KK Partizan

1. zvao nas je kurac, ciganski spin da se grobari umire.

Naklonjeniji smo FIBI trenutno,ali koliko vidim imamo mogucnost za wild card, sto je prakticno resenje samo za sledecu sezonu, tako da je to u principu samo lepo upakovan kurac.

CKM, nije ozbiljno,al sutra nece moci digra

2. E hijene , svratite caskom da mi objasnite jednu stvar.

BLICZ LAZE LJUDE

ANDJUS PLJUJE COKIJA

ANDJUS PLJUJE BLIC

BLICZ OBJAVLJUJE KVAZI VEST O ANDJUSU

DELIJE VREDJAJU ANDJUSA PO OBJAVI BLICZA

BLICZ LAZE LJUDE?!

il je ipak samo legla platica

3. Brate. Dobili smo Lokomotivu sinoć, ok?

4. a da, svka cast brt nego me interesuje jer ja sad ne znam kome da verujem

delije se pozivaju na podatke protiv partizana koje je objavio blicz, a pre toga ste pljuvali blicz (ima i dalje barjak vragolani jedni), sad slusate blicz, a ako blicz laze ljude , a ja sam covek (vi budite bez brige vi ste hijene) zelim da znam kad me to laze a kad govori istinu?
    da li je laz sve sto je u vezi loseg vezanog za CZ a istina sve sto pljuje partizan?
    ko ce ovu misteriju da odgonetne?

p.s. Pitam zbog prognoze, treba sutra da idem na rostilj

5. Kinzi macka laganini probio granicu od 9,5 u drugoj cetvrtini

6. Ja kupujem Kurir verovao ili ne. I info uzimam u rezervi XD

7. kakve veze ima sta ti kupujes, mi pricamo o Dilejama koje nikad nisu lagale i kao stubu srbstva i istine?

Da necu mozda da citam _________ (izvini brt ne mogu se setim nekog grobarskog glasila, ALI DA VIDIMO STA JE BOBIKA JEO ZA UZINU U 14:57)

EDIT: KLasican ciganski licimur, kupuje Kurir a proziva Duloa zbog isecaka iz kurira
    voli covek da ga lazu jeftino pa sta ce, kao pravi humanitarac, daje pare bzvz iako zna da nije istina ono sto pisu. Tj istina je ako je loso o partizanu, ovo ostalo sve laz i prevarancije

8. Proradio. Jebe sada. Odličan je igrač. Stići će Simona još malo :-D

9. Kupuj informer i nećeš se zajebati :-D

10. cek prvo da izglasam vucica, prioriteti se moraju znati

11. Kupuje kurir jer ima sisa kapiras jebe mu se sta novine pisu i ko laze i ko je na vlasti i dal je partizan igrao sa zadrom ali voli sise a voli i dupe i ono kapiram da se ne jedi kao neki khm khm

12. Dupe više volim. Daleko više.
    Skor obilo neko istraživanje da dupe voli stabilne ličnosti sigurne u sebe a sise vole pičke od ljudi tako da se izrazim.
    Ja dupe više volim od malena još ne od ovog istraživanja

13. Pa podrazumeva se da je dupe mast hev

14. Ima razbih ljudi brate.

15. Svasta ima brt al me mama naucila da se ne smejem takvima i ne pricam o tome pusti to...

16. zvao nas je kurac, ciganski spin da se grobari umire.

Ciganski spin i to u danu kada Zvezda igra utakmicu u Evroligi? Da, to baš ima logike.

17. Postoji izraz #gazimudologic brt kako to ne znas kao da nisi na sajtu

18. Gazimudo dok čeka da se hijene pojave na temi
    http://i.imgur.com/URf3eD6.jpg

19. Gazi je toliko negativan i opterećen tim stvarima da je sigurno u fazonu da sedi sa devojkom na nekoj klupici u parku i dok ona nehajno hrani golubove mrvicama hleba on smatra da je idealna prilika da joj nježno šapne na uho "Znaš li da je Čović ubio Đinđića"

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.