Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ma jebo sve te igrače, samo da vam ostane onaj polucrni jednoruki Amer.
Ne gledam to tako Boksere, nego da niko ne vlada večno i da mora i neka sezona ovakva da bude, a frka i trka mi prija, jer je odavno nije bilo. Ne volim poraze, ali upali smo u kolotečinu na ovim našim prostorima i znam masu ljudi koja nije više ni pazila šta se dešava na domaćoj sceni jer smo po defoltu sve ubijali. E sada su se malo trgli. Na to mislim. A serija koju smo imali je prelepa i naravno da ću uvek sa osmehom da gledam na nju.
GAZIMUDO SVE REKAO KAKO VALJA.
JEBI EFEMPE I CEDEVITU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali ljudi, kriza je u svim evropskim ligama. I u Rusiji i u Turskoj kasne plate.
Raspored sa dva gostovanaj Cedeviti i MZTu a svi znamo kako ih igramo ove sezone je i previše težak a i Dodikea(do jaja uzraz :D) je previše jaka za nas pa i kući.
A ti Gazimudo brate mašiš priču i previše. Prvo Budućnost i Radnički su ispred nas jer imaju poraz manje i utakmicu manje jedni igraju večeras a drugi sutra što znači da direktno zavisimo od njih a ne od sebe. Ja ne znam koju ti tabelu gledaš? Je l' i Dule prolupao kad kaže da smo u govnima do guše?
Nije se baš na startu išlo ka ovome jer je na pleju planiran Pulen a westerman da igra desetak minuta po meču al nas je on ispalio i otišao u Ukrajinu, Rusiju jebem li ga gde već.
A što te pare nisu iskorišćene za nekog boljeg igrača nego smo potpisali Torija koji je ravno 3 puta jeftinji od Pulena?
A ti ili si slep pred očima ili se jednostavno praviš kad ne vidiš da nam treba jedan do dva iskusna košarkaša. Ja nisam ni reko da bi taj pogodio sve nego da bi pogodio neke i sigurno ne bi izgubili svaku završnicu kao što jesmo.
Još na početku ezone je Dule rekao da će Lučić bez obzira na sve verovatno da bude prodat na kraju. Nisam ja rekao da će svi da odu nego da neko mora da ode da bi nabavili budžet. I opet moram da ti napišem jer ti očgledno odbijaš da shvatiš da ti ugovor sa igračem znači kerov kurac ako nemaš para da ispoštuješ taj ugovor. A pojedinci sigurno imaju klauzule za igranje EL ili makar usmena obećanja.
Ako ne uradimo ništa najmanje trojica ključnih ima da ode jer samo oni i mogu da se prodaju.
Ako nešto u životu ne volim to je onaj usiljeni neopravdani optimizam. Treba sagledati realno stanje stvari.
Na početku sezone su jasno postavljeni ciljevi a to je drugo mesto u ABA ligi a minimum plasman na F4 i prolaz u EL preko toga, bez imperativa u samoj EL i u domaćim takmičenjima finala.
Ne ide MTS zato što su govna ( a jesu govna) nego zato što ugovor ističe. Mi sponzore nismo mogli da nađemo( bilo im je zabranjeno da nas sponzorišu) ni kad smo redovno igrali TOP 16 i igrali TOP 8 EL, odakle misliš da će da ih sad stvorimo.
Zavaravaj sebe koliko ti je volja da ne zavisimo od drugih ali zavisimo i to mnogo.
I da Gusti psihologija, pogotovo kod mladih, je mnogo bitna verovao ti u nju ili ne :D
Vidim,zato nam Cakar igra 40 minuta, i najbolji nam je igrac, i nikako ne zelimo da ga pustimo negde
Pa ugovor štiti igrača u toj situaciji on neće da se odrekne gomile para koja mu po ugovoru sleduje. Sad mešaš i babe i žabe. Ti ako duguješ tri plate igrač može da ode ako hoće i ti si dužan da mu platiš sve što mu duguješ i možeš samo da pušiš kurac. Ti misliš da Bertans ili Westerman ne bi našli novi klub istog trena, misliš da su jadni kao Čakar? Onda si u još jednoj zabludi.
Čakara niko neće i on neće da se odrekne para a mi te pare moramo da mu platimo, inače da hoće mogao je kao i Anđušić da ode i da mu niko ne može ništa.
Prosto i jednostavno ugovor šiti onu stranu koja svoje obaveze predviđene ugovorom ispunjava i ne krši taj isti ugovor. Ispravi me ako grešim ali neplaćanje plate igraču je kršenje ugovora.
Nego što ovi Turci imaju neki čudan fetiš u svim sportovima, naprave ultra mega giga skupe timove i onda tako preskupi puše kurčeve po Evropi, uzduž i popreko. Nisu mi baš najjasniji. Evo ode trener iz Fenera.
Znam ja sta ti pricas,al ne brini se ti, dace Dule i Danilovic iz svog dzepa ako treba da se namire stranci..
Kao sto je Dule dao da se isplati Roberts i Mekejleb, dace i za ove sto vrede,pa nek se pare duguju njemu..
Jbt pricas kao da nam je ovo prva sezona da smo tanki sa parama... I veruj mi, da su planirali da rasprodaju pola tima nakon jedne sezone,sigurno ne bi dovodili ove poluigrace i pokusali da od njih naprave igracine..
Ma ti mene ne razumeš niko nije planirao rasprodaju ali niko nije ni planirao da se ne plasiramo u EL. Plasman u EL jednako= nov sponzorski ugovor i mogućnost da se privuku pojedini igrači koji inače ne bi igrali za tako male pare. Tim je pravljen da se plasira u EL preko ABA lige a u samoj EL šta uradi uradio je. To što nećemo da se plasiramo nam pravi mnogo problema. Al očigledno je da se ne slažemo oko toga i ja bi najviše od svega voleo da si ti u pravu a da ja grešim. Nema svrhe da se prepiremo oko toga.
Samo da se osvrnem na ovo.
Bilo bi bolje jer gore ne može. Ovi naši trenutno imaju indeks korisnosti minus par hiljada.
Oni su korisniji kad izađu pa da igramo sa četvoricom. Tako bar znamo da nema ništa od centarske linije jer i ne igra. A ovako samo trošimo živce i resurse jer se ponadamo. A oni kurčina.
Da se ne lazemo, kad smo trpeli Kostu Perovica prve 2 sezone, mozemo i ove godinu dana. :)
Ja se sa ortakom izljubih i izgrlih kad je Musli zabo onu loptu i na kraju je vodio do kosa i zakucao !
Samo nista ne ocekujes, tj ocekujes da sjebu,i kad ne sjebu, onda se prijatno iznenadis :D
Ja samo cekao kad ce da se spotakne il da ispusti loptu a on juri ka kosu, ne mogu trojoca zelenih da ga stignu.
http://kapiten.rs/kosarka/bertomeu-finalisti-aba-lige-idu-u-evroligu/ uff
И ја Џанки дођох са истом намјером. Занимљиво.
Vrlo zanimljivo...
I ja dodjoh sa istom namerom :D Lolo
Elem, cela sezona se svodi na polufinalne tekme f4. Sad ce bogami domacinstvo podosta odlucivati.
Ja samo cekao kad ce da se spotakne il da ispusti loptu a on juri ka kosu, ne mogu trojoca zelenih da ga stignu.
Same here :D Mada sam mislio da on uopste nema toliko samopouzdanja i da ce dodati Westermanu
Ja se krstio xD
Džoni da je bilo monotono jeste. To si potpuno u pravu. Nikog nije boleo kurac za košarku realno.