KK Partizan

1. и ти курац зовеш дуло?

2. kurac oslovljavam imenicom kurac. dulo? dulo vujošević? najtrofejniji trener košarkaškog kluba partizan? prso lik ko gazimudo.

3. јок бре мени смешно да гледам одбране дулоа пуца ми курац за њега искрено

4. Dulo "Ćoki" Vujočović

ahahaahahahaahaha

5. ja da ga branim? pa nisam debil da ubjeđujem cigane po netu.

6. Haha da na to sam isao. To dal si muslidza mi se jebe.

Buduci da su ti kongitivne sposobnosti ravne sposobnosti svinje da se bavi astronomijom da ti nacrtam da si isti mali zvalavi kretenko kao doticni na slici, bez imalo poznavanja bilo kosarke bilo sporta uopste ali sa velikom zeljom da nesto kazes. Buduci da ovde svaki degenerik moze da postavi komentar pa i ti, idealna prilika da na trenutak izadjes iz drustvenog jada u kojem se nalazis pa i makar uvredama na racun random ljudi koji te ne bi provalili da dises da nisi uzeo njihova imena u zvale.

Poyy

7. хахахахах ват д фак

8. HAHAHAHAH AJ KAŽI DA NIJE BILDE
    DECXKO JE TRENIRAO 2 GODINE BASKET TE SE ZBOG POVREDE PREDNJIH UKRŠTENIH LIGAMENATA MORAO POVUĆI SA PARKETA. SADA RADI KAO STRUČNI KONSULTANT NA FORUMU VUKAJLIJE HAHAHAH MORON

9. popusite kurac normalnim ljudima kao sta sam ja!!!

10. eo ja neću više degeneričnim ljudima govoriti da su degenrični. nema poente. oprosti izijem što sam spemovao temu.

11. Imamo mladu ekipu, novog i mladog trenera, idemo ko KK filijala od početka, očekujem nove titule (neku triplu krunu) neke 2019. godine, a kup već od sledeće.

Pozz
    o
    y
    y

12. Mene zanima šta bi imao Reservoir Dog, sad kad je ponovo na sajtu, da izjavi povodom nedavnih turbulencija u KK Partizan?!

EDIT: Gazimudo je

13. Poznajem lično novog trenera KK Partizan, i mnogo je dobar dečko (da me ne razumete pogrešno video sam ga 2 puta u životu, ali smo se prvi put baš pogugačko ispričali).
    On i Dule Kecman su na ponos KK Partizan, ali ne bih im bio u koži. Dobili su na teret nikad lošiju ekipu, a objektivno očekivanja navijača (na nužno Parizanovih nego uopšte navijača) su uvek sve samo ne realna.
    Svaka čast i Pekmenu, čovek ladno ima jak želudac kada je mogao sa Ćokijem na ručak. Šalu na stranu, ko god misli dobro KK Partizan, jasno mu je da je Vujošević u najmanju ruku u poslednje 2 godine (ja mislim i ranije), naneo mnogo više štete klubu, nego što je doneo koristi. Neću dalje da elaboriram ne temu bivšeg trenera, jer nema svrhe. Ko ga još uvek voli sigurno se neće složiti sa mnom.
    Da budem iskren gotivim Peru, ali videću da li ću ponovo moći da navijam za KK Partizan kada bude igrao protiv stranih ekipa, toliko mi je onaj čovek svojim ponašanjem ogadio klub koji je u svakom pogledu predstavljao. A počeo sam i u evrokupovima da navijam protiv KK Partizan tek posle čuvenog "omaža".
    Teški dani su pred KK Partizan, ali očekujem možda i potpuni oporavak "za najduže 2 godine", hehehehe (mada nije lepo smejati se tuđoj nesreći). Ozbiljno mislim da sada ima šanse za stabilizaciju, koja neće ići preko noći. Ove sezone će i Mega i Metalac imati jači roster. Videćemo koliko će sponzora ući u klub, koliko će Pekmen sam "donirati", i koliko je uopšte neophodno skupiti love, bar za ovu prvu, najtežu sezonu. Ponavljam biće teško, ali bilo bi još teže da je ostao stari trener. Imam svoje mišljenje zašto je to tako, ali ne mislim da je to prvenstveno (možda uopšte nema veze sa politikom) zbog toga što je on kritikovao vlast, ali kao i u svemu možda nisam u pravu. Reći ću jedno, ako ideš na proslavu 5 godina postojanja vladajuće stranke, za moj ukus ti nisi nikakva opozicija, pogotovo ne jedina u državi. Ako jesi, onda je stanje u državi za još veću brigu nego što mislim.
    Bolje da se vratim na sportske teme, da postavim ja jedno pitanje: Zašto je Miloje odbio mesto na klupi, iz lojalnosti Duletu, zbog bolje finansijske situacije u Megi, ili zbog nečeg trećeg?

Da opet okrenem na šalu, mogao bi Divac (Vukoičić) ponovo na klupu, pa da mogu da kažem da poznajem oba trenera večitih.

EDIT:Ja sam od strane čoveka koji je otvorio ovu temu, zamoljen da ne dolazim, i to sam poštovao do danas. Računam pošto ni on nije ljubitelj lika i dela Duška Vujošević, da sam mogao privremeno da prekršim "zabranu prilaska".

I previše od mene.

EDIT2: Šalabe vragolane, nisi me prevario...

14. Sad će Gazimudo da ti kobjasni neke stvari, pojma nemaš u šta si se upustio.
    https://33.media.tumblr.com/tumblr_mdwwro8XDx1qabvnyo1_400.gif

15. Neću da čitam, imam i ja svojih problema ;-)))))

16. Gazimudu se nece svideti ovaj dugacki post.

Ja mislim da je miloje odbio klupu(ako je odbio, nisam cuo ovu info) jer mu se jebe da napusta megu gde je fino placen i nema pritisak rezultata. Jebe se misku koji su na tabeli dok pikovi za tu godinu budze statistiku. Plus mu je posao siguran, tesko da moze da napravi neko sranje da dobije otkaz.

17. Pokazao sam hrabrost i objektivnost.

18. Ne daj se pasjim sinovima brate moras se paziti xd

19. Da li da ti priznam da od jutros ne znam gde mi je LK ?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.