KK Partizan

1. Hahah kao da gledam nas pre 5 godina kad smo vas dobiljali jednom u sezoni sa Bojanom Suboticem i Nenadom Misanovicem, pa nas onda u finalu ispolivali obilno. Ok brt, dobili ste evroligaša sa Vrapcem i Vitkovcem, kapiram sreću.

Inače, sutra nam Ristović donosi A licencu, očekujem oko 25 000 samoubistava do kraja godine xd
    http://mondo.rs/a869545/Sport/Kosarka/KK-Crvena-zvezda-i-dalje-juri-A-licencu.html

2. JER ZAŠTO MOŽE ŽALGIRIS IMATI A FMP NE, A ?

3. Bole nas patka za vase A licence
    ispolivali smo vas kad ste najjaci a mi najslabiji, jer ste samo mali klub koji se kiti tudjim perjem i ukradenim parama.

Mada bolje da smo vas pustili da pobedite, plasim se da ne smanje penzije za jos 10%, Miler je odigrao ispod ocekivanja valjalo bi to pedalirati i zameniti recimo Lebronom.

4. PS, kada koristite izraz NOT IN MY HOUSE, jako je bitno da znate da treba da budete domacini da bi mogli da ga upotrebljavate.

5. Hvala na informaciji avangardo.

6. Miler je odigrao ispod ocekivanja valjalo bi to pedalirati i zameniti recimo Lebronom.

Ova priča lepi, nisi ni svestan koliko si u pravu XD

7. Buraz, jadno je tako, idi lepo reci na nasoj temi, mojne ovde da prebacujes to sto tamo procitas. Ovde ljudi dosli i svi cestitali, niko nije pomenuo da li je trebalo ili ne.

8. Veruj mi da sam svestan, samo vi niste svesni koliko u principu vec sad to i imate.

Dobro lazem, svesni ste al ste picke ciganske iskompleksirane kojima je samo bitno da Partizan umre.

9. Ček, baš cigani ne bojkotuju ABA ligu?

Aj ja razumijem dok su bili Panteri, ali pravi Cigani su bojkotovali uvijek.

10. Blagoja pa ne mogu oni tako. Nismo isti
    Mi smo gospoda

11. bvdlga
    Buraz, jadno je tako, idi lepo reci na nasoj temi, mojne ovde da prebacujes to sto tamo procitas. Ovde ljudi dosli i svi cestitali, niko nije pomenuo da li je trebalo ili ne.

Lol brate, da hocu da idem na vasu temu, polivao bih vas tamo bez uzdrzavanja..
    Upravo zato i nisam isao jer ne zelim da citam kako ste umorni, opusteni kako vam ne treba (lol) i slicno.

Ono sto sam ja video video sam na tviteru i cuo kod tegeltije u emisiji.

Skočimiš
    Ček, baš cigani ne bojkotuju ABA ligu?

Bojkotuju samo ako nemaju sansu da osvoje i pobede Partizan.

Juce sve uredno, sipka, navijanje, kop..

12. Žagiris je bio prvak Evrope, viceprvak Evrope, 5 puta prvak Baltičke lige.

Crvena Zvezda je bez rominga zadnjih 40 godina a ABA ligu je osvojila jednom.

Partizan je bio prvak Evrope, 4 puta na F4, 6 puta prvak ABA lige.

ZAŠTO ŽALGIRIS IMA LICENCU A PARTIZAN NE?

13. Svi vas mrze jbg i naplacuju vam kazne razne i zato ste u dugovima :'( #avangarda #transparentnost

14. Lol brate, da hocu da idem na vasu temu, polivao bih vas tamo bez uzdrzavanja..

Da znaš da je lol, kao onda kada si citirao moj post sa Zvezdine teme uz sjajan komentar. Toliko o polivanju tamo.

15. KOME SMETA JAK ŽALGIRIS?

16. МУРАЛ ЗА ВЕЉКА МОМЕНТАЛНО !

17. Или Вељку, не знам, ја читам информер.

18. Ovaj Arkanov kreten malo za Partizan, malo za Zvezdu, ko Đoković jebate svetac

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.