U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vi i dalje verujete u ovu bandu? Kul. Ja ne mogu više. Mislim da je Dule odmrmorio. Kompletno da se promeni igrački kadar, kompletno. Ja više ovo ne mogu da gledam i ne želim pa nek sam sto puta loš navijač, ovo mi vređa inteligenciju.
Dok ne odu Vujošević, Čakar, Milosav, Gordić, francuska primadona, Gagić i Musli... Ja ne gledam KK Partizan niti za mene on postoji.
Zvezdaš sam. Odma da kažem da nisam došao da prozivam. Čak sam i navijao za vas protiv ovih zelenih, al Zapata, druže ne znam šta treba da se desi (mislim nema opcija) da bi ja tako napisao nešto za klub koji volim a nije da nije bilo teških trenutaka. Maltretirali ste nas 10 godina u basketu ali se navijalo i guralo dalje. Eto, neću da izgleda da ti držim čas morala i kapiram da ste se smorili al bre nema šta ne može da se prevaziđe. Uzdravlje i pozdravte kotkuće.
Nije meni problem da izgubimo ni od Solnoka jebenog, ali da se na početku reklo da će ova sezona da bude kurac. A ne, ovu su talenti. I počinje da mi ide debeli na kurac sve mu smeta nešto, nije ti kriv ni Ćoki ni sudije ti si majmun koji forsira košarku iz devedesetih....Aj će se vidimoooo.
To si sam trebao da znaš, mlad tim svaki mora da pregura par loših sezona, uigravanje levo desno. Debeljko je svinja kad igramo derbi razume se, ali sad kad pišemo je jako veliki stručnjak koji vas je morate priznati isčupao veliki broj puta svojim pritiskom na sudije, javnost itd i to ne smete da zaboravite. Malo koji trener može da nosi svoj tim na mišiće da dobija i kad mu neide baš.
Zapata brate mojne da si cigan molim te. Mislim i meni su pokidali gomile živaca, sinoć sam mogao da ubijem nekog koliko sam bio besan al ne mogu i neću nikad da prestanem da navijam i pratim Partizan. Otišla je sezona, izgubljena je i to je to. Kockali se i izgubili i šta sad? Navikli smo se na titule pa sad to malo bode oči al šta da se radi.
I dalje tvrdim da nije moralo ovako naglo da se ide na podmlađivanje i da je trebao makar jedan ili dva iskusna igrača ali Dule je tvrdoglav i hteo je do kraja da istera svoje. Deca moraju da preleže dečje bolesti pre nego što postanu igrači. Bože moj, idemo dalje nije smak sveta.
Boxer i tebe dodajem na listu pored Gonza i Dipera kao gancija :D čije ću pisanje ovde da pročitam uvek, svaka čast na ovome što si napisao.
Protiv koga ono igrasmo kad je Dule dobio tehničku dok smo mi gubili?
Au koliko je tad trznuo ekipu, momci zaigraše ko vile i na kraju dobiše.
Al se ne mogu sjetiti kad je to bilo....
Zadar prvo kolo čini mi se.
Kameni jedna je stvar kad se prozivamo što je i zdravo ponekad kao izduvni ventil, da nije toga poludeli bi zbog problema sa Kosovom i mlekom a nešto je drugo kad treba nešto da se napiše kako jeste.
Ja sam lično pristalica naglog presecanja i podmlađivanja ekipe ako će posle 1 ili 2 popušene sezone da dođu 5 ili 6 uspešnih. Pogotovo treba preseći kad se pogodi situacija da nam ko u reprzentaciji fudbalskoj ne daj Bože isplivaju matori kreteni koji počnu da tripuju da su veći od tima i države za koju igraju. Oteraj govna u kurac i zaigraj sa decom al mirne glave.
Ovo je samo jedna od mnogo situacija gde vas je povadio i zbog toga i takvih njuegovih postupaka treba da stanete iza njega vi kao navijači kad se ovako nešto dešava jer će sad da ga čereče u javnosti pošto Partizanu ne ide...
