Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ahahahaha pa skini bre, thilmu se uvek odbije pola, posebne potrebe i to
Groblje jel vam nedostaje rasnin imbecil?
De brt, imamo zamenu
Kapiram da bi rado vratili onoga ovaj je dosta dosadniji iako sam mislio da je to nemoguce. Jos je duplo stariji jebem ti rekao bi covek da ljude neka sranja prodju s godinama
Е сад ме нешто копка, Ђилас каже да ако се приклонимо лиги шампиона сигурно добијамо неке паре. Да ли то значи да ће фиба убацити Партизан у неку групу ако се предомисли или то важи за следећу сезоне? Све ми мирише да се крчка неко срање где нећемо да играмо ништа у европи ма шта одлучили.
Vi ste rekli da igrate Evrokup i da je to konačna odluka. Ne verujem da bi sad menjali nesto.
то је добро питање. сад да сви из ЕК одлуче да неће да играју него се приклоне фиби, шта ће да се деси, шта очекивати? хм.
Odustao Partizan od EK.
Hahaah koje pišanje po crno-belom svetu.
Sve sam očekivao ali ovoliko da se ponize nisam.
I stavljajte link kad citirate neke vesti.
B92: B92: Partizan odustao od Evrokupa! http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=12&nav_id=1165202
ahahahaha pa skini bre, thilmu se uvek odbije pola, posebne potrebe i to
Brate, ja sam sa telefona nekog bzvz, a i čuo sam na SOS. Dakle, izvor je pouzdan :)
Hej Fejskliner, ajde dođi na moj profil i pritisni dugme prati da prestignem StrajuKg hoćeš li?
Pratim te već.
http://image.prntscr.com/image/c30d9109d32b480db34b15b90133f348.png
лел
hehe vid mucenika, on misli vecito da mu tim igra el
nego sta cemo sad s ugovorom 1+3 aba i el
Vi ste rekli da igrate Evrokup i da je to konačna odluka. Ne verujem da bi sad menjali nesto.
juče
veliki poznavalac ponovo jase
mediji javljaju da cedevita odustaje takodje, verovatan kraj aba lige znaci
thilmo je jedna jako nesrećna osoba, nemojte da vas zavara ta ogavna internet spoljašnost, to je jedan veliki nesrećnik