Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Zapata zna se čija je odlika da ne prati sport u kome mu ne ide trenutno, tako da znam da si se zajebavao. Mi nismo takvi ljudi.
Znaš šta će biti do jaja?
Kada se međ ove ljude ubaci gotivan iskusniji centar i jedan iskusniji šuter. Ode mast u propast. Biće odrađena liga bez poraza lololo
Samo gledaj.
Dule glumi kao u pozorištu. Da se stvarno iznervirao gađao bi nekog mikrofonom.
Ćeraćemo se još mi, ne bojim se.
Skočimiše, kako uopšte komentarisati šta hoće ili neće Čović?
Mislim svi znaju ko je taj čovek. Jedan od najgorih koji postoje u ovoj zemlji. I ovi sada što mu dižu statuu od zlata ispred hale u Železniku, teraće ga govnjivom motkom. Ko jebe Čovića uopšte i zar je on bitan. Pa mi smo navikli da igramo kao klub pod tim medijskim pritiskom cigana i tim igricama iza terena. Mislio sam da je Čović naučio to kada je kombinovao sa klizavim parketom, drmanjem koša i pljuvanjem igrača Partizana prošle godine, ali hoće čovek na teži način da nauči ko je gazda. Neka mu.
Ma koga boli kurac za ćoravog i tv duele i neka kurčeva pomirenja, to više nije ni najmanje bitno a ćoravi je još jednom pokazao kakav je vrhunski demagog.
Ja sam realno protiv bilo kakvog pomirenja posle Železnika prošle i Kragujevca ove godine.
NIKOLA PEKOVIĆ ŠALALALALA JEBE GOGU SEKULIĆ ŠAAAAALALALALALA....
O kakvom bre pomirenju i interesu srpske košarke on može da priče kad je lobirao za menjanje sistema bodovanja svaki put kad je bilo izvesno da Partizan narednih 5 godina ima osiguranu EL. Neko će reći sad postoji mogućnost da dva srpska tima odu u EL. Jeste, al isto tako može da se desi da ne igra nijedan.
DULE VUJOŠEVIĆ ŠALALALALA
JEBE SEKU ALEKSIĆ
ŠALALALALA
Ako ijedan ustaški klub uleti na F4 smatrajte posao završenim, oni idu u finale pa da zemlja gori...
Poserem se ja na cjelokupni upravu i KKCZ i KKFMP i KK HEMOFARM i na sve one što su insistirali na toj Adriatic ligi i saradnji sa Zmagom i ustašama samo da skinu Partizan. Eto im sad ustaški kurac među zubima.
O održavanju ekipe na okupu i u slučaju sve više očiglednog neuspeha nemojte ni da razmišljate. Prvo će otići dvojica najboljih Bertans i kapiten Lučić a onda još par igrača a ostaće nam ovi manje talentovani. Ostajemo bez sponzora na kraju sezone i krećemo od nule i to bukvalno (u stavri krećemo iz minusa) tako da o nekom ćeranju sa drugima više i nema mnogo priče. Sad isključivo zavisimo od drugih timova a možda je to i bolje jer kad god smo zavisili sami od sebe zasrali smo opasno. Sve ovo opet ne znači da treba da budemo ganci i prestanemo da pratimo basket. Ja volim košarku i pratiću KK Partizan šta god uradio i koje god takmičenej bude igrao ali imam pravo da kritikujem kad postoji razlog za to.
TucanKamen, ja nisam baš siguran da će ovi odma da odu, zašto smo onda koji moj pravili mlad tim?
Pa nije se sigurno računalo da će da uspeju da se ne plasiraju na F4. Kockalo se od starta. Klinci su dobro počeli ali su ih oni porazi na jednu loptu uništili skroz na skroz a Dule ni tad nije hteo iskusnog igrača nego je doveo Lovernja koji jeste dobar igrač ali je klinac i srlja kao i svi klinci kad treba da smiri igru.
Ističe ugovor sa MTSom koji sigurno neće biti produžen. Ne igranjem EL jedva ćemo naći nekog sponzora ako ga uopšte i nađemo. Znači zavisićemo od milosti države(u prevodu dobićemo kurac) i od prodaje igrača. Igrači koje u ovom trenutku možemo da prodamo su Lučić, Bertans i još uvek Westerman ostali mogu da se prodaju za neke male neozbiljne cifre. Inače se gotovo svakom igraču duguje neka plata a ako ne možemo da ih platimo oni su slobodni da odu. Kostur tima smo prodavali i kad smo imali jače budžete i mnogo bolje timove i rezultate a ne sad kad nećemo da imamo za leba.
