KK Partizan

1. lose koristim znake interpukcije.

hteo sam da kazem

кад се валенсија опасуљила и почели и они да играју чврсто онда су ови почели да сипају споља и ту је био крај.

Reci lepo, poceli su da igraju bolje kad je Dulo skino sako i stipkao sudije u predelu pojasa

2. Gledao i ja, samo u drugoj četvrtini nisu igrali čvrsto kako treba, pa su imali tek 3 faula do nekog 17. minuta. Kad sam pustio prvu (odnosno kad se eurosport uključio u prenos u šestom minutu), reko' je l' moguće da je ovo limož, francuzi uopšte, razleteli se u odbrani k'o besni, i igrali zonu, a za to vreme valensija nije šutnula trojku za celu prvu četvrtinu. Na zonu protivnika. U drugoj su verovatno malo pali zbog tolike angažovanosti, al' nije se valensija odlepila i eto. Posle sam zaspao u četvrtoj jbg, nisam vid'o kad su ih natrpali.

Rekoh onomad da limož ima dobru ekipu, čak i za top16 EL dovoljno dobru, samo nije imao ko da uklopi, videćemo hoće li vujošević moći.
    A interesantni su mu tajmauti, nema šta :)
    Kad ga okruže onolike crnčuge, podseti me na svemirski basket :D
    I koja bi fora bila da dule progovori francuski, baš ga zamišljam i smešno.jpg

P.S. I sve vreme se nadam da će da uhvati traorea za vrat a la bogdan, da se ismejem k'o konj, i ništa. Ima vremena!

3. душко је био у неверици шта се дешава. бар ми се тако учинило. није ни очекивао тако добро суђење, ни да ови сипају немилосрдно. видим га већ како је сам сео на степенице испред хале да запали цигару да проба да премота филм.

4. Doktor satro Valensiju 1-3-1 zonom, verovatno to nisu videli cele sezone pa nisu imali odgovor. a kad su nasli odgovor, ovi vec stekli samopouzdanje, ulazilo sve sto su bacili, plus valensija se raspala u odbrani pa bilo i dobrih asistencijai probijanja odbrane.

sok terapija uspela al ipak je ovo iznad ocekivanja tekma.
    Al za Duleta je dobro sto su igraci odmah videli rezultate.

Rekoh onomad da limož ima dobru ekipu, čak i za top16 EL dovoljno dobru, samo nije imao ko da uklopi,

xexe, ma znamo da nije do Duleta, opste je poznato da je limoz ljubimac rezima zak siraka i da imaju bogatu istoriju gepekovanja sudija i otimanja igraca iz tunisa i konga

5. Koju dijetu je koristio Dule, vidim da se usukao, a ja bih da skinem jedno desetak kila ?

6. Moraš da izgubiš pomoć dažave i svi da provale da nisi mag. Uspešnost 100%

7. e cilmo, evo ovako javno da ti se izvinim sto ti je Dule jebo kevu sinoc poyy

8. Preteruješ malo brt, nemoj jbg. Čak i kad je tilmo u pitanju, a svi znamo šta je tilmo.

A za onaj odgovor na moj post, ne kažem da je samo do limoža, limož je do juče imao očajne partije sa istim ovim igračima, samo kažem da imaju potencijala silu, a ako je dule to već uspeo da skocka za 2-3 treninga - svaka mu čast.

A zona jeste bila fenomenalna, time su ih i dobili.
    Kad smo već tu, je l' tu 1-3-1 zonu pripisuju tanjeviću, ili sam ja permutovao?
    I pošto se bliži derbi, a ovo nije duško vujošević tema, jebaće vas tarens kinzi k'o da niste rod!

9. Jebao vas Limož da vas jebao 3 strane pišete o jebenom limožu našamaraću vas

10. Samo da jos ovo kazem za Limoz.
    Pogodim kvotu 16, a padnem 1,4
    Nerealno.

11. Kad smo već tu, je l' tu 1-3-1 zonu pripisuju tanjeviću, ili sam ja permutovao?

Ne znam stvarno. Cini mi se da ju je Dule jos u Ganu '88 koristio,al nisam gledao odavno. Ipak mi je upecatljiviji detalj Divac koji cuva pleja :)

I pošto se bliži derbi, a ovo nije duško vujošević tema, jebaće vas tarens kinzi k'o da niste rod!

Pojesce ga ptica ko mrvu leba. Djumara ima da dobije svih 5 faulova na njemu, Ceda ima da ga stavi pod pazuh!!!!@@!$!@%!!@#2231

Nego, sta mislite, da nece mozda da nas pustite malo, ipak je #pomirenje a mslim da ste i vi (tj vase legende i njihovi drugari) uvideli koliko je dogorelo pa se sredjuje sponzor.. ipak je palo #pomirenje a i kakva je to dominacija zvezde ako ne mozete da igrate sa Partizanom.. Gubi znacaj jbg

12. Partizanstina level 99

http://www.mvp.rs/blog/blog-mvp/item/13394-mvp-blog-cist-obraz-po-cenu-zivota

SPOJLER
    nigde nisu rekli da ih nije natako ali OFISLI NOT GILTI
    RELJOPS

13. DOSO CEO LIMOZ DA POZDRAVI GENERALA
    https://twitter.com/limogescsp/status/689920024597917698?lang=en

SVIH 13 NAVIJACA ALI BITAN JE PRINCIP

14. Sve što se može pročitati iz teksta je da je lik ograničene košarkaške sposobnosti.

15. lose je napisan tekst..

citao ja na stranjskim sajtovima. Ponudjeno mu je da prizna krivicu i bio bi pusten na slobodu, a lik je odbio jer je nevin i na kraju ipak zaglavio 3 meseca tvorza i godinu dana uslovno.

Tezak zivot realno, cale koji ih napustio (mozda zbog keve kurve lololo) , burazera mu izresetali...

16. Kako god, nije se baš proslavio protiv Krke xD

17. Jel bolji od Djumare?
    Jeste
    Dovoljno

18. Od Đumare sam i ja bolji, da se ne lažemo

19. SKOCKO DJE TI JE KKP?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.