Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Бохор пише латиницом, брт.
Хвала, Труће.
Kakve su ti misli takav ti te život Gaz
https://www.youtube.com/watch?v=5Bg8B7QDxW4
Јел жив Тумбас?
Ако се избори Еврокуп (што очекујем са Џилетом), шта мислите, хоће ли се играти ил' ће бити као и ове сезоне, па ће се прескочити? Мада, контам, зависи то све од ФИБА-е доста сад и како ће они њихова такмичења организовати....
FIBA Ligu šampiona ćemo igrati ako se osnuje
Iako bih po difoltu voleo da se pridruzimo FIBI, mislim da glavni argument za odlucivanje treba da bude kinta.
Znam da je fiba obecala neke kamione avione, al od toga nema nista posto je EL obecala fazon 10x vece nagrade.
Dzabe KKPu da izabere "pravu stranu" ako finansijski ne bude mogao da parira pa cak ni ulebovim evrokupasima..
Mislim da EC, ako se nastavi ovaj trend neće postojati u budućnosti, tj oće ali će biti smešan. Turci, Nemci i Italijani su već prišli FIBI tako da njihovi timovi ne igraju EC, Čak i ruska liga tj VTB želi da pristupi FIBI, što znači da ostaju Česi, Mađari, Finci, Danci a takvo takmičenje će biti smešno.
УЛЕБ ће протежирати богате увек, као што су и до сада радили.... Саша и Дуле су још пре 5-6 година причали о затвореној Евролиги и то се сада дешава.... ФИБА је урадила пун погодак са довођењем Демирела јер са собом би можда могао повући и Фенер и Ефес, ал' то све зависи од јачина тих уговора са УЛЕБ-ом и садржине истих.... Исто важи и за остале клубове који су и пре 15 година подржали ФИБА-у.... Италијани су тада били ужасно јаки, уз Шпанце најјачи, а сада имају релативно пристојну Олимпију само.... Руси се такође неће задовољити само са местом за ЦСКА, лига им је ојачала.... Може свега ту да буде ако ФИБА одигра карте правилно, а шта ће спремити, видећемо....
Битно је шта Жуманце изабере, тј. савез, они ће повући клубове.... И шта управа овог говнета од АБА лиге одлучи, кад већ наши клубови не желе да ју напусте....
http://www.sportske.net/vest/kosarka/sta-li-se-sprema-evroliga-zvala-partizan-251651.html
Sprema kurčinu za Partizan Đordi
Mislim da EC, ako se nastavi ovaj trend neće postojati u budućnosti, tj oće ali će biti smešan. Turci, Nemci i Italijani su već prišli FIBI tako da njihovi timovi ne igraju EC, Čak i ruska liga tj VTB želi da pristupi FIBI, što znači da ostaju Česi, Mađari, Finci, Danci a takvo takmičenje će biti smešno.
Ako nagradni fond bude veci nego u FIBA LS, bolje igrati sa tim pacijentima..
A ti mislis da ce u FIBA LS igrati neki od jacih timova?
Pa ITA i FRA "posle" sa FIBOM a dozvolili klubovima da igraju EL, a FIBI je to kao ok.
Pa ne kolju se sigurno oko Monaka i Sasarija, nego oko velikih klubova.
Iskreno kenja mi se od ovog ko da se mi nesto pitamo.. coravi kako odluci (ne zumance, nego coravi) tako ce biti a sve se bojim da on radi za interese KKP.
Al posto nasi iz kluba cute dok se corava pudla ponasa kao da je predsednik i predstavnik i KKPa, onda sta ja ima da se nerviram oko toga.
Al bitno da su brze bolje demantovali pisanje Davida Pika jebenog gde je napisao da smo prihvatili da igramo FIBA takmicenja dogodine..
први април је дошао раније ове године
http://www.sportske.net/vest/kosarka/sta-li-se-sprema-evroliga-zvala-partizan-251651.html
Zvao Djordi da pita da li je moguce da Silobad i dalje prima platu od KKP
Znači u KKP se ipak primaju plate? Dobro dobro.
naravno, mi smo sad ozbiljan klub, a #pomirenje je doprinelo da nam pozajmite jednu teglu marketinga pa sad ima magle i za nase navijace
http://www.a-pionir.com/pub/article/negro-200g-novo.png
уместо златног сата за заслужне раднике у клубу
sutra bez Wlijamsa na Futuru.
Izvrno zglob na treningu
Jeri to nešto ozbiljno ili samo manja povreda? Mislim nije bio nešto koristan u ove dve utakmice, ali bolji od Đumatara svakako.
Ček, zbunjen sam ovim pričama što se vrte po novinama i internetu poslednjih par dana. Kome smo trenutno naklonjeniji? FIBI ili ULEBU? Kakva je sad ovo priča da nas je Bartomeu zvao u EL?