Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Bole vas kurac kad niste pratili košarku vid šta je dulo uradio čoveku koji je morao da prati košarku jer mu je to posao lolo
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/01/4eca33b5bd3d3nesa_headline.jpg
Dule Vujošević zvanično u Limožu, plejevi su mu Vesterman i Mekejleb.
kontam da se svi otimali za maga al on zbog terorističkog napada odlučio da trenira francusku ekipu lololo
Al naivise volim ono radonja gospodin coek a lik ne sme da prica ni o timu koji trenira jer precednik cak ni njemu ne prica ko ce doci a ko ce otici.
al da ne zaboravimo, ume da izbeci oci i da pravi malinarske face, za to je stvarno dingospo.
Nego cigani DULO CE IGRATI EVROLIGU, A VI NECETE UTA TA TA TA TA
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2011/05/1005j/sp-obradovic-zeljko_620x0.jpg
cek coa, ne razumem ovaj humor, objasni mi sliku.
Sta kao tuzan Zeljko?
PA JES TUZAN ZATO GA UMOCIO DUBOKO
sad Zeljko srecan je
Nije bilo za tebe nego za onaj humoristični post iznad, ubacio si se između. Ali kad sam pročitao tvoj reko' neću da naglašavam, primenjiv je želimir na oba.
Nego , sta mislite kakve ce rezultate imati Dule?
Zli jezici bi ponudili neke opklade u broju dana koliko ce ostati trener :)
Ja se nadam da će bar jednom ući u roming.
Drzi Dule nivo. Veliki klub za velikog trenera.
Generalu sretan put. Opozicija, jedini trener u istoriji koga vlast smenjuje. Covek koji je ugasio cigansku drolju i naterao musavce da navijaju za zeleznicar iz predgradja. Covek koji je upropastio zivot i usrao se na facu svakog musavca na kugli zemaljskoj. Salut!
Nego , sta mislite kakve ce rezultate imati Dule?
Bez sprdnje, deluje kao da limož ima potencijala, bar ova trenutna ekipa, ako uspe da nađe vezu (metodom šaka-vrat xD) i izbalansira lepo, može da ih izgura do titule (oni čini mi se imaju plejof za prvih 8 ekipa, pa ne mora odmah da juri prvo mesto fazon, da je pod velikim pritiskom), a u el ako se progura... Jebemliga.
A prenosiće eurosport bar još jednu utakmicu sad u ek (sad u utorak su njih prenosili) biće zanimljivo videti potpuno smirenog duleta, bez dreke, bez tehničkih, to nije bilo odavno :)
Gde je otišao Dule? Koja će zemlja imati nikad jaču opoziciju?
Brate, trenerski mag vodi samo najbolje ekipe, svi se otimaju oko njega.
Otišao u jedanaesti tim francuskog prvenstva. Lolololololoool
JEBI KRKOA!!!!1
Prvi put jebemo u gostima ove sezone, sajt naprasno ponovo proradi.
Slučajnost? Ne bih rekao!!!
LOL VRATIA SE VUKAJLIJA
izgubio limontus vasega dula.
Nadam se da je ona grupa navijaca jos na aerodromu, da ga doceka kad ga najure danas lolo
pa nije dulo vodio nubaro