Ko ce biti glavni sponzor?
Ko ce biti trener od ove cetvorice i petog kog planiraju da angazuju?
Ko stiti Silobadove fikuse?
Ko su ta dva strana pojacanja na poziciji 1 i 4 i odakle novci da se plate kad je klub u kurcu?
Ako je svaki clan uprave uneo 50k evra, to je 600k, duzni smo jos 4,4 miliona, da li to znaci da se okrecemo marketingu kao glavnom izvoru prihoda, pogotovo sad nakon saveta cokija legende?
А баш ћу сад да преврћем има ли гдје. Погледао на спортским и на моцарту, нема ништа, зато сам и написао ако нађеш, нисам ти наредио да то урадиш за мене.
Mi iz zurnala brate, prvih ciganskih novina
Nismo iz novina, iz "Infomera" smo...
hajka na Djordjevica i Bogdana za 3,2,1
Brate jok, ima nas i Zvezdaša na temi.
Magdevski i Pešaković treniraju s prvim timom. Obojica već bili pre u Partizanu, ja bih voleo da ostanu. Edi Sinadinović izgleda ne ostaje.
A Mlatoni sta znas ti o onome sto je Salabajzer pricao da dolaze Rakovic i Dragicevic i dva crnca?
Ne znam ništa, al intuicija mi govori da bi trebalo u ponedeljak da se desi nešto po tom pitanju.
da ponedeljak ce odgonetnuti mnoge misterije.
Ko ce biti glavni sponzor?
Ko ce biti trener od ove cetvorice i petog kog planiraju da angazuju?
Ko stiti Silobadove fikuse?
Ko su ta dva strana pojacanja na poziciji 1 i 4 i odakle novci da se plate kad je klub u kurcu?
Ako je svaki clan uprave uneo 50k evra, to je 600k, duzni smo jos 4,4 miliona, da li to znaci da se okrecemo marketingu kao glavnom izvoru prihoda, pogotovo sad nakon saveta cokija legende?
https://pbs.twimg.com/media/CPf97LiVEAAICV5.png
Prva provera i 56:66 poraz od Panatinaikosa.
S obzirom da je to jedan evroligas, sa vrhunskim igracima i trenerom, mislim da nam dalja pojacanja nisu neophodna za ABA ligu.
Pekovic i Djordjevic sredili, inace bi bilo 40 razlike za Panatu.
Djumara dao 13 poena Bradulji.
Nek se spremi SOFOKLIS!
Hahahah
Јесу ли играли колико Радуља и Кузмић?
ne znam u minutazi al od djumare nisu mogli da se istaknu
Ај ако сазнаш шта, напиши.
internetuj jbt
А баш ћу сад да преврћем има ли гдје. Погледао на спортским и на моцарту, нема ништа, зато сам и написао ако нађеш, нисам ти наредио да то урадиш за мене.
cenim da samo treba da kliknes na neku vest o tekmi. Verovatno pise. ja nisam citao, ovo sam video izvuceno na drugom mestu
Нашао сам. Ево и осталима да погледају когс интересује.
Partizan čvrst u porazu od Panate, Saša blistao http://mondo.rs/a832902/Sport/Kosarka/PAO-Partizan-66-56-prijateljska-u-Atini.html