Ih Tucani naravno da treba da se kritikuje. Ima i mesta za kritiku svakako. Ja ih takođe kritikujem, ali opet ću da gledam i uvek ću da gledam, jer basket ima posebno mesto u srcu svakog Grobara.
Ja se uopšte ne nerviram zbog ove sezone. Toliko smo se mnogo nauživali, posebno gledano za karanje ovih naših prostora, da mi prija malo ovako neka frka i trka. Ulenjili smo se. Postalo je jedino bitno šta se radi u Evropi. Ovo smo posmatrali kao nešto što moramo.
Pa setite se poslednjih derbija.
Mi u hali, ovih musavih nigde, a mogli su da dođu. Neka mala grupa očajnika i mi se zezamo "Evo vam pomoć" i krećemo iz zezanja da navijamo za njih. Smejali se svi u hali.
E pa zato je meni drago što je sada malo ovako. Da se vrati oštrina u klub.
Džonzi samo bih te ispravio gore, ne treba vam iskusan šuter. Imate odlične šutere. Samo centar iskusan. Koji neće da srlja, da pravi lične i koji ima bilo kakvu leđnu tehniku, za razliku od Muslija i Gagića.
I ne znam što Zapata toliko mrzi Milisava, mislim da bi on trebao pre ove dvojice gore da igra i da je talentovaniji dosta
Ma Zapata pljuje Milosava po difoltu za prethodne dve sezone i ne gleda ga ove izgleda. Milosav nam je jedan od najkonstatnijih igrača ove sezone i definitivno vrlo bitan igrač tima.
Ne mogu da se složim sa tim Džoni da uživam u tome što se dešava ove sezone. Mene svaki poraz Partizana boli a najteže mi padaju ovakvi na jednu loptu kojih je ove godine bilo i previše a gotovo većina tih poraza je mogla da se izbegne potpisom jednog iskusnog igrača. Loše je ovo odrađeno. Ne sme klub koji je ostvario takvu dominaciju da se tako olako vrati na nulu i sam početak, ne sme. Ono što smo već konstatovali izabrali smo pogrešnu sezonu za kockanje. Išlo se na to da će posle uspešnog starta igrači samo da napreduju ali je većina samo nazadovala što je donekle i logično da klinci psihički tonu posle gomile poraza na jednu loptu. Porazom od FMPa gde smo imali dobijen meč i onim porazom sinoć mislim da smo završili bilo kakvu priču što se EL tiče. Izgubili smo od Radničkog u poslednjim sekundama, isto i od Olimpije i izgubili dobijeno u oslednjih minut od limenki da smo sve to dobili bili bi drugi i ladili jaja bez obzira na kiksiranje u prvom delu sezonu i protiv Širokog u drugom delu. Ovako zavisimo od drugih što je ponavljam možda i dobro jer smo katastrofalni kad zavisimo od sebe. Meni ipak najviše bode oči to što samo jedan iskusan igrač je mogao da promeni mnogo toga i da bi sanjim dobili bar pola ovih mečeva koje smo izgubili na jednu loptu. U Bambergu je nažalost rešena ova sezona a možda i ceo ovaj projekat koji je mogao da ima mnogo uspeha.
Još jednom izuzetno glupo smo ovo sve odradili i izgubili potpuno sve pozitivne stvari koje smo stekli dominacijom.
Džo, brate od delija niko ne piše na temi osim mene a ja nisam došao da podjebavam nego da komentarišem normalno šta nam je činiti svima da bi ovako nešto napisao. Ako u ovoj nepovoljnoj situaciji po vas i dalje gledate na to kako ste nas karali 5+ godina dugo ćete u istoj i da ostanete bez svetla u tunelu. Napred se treba gledati šta vam je činiti. Batalite se Zvezde sad. Ovo je opet moje mišljenje da me neko ne shvati pogrešno. Jer da se ne lažemo ako si pravi navijač nekog kluba ne može da ti bude svejedno kad propada ili mu neide na uštrb toga što je nekad pobeđivao.
Kad kažeš ustaški nikako ne mogu da se otrgnem utisku da ne misliš i na partizan. lololo
Da se našalimo malo, gde su mladi tu je i šala i to...
Niste. Što? Ima još da se igra. Bio bih srećan kad bi i vi i mi igrali tu EL. I da se popišamo na jadran i kroasane. Možda je Dule pogrešio što nije bar jednog iskusnog ostavio, ali šta sad. Moja zamerka kao ljubitelja košarke, je previše forsiranje visoke linije.
Kad imaš skočne igrače igraš tako, kad imaš šutere igraš na šuteve spolja. Ali dobro. Vidim da će vam ovaj Lovrenj biti dobar. Čini mi se. Nisam ga puno gledao, ali nije loš. Ni sinoć nije bio, naprotiv.
