Kontam da je prosek godina admina ove grupe 11.
Trebao si i komentare da ostaviš pa da dodje vučićpeder i napiše kako vidjeniji panteri sa Železnika ne znaju pravila košarke.
Znam ljude koji ovo vode.
Jedan je iz Kraljeva mislim 16 godina da ima. Ima jedna žensko što vodi. I glavni admin je iz Hrtkovaca Ejić se preziva. On valjda ima 20ak godina. Al je bolid.
da, svidja mi se nacin na koji ste se brzinom svetlosti ogradili od vlasnika stranice ali zato neke fore koje krenu sa takodje fejsbuk stranica su do jaja i predstavljaju pravo zvezdasko misljenje..
ja iskreno jedva cekam da dodje do akcije gepekovanje sudija, ovo je previse dosadno a i moze da se promasi.. sa druge strane gepekovanje i zastrasivanje sudija ima 10000%prolaznost
Brt da ti ps88 nesto kaze: ovaj sto drzi ovu stranicu ako nije klinac onda je debilcina nivoa rasni. Ovi sto ga prate i oni ako nisu klinci i oni su debilcine i "arena navijaci" koji nikaf nisu prqtili kosarku(sjajno mesto za pre dve godine fazon) neko pobedjuje napravio se hajp aj da gledamo zenski rukomet fazon. Tako je bilo u evrokupu pa posle prc pa sad opet pocelo(ovo za zvezdine navijace pricam) a moze se videti i kod vaterpolista, djovaka itd
шта фали? није срамота да неко не зна нешто и да хоће да научи. није чак лако ни наћи овако нека основна објашњења на овакав начин. подржавам ову серију, мада не знам ништа о страници.
NESTO JE, OTO ČOVIĆ
https://pbs.twimg.com/media/CZMnoxaUYAA6KsC.jpg
Kontam da je prosek godina admina ove grupe 11.
Trebao si i komentare da ostaviš pa da dodje vučićpeder i napiše kako vidjeniji panteri sa Železnika ne znaju pravila košarke.
Znam ljude koji ovo vode.
Jedan je iz Kraljeva mislim 16 godina da ima. Ima jedna žensko što vodi. I glavni admin je iz Hrtkovaca Ejić se preziva. On valjda ima 20ak godina. Al je bolid.
Znao sam ja da se glavešine stranica na fejsu međusobno drže. Jača veza nego oni na tribinama.
Reci mi, jel ponovo radi DV bioskop? Ili je ostalo sa gate7?
Gate 7
Sad sam dao i Grku admina. Vodimo ja i Antonios Kotsoupmask(jebem li ga debilna su mu slova). Za koji dan krećemo sa višejezičnim objavama.
haahahahhahahah bem ti sve :D
ja ziv nisam dok ne objave nesto oko trougla i zone
IZDAO SI VUKAJLIJU RASNEE JA BI TE TRAJNO BANOVO
Jesu objasnili rogove? Nisam taj dan bio na treningu
http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1476#post_3409901
хахахах ал Трипковић који почиње да избацује шаблонсе реченице о максималном залагању, прејак клип
Jesu objasnili rogove? Nisam taj dan bio na treningu
Cekaj ne srljaj, krece se od osnova.
https://pbs.twimg.com/media/CZP2P6UWYAM3YMh.png
Ovaj se najbolje razume u kosarku u svom odeljenju
da, svidja mi se nacin na koji ste se brzinom svetlosti ogradili od vlasnika stranice ali zato neke fore koje krenu sa takodje fejsbuk stranica su do jaja i predstavljaju pravo zvezdasko misljenje..
ja iskreno jedva cekam da dodje do akcije gepekovanje sudija, ovo je previse dosadno a i moze da se promasi.. sa druge strane gepekovanje i zastrasivanje sudija ima 10000%prolaznost
Aleksandar Ejić je glavni admin. Pa ti vidi sa njim.
Brt da ti ps88 nesto kaze: ovaj sto drzi ovu stranicu ako nije klinac onda je debilcina nivoa rasni. Ovi sto ga prate i oni ako nisu klinci i oni su debilcine i "arena navijaci" koji nikaf nisu prqtili kosarku(sjajno mesto za pre dve godine fazon) neko pobedjuje napravio se hajp aj da gledamo zenski rukomet fazon. Tako je bilo u evrokupu pa posle prc pa sad opet pocelo(ovo za zvezdine navijace pricam) a moze se videti i kod vaterpolista, djovaka itd
ovo brt ko ja da sam pisao.
nego da te pitam, ko vas ono bese sprda da niste pratili kosarku pre covica?
A da mi.
pozz
EDIT: Gmudo je
шта фали? није срамота да неко не зна нешто и да хоће да научи. није чак лако ни наћи овако нека основна објашњења на овакав начин. подржавам ову серију, мада не знам ништа о страници.
ovo brt ko ja da sam pisao.
nego da te pitam, ko vas ono bese sprda da niste pratili kosarku pre covica?
A da mi.
pozz
EDIT: Gmudo je
Ejić je debil koji je išamaran na marakani jer je nosio svoj megafon. Pa vi vidite o kakvkm se tipu osobe radi.