Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://i.imgur.com/NI5HFHT.jpg
Babajelizam? transfercina sacuvaj me i sakloni... jel ste u stanju nesto autenticno smisliti?
Inace u trecoj karanje cigana
ни 2% бламчине као што је ретардизам
Da i to izvrtanje reci u retardizam isto teska blamcuga i transfer na nivou 10-godisnjaka.
^рече човек који користи речи: секундарац, лименке, кмечање, мезимица итд, мрзи ме да тражим више од 5 страна уназад
Sleng lepi, sleng. Na kraju krajeva nisam ja to izmislio.
Htedoh reci smislite nesto svoje brate, sve prozivke su vam parodija (neuspela) vec postojecih grobarskih.
Jebote oduvani smo sa velike scene necijom voljom, maltene ne predstavljamo trenutno nikakav bitan faktor u sportu za razliku od Zvezde, a opet ne mozete bez Partizana u mislima.
Secam se kako smo se mi grobari sprdali svojevremeno, vas cigane ne da nismo shvatali ozbiljno nego ne mogu da opisem.
Ne znam brt, nisam toliko upućen u prozivke, al ono što mogu da zaključim iz tvojih postova je da se ni po čemu ne razlikuješ od bar tri autora odavde; toliko o originalnosti, čak i na ovako malom uzorku.
лол
лол лол
Hahahaha, ovo ni vucicupederu nije pricao.
Jeste johny_samo_kaizen_moze_da_mi_sudi_kurajber kad se ispaljivao "sve zvezdine navijacke pesme su kopije partizanovih, koji je smisljao melodije i tekst". lol
хаахха па ко вас схвата озбиљно после овога
Lol... ahahahahahahaha.
Shvatate itekako....
Inace bicete jebani ruzno u trecoj
не брате, мислим да добар део лименки неће ни гледати трећу ето колико људе боли курац за вас, ја врв нећу гледати
имали сте шансу синоћ да јебете ал неће се поновити та шанса још дуго дуго, у трећој прогнозирам +36
...kad se samo setim kakvi su sve grobari bili na sajtu, dzoni kurajber, zapata, janpi, vucicupederu...eee kad se setim kad ja i zapata napravimo nalog božo barselona pa trolujemo ljude da navijamo za barselonu a u stvari smo okoreli grobari, bukvalno svi popadaju sa stolice od smeha...pa onda namestim rasniju ban i onda ne tražimo od moderatora da mu skinu ban, nego on odsluži svoju kaznu...nikad vise na sajtu neće biti grobarskog treš romantizma, ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.
http://i.imgur.com/YSe1xdZ.jpg
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Pa normalna reakcija navijača. Da se vama ovo desilo, vi ne bi ni skontali, već bi nastavili da pjevate" OOOO Kosovooooo, Srbija Srbija". Jebe se vama za utakmicu, vama je bitno da vi dobro izvedete predstavu na tribini, da vas svijet vidi.
E baš to što kažeš, svaka čast Neko.