Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vrijeđanje. Kao i ti maloprije što si uradio. I nije ti prvi put. A nisi banovan. Znači, glup si kao i on, samo on biva kažnjen za to.
A dobro, za koga ces glasati znamo.
https://pbs.twimg.com/media/CZHjcT1WwAAyTUx.jpg
Zli dukljanin jbg
ja sam samo rekao da mu je dulo jebo kevu jer je pobedio vcrs jedini tim u evropi bez poraza u 28 meceva.
znas onaj sleng JEBO SI MU KEVU kad neko nesto do jaja odradi, al ne mislis da mu je stvarno imao snosaj sa zenskim roditeljem nego se to samo tako kaze.
EDIT: vredjanje je i ono sto vi radite mesecima kada je Gmudo u pitanju, al posto Gmuda boli patka ( ne boli me stvarno zivotinja jer je to nemoguce, nego takav izraz) za copor hijena (ovo moze i bukvalno i figurativno) koje osecaju neprijatnost zbog kluba iz predgradja , pa ne kmeci okolo da ga vredjaju, ne znaci da to nije istina.
ајде шта си се усро сад и правдаш се ту, неће те нико, ови су најебали јер уватили каизена да смарају, а њему се може да отера у курац ко год да му стане на жуљ, иначе га заболе да се цима због туђих препирки
Gmudo izvrće stvari, po ugledu na maga. Pukli zajedno.
Bio jednom jedan trener, kakav trener-strasan trener
Pogodio sam da ce Dulo da dobije valensiju!
RASNEE PIČKO ŠTO SI MENJE DELIJE VUKAJLIJA STRANICU LOLO
on pokusao da doskoci sad za vikend kad su pukli, al evo par dana kasnije mu Dule doskocio na kevu.
Molim nadlezne da me kazne zbog ove uvrede upucene autoru tilmo.
Nije gmudo coki, da izbegava kaznu za svoje postupke.
Gmudo pisa po ciganima i ciganskom moralu.
Budi kao Dule, ovaj Gmudo.
https://www.youtube.com/watch?v=inGZ_1MqLU0
Haha Dule gospodin
PANTOMIMA
toliko ljuto prca
Inače, Dule je izjavio bio, da u slučaju da poraza od Valensije, da bi momentalno napustio klupu Limoža.
#ProverenInfo
Đoto lupaš
https://twitter.com/CSPNation/status/689560376455892993
Navijaci Limoza ga vec proglasili legendom.
Nek sacekaju da im uzme jedno 20+ trofeja, nisu ni svesni kako ce da ga proglase psihopatom, zlim debelim, bolesnim, sizofrenim i ljubiteljem rezima zaka siraka
гледао сам друго полувреме, играли су изузетно чврсту одбрану до бонуса, па чак и после. кад се валенсија опасуљила и почели и они да играју чврсто онда су ови почели да сипају споља и ту је био крај.
User jbg, poslužio šut XD
ajde Truce, reci lepo dok nije skino sako i poceo da stipka sudije u predelu pojasa
шта да кажем? нисам укапирао.
а биће занимљиво гледати како ће лимож шетати од пропале екипе из другог дела табеле француске лиге која није могла да нађе тренера до тима са евролигашким буџетом и већ формираним врхунским појачањима.