Neko je spomenuo Pavkovića, jbt, kakav je to plej. Sigurno najbolji na jadranu prošle godine. Obožavam ga. Samo što ga jebu godine za repku i slično. Ali ne znam što ga niste vi doveli, ili mi. Svejedno
Šanse postoje Gusti to je jeste tačno ali za ovakav mladi tim koji je u debelom kanalu takve šanse gotovo da ne postoje a plus i da dobijemo sve( u šta mislim da niko ne veruje) do kraja opet zavisimo od drugih ekipa. Psihološki su ovi igrači mrtvi i teško da mogu odjednom da se vrate i naprave bum. Nikad nisam gledao u prošlost previše niti me to zanima, zanima me samo budućnost( ne tim, mada i od njih zavisimo lolo).
Je l' ušla ona Bertansova na kraju? Je li šutao poslije sirene ili je omašio?
Ja sam se iznenadio koliko sam se proderao jer mi se učinilo da je ušla, a sirenu nisam čuo jer je bio zvuk isključen, al sam onda vidio da ovi drugi skaču, oni zeleni, i onda sam se pogubio skroz.
Jok samo je krzala obruč, omašio je. Ne može ni on uvek.
Samo mi nije jasno od koga mi to sad zavisimo?
Samo buducnost trenutno ima bolji skor od nas, a veceras ce i oni da puknu.. ako ne veceras onda negde sigurno.. Od radnickog, buducnosti i olimpije imamo bolji skor. Tako da u bilo kom trouglu imamo bolju poziciju od njih. Plus, mozemo da imamo bolji skor i od Cedevite ako lepo odigramo tamo , mada su oni prilicno zasrali ovim porazom od solnoka.
U svakom slucaju, ne znam zasto svi potencirate pricu mator igrac, kurci palci, pogresna sezona bla bla..
Nismo izabrali nijednu drugu sezonu jer je pred pocetak ove bilo jasno sta se radi. Cedevita i FMP su dobili ogromne budzete za ovu sezonu, pojacala se i Igokea, i jasno je bilo da se ustase spremaju da nase klubove pokusaju da otkace za EL. Partizan nije mogao finansijski da se takmici sa FMPom, a o Cedeviti da ne pricamo.
Meni je sasvim logicno sto su izabrali ovu alternativu, umesto one standardne,a to je da dovedu neke skupe strance, i da se opet koljemo sa ovima.. Tako bismo pukli mnogo vise para,a situacija bi nam bila daleko drugacija od prethodnih sezona kad smo bili toliko bolji da jednostavno nam je trebala prosecna petica i kec , i imamo zagarantovano tabanje na Balkanu.. EL je uvek bila specificna, i uvek smo se tesko prolazili grupe.. Nekad prodjemo, nekad ne.. Kakav nam je tim, mi smo ove sezone igrali EXTRA u EL.
I jos ovo.. Ne znate sta bi bilo sa iskusnijim centrom. To su sve price sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi Kecman takodje promasio neke od onih suteva.. poenta je da igramo sa onim sto imamo. I treba da se koncentrisemo kako da od toga izvucemo max, a ne da mastamo o Novici, Pekovicu i ostalima..
Sezona jos nije gotova. Imamo jos 4 kola do kraja ABA lige. Ima tu i super liga, i F4 aba lige, tako da bice jos tekmi da nasi pokazu sta (ne) umeju.
I Tucani, brate, molim te, iskuliraj sa pricom o rasprodaji tima. Jedino moze otici Bertans ILI Westerman. Nikako oba, a i za njihov odlazak dajem 10% sanse.
Pa nek ide MTS ko im jebe mater, zato i imamo NAJJEFTINIJI TIM U POSLEDNJIH 10 GODINA, tako da price o rasprodaji ne piju vodu. Vecina igraca ima visegodisnje ugovore, i koliko god mi ne igrali EL oni su igraci Partizana. Ne kazem da nece biti odlazaka i dolazaka,al sigurno nam nece tim ostati na Bogdanovicu i Cakarevicu kako ti pricas (ne bukvalno,al iz tvojih linija ispade da nece niko da ostane).
A kakav vam je raspored? Znam samo da dočekujete Dodikeu. Nije mi jasno kako oni ne mogu da izgube više... Jbg, klinci su to, valjda žele da pokažu nešto. Ne verujem previše u tu psihologiju. Bavio sam se basketom, znam neke od ovih igrača. Nije im smetalo da nas natrpaju kad ih pre toga dobijemo lolo No, šalu na stranu, ja mislim da će se vratiti. Pa da se narednih godina sprdamo sa:" A mi smo na f4, a vi ispali u top 8" i slično :)