Kaze uprava da ne zuri jos uvek sa pojacanjima, ima dovoljno vremena do prvog oktobra.
Treba jos neke detalje sa onim brdom sponzora da ugovore i onda se bacaju u potragu za igracima.
Do tad da uigravamo ove ljudine.
Ne znam zasto, zli Dule je oteran. PSD je otisao. Ostalo je samo vrhunski kadar u KKP u vidu Tose i Fikusa.
Pomirili smo se sa cokijem. oprostio nam je sto nas je tukao.
Sponzori stoje u redovima.
U petak u devet igramo prvu utakmicu, kako stvari stoje u trenutnom sastavu. Jeza me hvata, stvarno sam očekivao da će dovesti barem jedno adekvatno pojačanje do početka ligaškog dela, ali izgleda da će se opet praviti tim u hodu, što mi se ič ne sviđa.
Ja kapiram da ćete u zavisnosti od igara dovoditi/ne_dovoditi igrače. AKo budete recimo među prvih 6, biće ok, nema potrebe za Akojonom, ako budete 12. DAJ BRE TODORIĆU IDUKURAC ZOVI MIŠKA HILFE HILFE!
Moraće da dovedu jednu četvorku, to je sigurno, nebitno kako budemo igrali, jer nam trenutno ta pozicija zjapi prazna. Nemamo klasučnog PF, to mogu da pokriju Vitkovac ili Koprivica, ali nije to to. Plus Edo kada se oporavi, ali opet, nije to to.
Ja sam jop u toku prethodne sezone govorio da dovedemo natrag Branislava Đekića.
On je klasična četvorka (PF) što nam treba, mlad je, a pritom ima i iskustvo u igranju fajnl fora Evrolige.... što nema ni jedan Zvezdin košarkaš (sa naših prostora) jebe mi se za onog Makelelea i Bajbi Šeka.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Peković dovodi u klub novog teškog centra, Crnogorčina neka, Vranešov rođak valjda. Nekakav Gogo Sekulić.
https://pbs.twimg.com/media/CPxWlxdWEAA_sOl.jpg
Kaze uprava da ne zuri jos uvek sa pojacanjima, ima dovoljno vremena do prvog oktobra.
Treba jos neke detalje sa onim brdom sponzora da ugovore i onda se bacaju u potragu za igracima.
Do tad da uigravamo ove ljudine.
P.S. Vanja bezi odatle, vrati nam se jednog dana
Ne moraš baš uvek da se natrtiš jbg... :(
http://www.dodaj.rs/f/3A/Mn/3KRPjmUU/cpxwlxdweaasol.jpg
da, mnogo sam se natrtio. veci suk na vukajliji nije zabelezen.
http://mondo.rs/a833596/Sport/Kosarka/Partizan-Asvel-53-79.html
Gledao sam, ojebali smo
Gledaćemo ovo često xD
Труће, улогуј се, ако није проблена.
Gledaćemo ovo često xD
Ne znam zasto, zli Dule je oteran. PSD je otisao. Ostalo je samo vrhunski kadar u KKP u vidu Tose i Fikusa.
Pomirili smo se sa cokijem. oprostio nam je sto nas je tukao.
Sponzori stoje u redovima.
лол, а што мислиш да пратим кк партизан из оффа?
Надао сам се да можда бациш поглед. Није ми ништа друго пало на памет.
ма битно је да сам се ја улоговао.
U petak u devet igramo prvu utakmicu, kako stvari stoje u trenutnom sastavu. Jeza me hvata, stvarno sam očekivao da će dovesti barem jedno adekvatno pojačanje do početka ligaškog dela, ali izgleda da će se opet praviti tim u hodu, što mi se ič ne sviđa.
Edi otpao, Mlatoni nije srećan... :(
Ja kapiram da ćete u zavisnosti od igara dovoditi/ne_dovoditi igrače. AKo budete recimo među prvih 6, biće ok, nema potrebe za Akojonom, ako budete 12. DAJ BRE TODORIĆU IDUKURAC ZOVI MIŠKA HILFE HILFE!
Moraće da dovedu jednu četvorku, to je sigurno, nebitno kako budemo igrali, jer nam trenutno ta pozicija zjapi prazna. Nemamo klasučnog PF, to mogu da pokriju Vitkovac ili Koprivica, ali nije to to. Plus Edo kada se oporavi, ali opet, nije to to.
Zvjezdasi ne maju ekipu podjednicku,,Cedjevita dovjela Pocjeka buducnost Alek marica,,
Ja sam jop u toku prethodne sezone govorio da dovedemo natrag Branislava Đekića.
On je klasična četvorka (PF) što nam treba, mlad je, a pritom ima i iskustvo u igranju fajnl fora Evrolige.... što nema ni jedan Zvezdin košarkaš (sa naših prostora) jebe mi se za onog Makelelea i Bajbi Šeka.
i sto je cetvorka on u picku materinu. Bolje da dovedemo Pera Kameruna reprezentativca Novog Zelanda da igra sa 50 godina nego njega!!
tako je izijem
kakav problem imas samnom ti