KK Partizan

1. Tu je Vrabac. Nisam video igraca sa vecim predispozicijama i manjim mozgom.

2. није лако кад звезда намерно неће да доведе црнце и све чека за кога ћемо ми да се заинтересујемо, па да их украде. до кад ће трајати та игра не знам.

3. Mislim da i sam znas odgovor. Ima veze sa olovkom, listicem i nekim procentima.

4. Jes, sistem se zna, od 5. oktobra.

5. Ćoravi promenio taktiku, zna da bi ga linčovali kad bi opet zasro kao prošle god sa Sofom, Mekelom i Tompsonom.

Cenim da sad ide na sigurno, Đenka, Kuzmić i Bjelica će lako da se uklope i nisu skupi.

A onda će sve pare da pusti za pleja i centra crnju.

6. Ćilmovanje reloaded

7. mi dovodimo vujoševića da igra centra

8. haha skocimise pa da umre od napora :D

9. bolji je od vrapčeka

10. otisli brate i djumic i magdevski

11. Hahahahah sad smo stvarno pali najniže kad i jebeni đumić beži iz kluba

12. Eto vidiš, nije Vujošević svojevremno pogrešio što je šutnuo Čakarevića. Ode čovek u Rumuniju da igra.

13. Da je barem Potkovica pa sreću da vam donosi hahahah

B92: Ratkovica zvanično u Partizanu http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=29&nav_id=1160322

14. Saće budete jebani XD

15. Uzeli pare za Eda, potrosili na tri igraca.

16. Kako ono rekose, finansijska konsolidacija i oslanjanje na mlade snage? Lol, fali kosta perovic da unese mladalacke energije

17. Može sa Sašom Ilićem da igra mice u parku xd

18. Može kosta mada ja bi pre gagulu draži mi jbg

19. Koje sprdanje sa sd partizan lolo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.