Ok je za naglo presecanje podmlađivanjem kad je situacija kao kod nas u fudbalu a to je da bez obzira na sve nećeš ništa ozbiljnije da uradiš ali podmlađivanje u Partizanu je trebalo da se odradi pre dve godine kad smo imali zagarantovanu EL bez obzira na rezultate a ne u sezoni kad se samo preko ABA lige ide u EL. Loše je ovo odrađeno al šta je tu je to sad ne može da se promeni nikako. Šta je bilo, bilo je.
S obzirom na te pare koje imamo (tj. nemamo) procenilo se da je bolje da se guraju mladi igrači koji mogu da napreduju i da se kasnije prodaju nego prosečni iskusni igrači koji bi za te iste pare igrali. Jebiga, da imamo dva-tri iskusna sasvim druga situacija bi bila. Meni na primer pada na pamet Pavković, nije mi jasno što njega nisu pojurili malo posle odlične sezone, šta ima veze što ima 31 godinu.
http://www.mondo.rs/s279693/Sport/Kosarka/Kako_do_Evrolige_Kroz_finale_ABA_lige.html
I u sukobu ULEBa i ABAe naravno pobedu odnosi ULEB. Uterali su kurac Biliću i onom drugom smradu pa mi sve nešto drago. Kad bolje razmislim ljudi jesu u pravu u celom svetu regularni deo ne znači apsolutno ništa sem određivanja pozicija pred F4 ili play off a onda se tamo određuju najbolji. I ko će sad da bude kriv što su od početka sezone Bilić i kompanija obmanjivali celu ligu?
@ Zapata
Onda brate slobodno predji da navijas za KK CZVBGDDIVAJABUKAFMPBATOCINAZELEZNIK.
Oni su takav sklop licnosti. Odani su navijaci i idu na tekme samo kad se debijaju tekme.
Sto se mene tice takav "navijac" nam ne treba.
@ Skocko @ Tucani
Jeste Zadar. Bio sam na tekmi, znaci kako je on dobio tehnicku, atmosfera je momentalno prokljucala a klinci proigrali ko matori!
Pokusao je i sinoc nesto,al je reakcija publike bila previse mlaka i kratko je trajala.
Znači jedna utakmica odlučuje. Uskurac, šta sad da kaže Igokea, da se bar igra playoff pa i da imaju neke koristi od prvog mesta. Mada ovo može da bude dobro za nas ako odemo na f4 kao četvrti, juče bio Dodik u Pioniru. :D
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&dd=24&nav_id=689606
Što se tiče utakmice juče bolje da nisam gledao samo sam se bezveze iznervirao.Sudije nema gde nas nisu oštetile.Al i dalje verujem u f4 budućnost ima težak raspored čak teži od našeg.Radnički bi nam učinio uslugu kad bi ih pobedio.Nadam se da ćemo biti četvrti da idemo na igokeu a radnički na limenke tako bi nam bilo najbolje
Cole odbijo
http://www.telegraf.rs/sport/561226-nista-od-duela-dule-prihvatio-covic-odbio-gostovanje-na-sos-u
Neće čo'jek da ga napadaju i voditelj i Dule. Gospodin je on ipak. :p
EDIT : A i nije isključeno da bi Dule krenuo sa fizičkim objašnjenjima. :)
Za ovo imaš sok od mene lolo
Mada, to što radi Mihajović jeste odlična ideja ali je problem što se guraju neki igrači, ali svakako da mi je draže da gledam ove klince nego Krasića, Jovanovića i brata Pantelu.
Zapata, stvarno mi nisi jasan, taj Dule nas je vadio iz raznih govana, napravio tim koji je došao do F4 Evrolige a imali smo najeftiniji tim od početka takmičenja Toliko toga je uradio a ti zbog jedne sezone ga teraš u materinu? U timu nemamo igrača koji je veliki talenat to stoji, čak možda niko iz ekipe neće napraviti neku karijeru, ali pogledaj fudbalski tim Mančester junajteda, oni osim Runija i onog Nanija koji im već duže vreme ne igra nemaju ama baš ni jednog fantastičnog pojedinca ali ipak igraju samo zato što su uigrani.
Čekaj, zašto sad Čović neće u to pomirenje?
Pa to zaoštravanje odnosa je počelo od kako su pokušali da uzmu titulu drmanjem konstrukcija a kulminacija je bila kada su dobili pare od Vučića pa malo pustili mudašca.
Šta on koji kurac oće, bre?