KK Partizan

1. Pseto, ja poceo da treniram basket sa 8 godina.. vec tad sam svaku tekmu na tv gledao.
    A moje vece lozenje na Partizan je pocelo nakon sto nas je Buducnost pokrala u 2 tekme u finalu lige. Secam se da su nekog lika nakon sto je ukrao loptu (ne secam se ko je bio) povukli za nogu rukama na pola terena, sudijama pred ocima, i kao nista, sve regularno.

Ne mogu da se setim ni ko je to govedo iz Buducnosti, neki Vukcevic ili tako neko prezime jebem li ga..

2. A sto se tice one stranice, uopste ne vidim nista lose u tome sto se uce pravila i akcije..
    na kraju krajeva to isto se uci na treningu ili na kosu ako te neko od starijih poducava..

sprdnja je na racun vas kao kosarkaskih navijaca, koji zbog nedostatka uspeha niste ni pratili sport , a sad kad ste neko polumudo onda odjednom svi hajpuju.

isto ko sa vaterpolom.. sprdali ste Grobare koji navode uspehe VK Partizan a onda kad je cedica grunuo kintu u neku vestacku tvorevinu i doveo sve najbolje u klub onda ste isli na banjicu, navijali i slavili evropsku titulu..

Hocu da kazem da ste licimuri, i da vas zbog toga i sprdamo na taj racun a primera iz prakse je mnogo..

Ja licno najvolim primer licimurstva kad ste prozivali Duloa sto kmeci za pare i stvara vestacka cuda pobedama protiv velikana u basketu a onda pobedite Reala i obrnete zemlju pricajuci koliko su jaki i skupi ne bi li vas uspeh bio veci.

No dobro, zato i jeste cigani a mi jesmo Grobari. #nismo isti jbg

3. газимудо не попушта. нема чак ни "част изузецима".

4. Da ne mislis na ove izuzetke sa Vukajlije?

Lol, pa tu jedino Stevan.

Njima tema o KK CZ nije imala vise do 20 strana dok nije doso coki legenda.

Izvini Stevane jbg, preogromna si manjina naspram ostalih hijena sa vukajlije.

5. па није смешно. њихова тема престиже нашу за месец дана. :(

6. Ma da bre Gaz, sve je veštačjta tvorevina. Nemoj srati. Od kako pamtim gledao sam svaki derbi u basketu sa čoporom grobara da bi kasnije bio jeban. Mislim da vas ne jebem dovoljno koliko treba a to će da se promeni jer vam treba i uši zavrtati.

7. a da to je taj argument dok nisi bio na sajtu.

znas sta sam ja sve radio dok nisam doso na vuku, to bio na treninzima KKP, to sprdao Duloa po kaficima, milina jedna..
    A onda sam se registrovao :(

8. A izvini pseto jbg, de je ta prirodna svetkovina VVK CZ?

Kad su igrali poslednju tekmu? Koji su u ligi? U kojoj se ligi takmice?

A da, ne pratis, nije bitno vise, uradili ste isto sto i VKP. Doduse sedminu,al videli ste da mozete nego necete lol

9. Ne brt nisam živeo pre sajta hahaha
    Ne lupaj jebene gluposti. Jok počeo sam da navijam za Zvezdu zbog tebe.
    Spremi guzicu jebani bićete dugi niz godina. Vise od 13 XD

10. JA sve vreme mislim da pricam sa psetom, jebali vas glavatari.

OK bohore pobedio si. Uradi jedan flawless victory i okaci link tvog posta sa teme KK CZ dok vam je recimo Karadzic bio trener.

11. лол, џони све предвидео на звездиној теми:

Johnny Kurajber

Evo jedno Grobarsko mišljenje, ako se ne ljutite, onako sa strane.....Da vam je Čović bio predsednik onda pre par godina kada se pričalo o tome, ne bi spali na ovako niske grane (ne prozivam, to su činjenice). Volim basket posebno i nekada mi je Derbi u basketu bio najluđi događaj sezone. Sada će mu biti neuporedivo teže nego onda ali je sigurno bolji od svih ljudi koji su vodili vaš klub zadnjih 10-ak godina. Ali trebate sada ako on dođe da busete strpljivi jer ništa nećete preko noći uraditi

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=8#post_1431700

12. Kurajber gospodina.
    Mi Gaz zapravo imamo jako različite glavatare xd

13. Džoni je napisao i sada već čuvenu floskulu:
    SVAKO KO JE GLUP IGRA ULEB KUP
    A vi ni uleb kup ne igrate hehehehe

14. Jel postoje jos neke izumrle teme KK CZ i KK Partizan, posto vidim da je prvi post na ovoj temi napisan pre 4 god a na KK CZ pre 5

15. Pratimo košarku od pre njih.

16. Starija nam je i FK tema.

17. Znaci sutra na KKP jer #pomirenje

18. Mislim da je red da nas komsinka pusti malo.

Evo mi smo nju pustili da se odmori do ponedeljka, iako npr Unikaha moze da igra tekmu u nedelju u 12:30 iako je gostovala u Beogradu..

Red je da nam se oduze sto im odrzavamo igrace zdravim i dopustamo da se regenerisu bez koriscenja nedozvoljenih sredstava.

Ipak smo sad pomirena braca

19. Mislim da je red da nas komsinka pusti malo.

Mislim da neće biti tako :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.