KK Partizan

1. Zanima me mišljenje vucicapedera o ovom razvoju situacije u meču.

2. vucicpeder: mi ne zapinjemo i igraju nam samo crnci jer oni ne mogu da se umore i muric koji se isto ne umara jer dugo nije igrao zbog povrede ali smo toliko jaki(videli ste kako ste vi prosli kao vucic na sledecim zborima 2020-e opaaa) da je i ovo dovoljno da ih deremo

3. Jok, ima tu dublja pozadina.

4. Pustili nas da se ponadamo, sad se bacaju pare na dvojku kvota pet i eto EL budžeta sledeće sezone. Heh, sledeće sezone xDD

5. Zanima me i šta Gazi misli. E, koji sam kurac i prihvatao opkladu, sad čojeka nema.

6. ahahahahha pa ovi iz cedevite ko da gube namerno jbt

7. mozda misle da su jaci na gostujucem terenu

8. ал куца Билан лол

9. Možda bojkotuju ABA jer mi dobijamo ugovor sa EL xD

10. Hahahaha koji kurac ovom Bilanu

11. 3 puta omašio zakucavanje, magare, a igrao sam ih uživo na -6.5, nisam verovao u pomirenje, međutim... Hvala vam, crno-beli drugari :)))

12. gledaj murica kako je zakucao sad brt jeeeeeeebote

13. Al jebemo ove evroligaše, u naviku prešlo pa et.

Nije ni Evroliga kao što je nekad bila, kad su igrali velikani, danas svako i igra košarku....

14. САМО НАПРЕД ПАР ТИ ЗАН

15. eeee nekad smo se i mi radovali kao mala deca kad nas usere da pobedimo evroligasa u nebitnoj utakmici

16. SAMO NAPRED PAR TI ZAN!!!

Murić loooool

17. Padam u iskušenje i da gledam tekmu jbt.

18. Razočaran sam da ne puštamo zemljake da pobede:(

19. ja gledam jbg, malopre prebacio na ovo kad skocimis rece da ovi ne mogu vola da ubodu

20. Vidi brate Dušane paradoksa. Da mi navijamo za vas, a vi ne. Zajebano vrijeme došlo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.