KK Partizan

1. Gazi, imaš moje duboko poštovanje, neumoran si :)

2. pa zar jedan lav da bezi od copora hijena? :)

3. Танак овај нови центар, ја би форсирао Коприву.

4. To se ceni, Gazi... Srce na teren, 'oćemo srce na teren :)

5. Skočimiš

Kućo de vam je Evroliga ahahahahahha

Haha brate pokušao sam da udjem u vaš trip i ovo vam nikako ne može biti smešno XD

6. и као "где вам клуб", а оно опет долазимо до Евролиге

:D

7. Jedino ako vam Čović kupi repliku trofeja :D

8. Preimenovaće trofej KRK-a.

9. @gazmudo poceli smo nesto juce da pricamo pa sam posle zapalio, samo sam hteo da te pitam od koje godine pratis kosarku?

Znaci ne pokusavam nista da prozivam jedem govna itd ozbiljno te pitam

10. Okvirno od 96, 97...

e sad "pratim"... tad sam gledao tekme kosarke, a posle kako sam trenirao sam se sve vise interesovao za samu igru..

11. Pa mislio sam ono dq se bas zanimas, gledas tekme, znas kada partizan i sa kim igra sledecu i to...

12. padale bombe a njemu bilo do košarke, zato smo i tu gde jesmo

13. nebeska udica sirotinjaj style

14. e pa dobro onda brt da se nadovezem na proslu pricu: neko je te 98-e mogao da ti kaze da si se zainteresovao za kk partizan jer su postali "jak klub" posto je 3 god pre toga osvajao drzavno prvenstvo a pre toga nije imao bas neki slavan period.(ne kazem ti ovo samo povlacim paralelu) kapiram da je tako i za ove klince koji ne znaju pravila, jednostavno im je vreme po godinama da obrate paznju na kosarku. ja sam prvo poceo da igram fudbal jer srbija, kosarku tek koju godinu kasnije. opet, ovo pricam ako su klinci za matore konjine koje se naprasno zainteresuju za vaterpolo, tenis, rukomet, kosarku a ne znaju ni pravila nema opravdanja jebao ih hajp u dupe.

edit: mada moram priznati da sam misio da si se zainteresovao kasnije pa da ti kazem da te privukla dominacija partizana koja je tada vec bila pocela, tako mi je delovalo logicno(ako ne gresim koje si godiste).

15. I ako su matori, neka, ima tih naloženih od pre dve godine kao govana, a ne znaju ništa k'o konji. Onda, pošto falabogu nemam sportklubove nego arene, odem da gledam basket četvrtkom i petkom tu do kafića u balon sali kad mi je mrsko da siđem do grada, gde sede i oni likovi koji igraju fudbal, pre i posle termina. I šta onda, pre par nedelja slušam kako je simonović zanemaren u timu i da je fantastičan šuter, "zar nije šarić otišao u nba sad? A da, to je hezonja bio... Jao brt vidi ove vodi duda ivković", "zar ne treba da skaču sad za loptu, što ovako?" i slično. Neka uče, lakše je podneti takve posle.

Mada mislim da su ovi maloletni još, razumljivo je, ja sam tek pre dve godine kad je čović došao naučio da postoji više varijacija zone xD

16. ma ne smeta meni sto oce da gledaju i uce pravila nego sto prosipaju pamet, smenjuju trenera jer ne zna nista, dolaze na utakmicu da opale selfi, ucestvuju u raspravama jer se bas razumeju u kosarku itd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.