ma zvezdini igrači zauzeli centar terena i okupili se ono da pričaju i da se bodre
nisu dozvolili partizanovim valjda na centar već pored, bar se meni tako činilo
Гази, мешчини да ти оно рече на почетку сезоне да уопште нећеш навијати за Партизан због играчког кадра и амбиција које су постављене за ову сезону? Исправи ме ако гријешим.
Moje kritike su se odnosile na Bozica i upravu i na nacin na koji su postavili "spasavanje Partizana"
I dalje stojim da je sezona promasena i bezveze potrosena. Jer ovo nije ni kretanje od nule, niti postavljanje temelja za sledecu sezonu. Ovo je nesto izmedju.
Uprava nam je i dalje govnava, kockar i fikus su i dalje u klubu, al bar su Bozica oterali pa sad mozemo da iscupamo neku pobedu kad igramo dobro bez da trener prospe sve.
Sto se tice frke na centru, ja sam cuo da je stimara krenuo na flopera, verovatno zbog onog polaganja na kraju.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://i.imgur.com/Nvc4RA0.jpg
RASNEE DJE TI JE TIKET
Pa Gazi taj se kod vas pokvario ovaj naš postao gospodin
Moze igrac iz zvezde,al cigan iz igraca nikad.
Danguba je grobar, jasno je sto je gospodin.
Laki, evo klip
https://www.youtube.com/watch?v=hrtBRELEqPk&feature=youtu.be
A ovaj je cigan i u Paći? Zanimljivo
NISMO ISTI HAHAHA
Kurac, davio to Dule. Naučio vladanju!
flopersko govedo je bio i ostao cigan.
ne znam odakle ti da je bilo sta drugo u pitanju?
OPSTANAAAAAAAK OPSTANAAAAAAAAAK
SLAVICE SE OPSTANAAAAAAAAAAAK
PARTIZAN JE DEVETI
PEVA CEO SVEMIR
Čoviću, veliki si.
E, што су се млатили на крају? Шта било то?
ma zvezdini igrači zauzeli centar terena i okupili se ono da pričaju i da se bodre
nisu dozvolili partizanovim valjda na centar već pored, bar se meni tako činilo
a partizan domaćin i pobjednik
Pozicija na centru. Neće Evroligaši da stoje sa momčadima sa dna tabele
Mislim da se Danguba pokačio sa nekim iz Partizana, mada je moguće da je bilo i zbog tog mesta na centru.
E ajd neko da napravi GIF od ovog neuspelog polaganja na kraju da napravim reakciju sa komentarom
NEĆE ONA NIĐE XD
Гази, мешчини да ти оно рече на почетку сезоне да уопште нећеш навијати за Партизан због играчког кадра и амбиција које су постављене за ову сезону? Исправи ме ако гријешим.
Bravo za pobedu, zasluzeno.
Lose ti se cini Mitke.
Moje kritike su se odnosile na Bozica i upravu i na nacin na koji su postavili "spasavanje Partizana"
I dalje stojim da je sezona promasena i bezveze potrosena. Jer ovo nije ni kretanje od nule, niti postavljanje temelja za sledecu sezonu. Ovo je nesto izmedju.
Uprava nam je i dalje govnava, kockar i fikus su i dalje u klubu, al bar su Bozica oterali pa sad mozemo da iscupamo neku pobedu kad igramo dobro bez da trener prospe sve.
Sto se tice frke na centru, ja sam cuo da je stimara krenuo na flopera, verovatno zbog onog polaganja na kraju.
http://www.mozzartsport.com/vesti/pavlovic-i-kuzmic-pred-otkazom-u-panatinaikosu/126192
Možda se vrati Salo i onda još samo Dulo i kapiten i drhtaće Konstantin protiv vas u domaćici. Uzgred, čestitke na opstanku.
Drhtace Konstantin skoro ko Zvezda.
Neki ljudi se plase visine, neki paukova, neki mraka ali samo se panterolimenicigani plase svinja debelih.
Ok.
Ništa neće biti slađe nego kad ode govedo i kad vam još jednom ugasimo klub jbg mnogo se kurčite a fazon osvojili jednu titulu lolo
ali bukvalno.
Juce vidim po drustvenim mrezama komentare panterolimenihcigana
RADUJTE SE SITNE DUSE, NAVIKLI STE NA PATNJU PA NEKA I VAMA MALO
krutenejebo, oni svi mozgove ko vucic imaju, istripovali se od baronisanja da su baronije istina..
Opala, pa sto ne kazete da su krenule orkestrirane price
"nit nam je trebalo niti smo se mnogo cimali, niti je problem igrati protiv cedevite u gostima, videlo se da ne forsiramo"
nisam obavesten jbg