KK Partizan

1. Vama neće, ko ni nama Tadic.

2. ma pusti nas, svi smo mi sad MI, nema vise nas i vas. samo MI.

nego kako ide licenca? oce biti do izbora?

Valjalo bi boga izglasati, da nam svima bude bolje

3. Ne znam, ja se bas malo razumem u licence.
    Čović je pušten on će valjda znati šta će

4. na sve misli svevisnji.

malo spinuje sa cokijem u tvorza, popali grobarsku sipku da sire dobrotu Njegovu, eno 30 minuta pevase legendi na derbiju.
    Pa onda posalje coksija po licencu, valja i crvenobelu raju obadovati.
    svevisnji pametan je.
    budi kao svevisnji

:SRAM ME BILO UPOREDIH SE SA SVEVISNJIM ODOH ZA KAZNU U ZAJEDNICU SRPSKIH OPSTINA NA KOSMETU DA ME BICUJU ALBANCI STO SMO IH POBEDILI 5:0:

5. Nego za koda da glasamo kad opozicija nam pobedjuje Valensije po španijama? Imal opozicije još?

6. Hahaha, kako Gayi izvlači iz konteksta, na učitelja, nema šta.
    Ako se normalno pročita, a Gazi to ne može, jer jelte, puko je, vidi se da je linkovima samo potvrdio ono što je kopirao.
    Kmečenje se ne odnosi na onu pobjedu, nego je skeč na račun konstantnog plača maga i pored pobjeda i titula.

7. Uuuuu, pročitah sad sve ovo nakon mog posta od prije dan dva, hahaha, tooo Gazi, samo udri!!! KOBJASNIJO!

8. Šalabajzer
    Hahaha, kako Gayi izvlači iz konteksta, na učitelja, nema šta.
    Ako se normalno pročita, a Gazi to ne može, jer jelte, puko je, vidi se da je linkovima samo potvrdio ono što je kopirao.
    Kmečenje se ne odnosi na onu pobjedu, nego je skeč na račun konstantnog plača maga i pored pobjeda i titula.

KME KMEE GMUDO IZVLACI IZ KONTEKSTA KMEEEE
    TAKO I DULO RADIO KMEEEEEE

NISAM JA REKO DA CE PACA U PLEJ OF KMEEEE
    REKO SAM DA MISLIM DA MOZE U PLEJ OF ALI POSTO SU IZGUBILI NEKE UTAKMICE ONDA I NE MOGU, ALI DA SU POBEDILI MOGLI BI KMEEE

JA SAM PICKICA KOJA NE STOJI IZA SVOJIH RECI ALI VOLIM DRUGE DA ISMEVAM JER IMAM LAZNU KITU KAD SU MI TU DRUGARI PO KLUBU KMEEE

9. Бохор
    Nego za koda da glasamo kad opozicija nam pobedjuje Valensije po španijama? Imal opozicije još?

PA za svevisnjeg i prepodobnog!
    a sad brzo brisi post dok neko nije video da siris jeres

10. Haha, samo vam je falilo da zvezda bude još i zelena, niste dovoljne izdajice iovako.

11. хахаха, видим како је текао један телефонски разговор

- добар дан, овде лимож
    - да, шилобад на вези, реците
    - знате, ми бисмо да искористимо ваш грб на мајици. колико наплаћујете ауторска права?
    - која права? не разумем.
    - па да направимо мајицу са вашим грбом који бисмо мало модификовали и где би било написано лимож, партизан итд.
    - какво наплаћивање? слушајте господине, немамо ми пара ни за какве мајице. ко вас је наговорио да зовете?
    - па је л' можемо да искористимо ваш грб?
    - ма користите шта хоћете, ко вам брани? баш ме брига, имам сто послова не знам где ми је глава.

12. Ček je l ovo znači da smo mi sad crno-belo-zeleno-žuti?

EDIT: Ili da su oni zeleno-žuto-crno-beli?

13. JA SAM PICKICA KOJA NE STOJI IZA SVOJIH RECI ALI VOLIM DRUGE DA ISMEVAM JER IMAM LAZNU KITU KAD SU MI TU DRUGARI PO KLUBU KMEEE

HAHAHAHA, Gazi zapjenio

14. Подсети ме ово залутало "од" на мајицама... Труће, можеш ли да промениш "KK Crvena Zvezda" у "КК Црвена звезда", ако ти није тешко? Изгубили се ћирилица и правопис у оним ФМП-Игокеа-Пиртизин мењањима наслова. Завршио се УППР, па реко' да се вратимо коренима и стубовању.

15. мислиш на теми за вас који једноставно не одустајете? може.

16. Truce promeni im naziv, samo da se sto vise razgranicim (pricam u jednini namerno) od ovih zvezdasrba.
    Grehota da covek koji ima istetoviran Ostrog jebeni, a koji ovde gaji veliko postovanje, tavori na temi na kojoj se pise okupatorskim pismom.
    Necu da kazem ustaskim, jer i medju hrvatima ima dobrih ljudi ( Idea, Jana, Prosinecki sto mu majka iz Cacka a on grli naseg osnivaca poganog itd) ali ne dopusti im da grobarski okupatori koji i dalje velicaju lik i djelo gospodina generala Franja Tudjmana kaljaju ugled njihovog kluba.
    Povrede se daju zaleciti u Acibademu,ali Turci (ovo su dobri Turci, losi su oni sto su ubili jagodicu bobicu pa nece da im idu na pripreme u tursku govnima) ne mogu pomoci kod ukaljanog obraza. Cak ni kad se placa parama skosova

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.