Pustili smo Bilana, da proba da zakuca, nume čovek, ja ovo od centra nisam video ne pamtim, da omaši tri kucanja. Dobro jedno je bilo pod faulom, al majku mu čovek ima 210.
Gde nam je Aleksandru Džikiće od oktobra, verujem da bi došli do Plejofa.
Sjajno veceras. Ne mislim na rezultat, koga boli kurac.
Snazno, mocno vucicu pederu 80% dvorane, ciganska placenicka govna sa kopa tukla ljude i smirivala uvrede na racun gazde im psihopate, cela dvorana zvizdala im. Bude se ljudi, ima da se ciste sa juga mamicu im jebem degenericnu.
Aleksandar Vučić: Obraćam se navijačima Partizana u košarci koji ovo ne žele da čuju. KK Partizan je dobio duplo više para od KK Crvene Zvezde.I zato sam ljut na upravu Partizana i na Berica što ne izadje u javnost i to otkrije.'
Nista cudno, takav je bio zakon o sportu, baziran na rezultatima u Evropi. Dobili nesto vise novca 13 godina dominacije, FMP oce sve za 2 godine. Vrati se na temu FK Zvezda.
eeee nekad smo se i mi radovali kao mala deca kad nas usere da pobedimo evroligasa u nebitnoj utakmici
https://lukapp.files.wordpress.com/2008/11/kk-partizan-final-four-winner.jpg
A tek mi.....
ZJUUUUUU SKEČUJEM
eeeeee i mi smo skecovali svesni da od sportskih uspeha nema nista...
Sa jedne strane, čestitam nam, polako, ali sigurno se vraćamo na pravi put ;)
Sa druge strane nam, od kako je Džile došao, a Pera otišao, ponovo jebem sve redom.
Приступ мечу за сваку похвалу, свака част Александру Џикићу, за само пар мечева је потпуно препородио екипу.
џД
Ал озбиљно, ово вечерас је било за поштовање.
realno, ja sam mislio da neće da se trude ali svaka čast
Ala ste kidnapovali temu jebote.
Pustili smo Bilana, da proba da zakuca, nume čovek, ja ovo od centra nisam video ne pamtim, da omaši tri kucanja. Dobro jedno je bilo pod faulom, al majku mu čovek ima 210.
Gde nam je Aleksandru Džikiće od oktobra, verujem da bi došli do Plejofa.
Svaka čast, ispali se ljudi jednom u sto godina. Sad mi nije žao što smo vas pustili kad vam je bilo frka :)
Sjajno veceras. Ne mislim na rezultat, koga boli kurac.
Snazno, mocno vucicu pederu 80% dvorane, ciganska placenicka govna sa kopa tukla ljude i smirivala uvrede na racun gazde im psihopate, cela dvorana zvizdala im. Bude se ljudi, ima da se ciste sa juga mamicu im jebem degenericnu.
Кад је Божић тренер какав је и играч био.... Још раније је требао да лети, ал' јеб' га.... Ако ништа, барем ћемо и даље имати 2 клуба у плеј-офу....
Kako je pičkousti popenio danas zbog onog skandiranja, a Blic briljira svakim tekstom sve više
Aleksandar Vučić: Obraćam se navijačima Partizana u košarci koji ovo ne žele da čuju. KK Partizan je dobio duplo više para od KK Crvene Zvezde.I zato sam ljut na upravu Partizana i na Berica što ne izadje u javnost i to otkrije.'
Daj i snimak, da se vidi koliko je popenio dok to priča
Emisija na Rts včrs bila da l ima na Zvezdinoj temi cini mi se
Nista cudno, takav je bio zakon o sportu, baziran na rezultatima u Evropi. Dobili nesto vise novca 13 godina dominacije, FMP oce sve za 2 godine. Vrati se na temu FK Zvezda.
Svinjformer zapenio
http://t02.imgup.net/svinj30de.jpg
Boli, boli tek ce da boli. Ali pazi komentar
Bagra antisrpska i siptarska panteri.
Vule čini mi se da sam sebe prcaš sada
Jbg nemere da se ceo život samo vama guraju u prkno pare, moraš znati to B-)
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=03&dd=02&nav_id=1102964
HAHHAHAHAHHAH NEVERA
Sad mi žao što nismo ispali iz lige zbog ove dupelizačko pederske uprave sa govedom na čelu
Jebo ih Vucic