KK Partizan

1. Kod tvoje keve

2. Hahaha, dobra fora brt nema šta :P XD

3. Bobi drvo utopljen posle sezone života, slovenački debil oteran, Đenka i Kalina gubici ozbiljni ali uzdam se u Cirbesa i Dangubića :)

4. kakav sevidz jao molim vas pogledajte opsovao navijac majku drugom navijacu.
    tj da budem politicki korektan nije je opsovao samo je nagovestio da bi pomenuta trojica mogla biti u njenom prisustvu al posto se to vodi kao prozivka na ovom forumu to implicira da mu je prozvao tacnije opsovao zenskog roditelja a to je strasno i stvarno tome mesto nije na ovom forumu zivimo u demokratiji a ovakvo divljastvo i ekstremnu nekulturu ovaj forum ne zasluzuje

hajde sad da se skupimo svi da pricamo kako je to nesto nezabelezeno na vukajliji

5. Aj brate daj da banujemo govno pizda li mu materina

6. ja bih da osnujemo neki NVO za zastitu majki vukajlije a onda kad dobijemo pare od drzave sponzorisemo kkcz i tako oni ispadnu drustveno odgovoran klub jer brine o kevama

7. Kkcz brine o kevama, zvuci kul

8. BRINEMO MI ODAVNO O GROBARSKIM KEVAMA
    LOOOOOL
    ŠOOK ŠOOK

9. uuuuu sh00k

apply cold water to burned area

Penzos i duda ivkovic zajedno pustali golubove 15min 2009-e

ovo me inače podsetilo na jedan post sa pomazimo konje zb o agresivnim golubovima koje napadaju..

10. cigani, brinu o grobarskim kevama sins '98

11. pa mora neko da vam jebe te žene dok vi crtate murale sa borom todorovićem

12. ovo me inače podsetilo na jedan post sa pomazimo konje zb o agresivnim golubovima koje napadaju..

fazon je u zajkovom postu o cetovanji sa kaizenom

13. Daj te agresivne golubove da puštam na utakmicama :) A pošto od gostujućih navijačkih grupa imamo samo pantere, mogli bi trening da odradimo na našoj upravi iz KK i FK...

14. Da li će rts uspeti da se ogrebe za koji prenos, kao pre dve sezone kada je Abu prenosila arena?

15. Вјероватно ако плате.

16. Ne znam kakva je situacija sad, al onda je RTS radio prenose Areni pošto ovi nemaju opremu, a Arena im davala neke prenose zauzvrat.

17. Јел мисли ПАртизан да доведе неког доброг играча на позиији крилног ентра?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.