veze sa kosarkom, ovo ce biti anti-kosarka.
    Volis Partizan? Ne bih rekao.
    Volis Zvezdu? Da.
    Mrzis Partizan? Verovatno.
    Na temi si KKP zbog?

10. По овом што имате од игрча сте 4. клуб и Србији тренутно. Врло вјероватно у топ 8 клубова Аба кад стигну појачања. Али прерано је још причати о томе, тек треба озбиљније да се крене са припремама сад кад сте ријешили питање тренера.

11. verovatno nema ko drugi, pa po principu bolje starac u timu nego omladinac u nekom drugom klubu

12. Šta se ložite, najgore mesto će vam biti šesto u Aba ligi. MARK MAJ VRDS

13. не мрзим ја партизан уопште мада сам мрзео појединце у партизану. сада мало осећам нетрпељивост према мурићу евентуално остали ме не деранжирају. звезду волим, кошарку такође. на теми ккп сам да бих причао о кошарци већином времена док не крене неко баљегање, тад се спрдам

14. Pa to vam pricam Dyo. Pustice nas zeljko a i gepekovace Danilovic.
    A i DULO ce da pristiska i stipa sudije.

15. а за косту капирам да су свесни да немају бољег. божо дислајк

16. al nije mi jasno Pseto, kazes ne interesuje te ko ce kod nas da igra, a ostavljas misljenje da ne bi valjalo da igraju samo klinci tj da to ne moze tako.
    ne znam o kojoj se kosarci ovde prica, stvarno.

Btw mali Vanja:
    https://pbs.twimg.com/media/COpMagkUcAAuJI0.jpg

Kapa dole. Vrv je decko svestan da su mu sanse za napredak drasticno opale.

17. Гази, пјениш без везе. Пратимо сви јер нас интересује шта се планира са играчима. Партизан је увијек давао корисне играче за репрезентацију. Ја на примјер зато пратим шта се дешава код вас. Како је лијепо видјети на првенству Гагија, Милутинова и Богдана. А било би фино да опет код вас ничу такви играчи.

18. realno, penim ti po kevi.
    a za igrace se ti ne brini, bitno da si navijao protiv tog istog Gagija dok su ga gadjali sorkom i loptama na vasem domacem terenu.
    a jos je lepse sto ste Bogdanu tepali USTASO.
    A o Milutinovu da ne pricam, mnogo ste se zabrinuli nakon sto ga je crnja prevrnuo na glavu onomad.

samo vi nemojte da brinete o nasim bivsim sadasnjim i budicim igracima i sve ce biti ok.

19. сада мало осећам нетрпељивост према мурићу евентуално остали ме не деранжирају.

Potpuno te razumem. Svako secanje koje podseca na traumu je stresno.
    Al ako ja dobro razmisljam, mislim da ce i Muric da ode.

20. al nije mi jasno Pseto, kazes ne interesuje te ko ce kod nas da igra, a ostavljas misljenje da ne bi valjalo da igraju samo klinci tj da to ne moze tako.

да. и то мишљење не важи за партизан него генерално.

успут, не осећам потребу да се било коме правдам за писање било где

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.