Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nisam ja Vanga jebote, čuj vrdam.
To te do sada nije sprecavalo da dajes prognoze od novog predsednika amerike, preko posete u el, osvajace raznih liga, pojacanja koja dolaze, geopoliticke situacije, unutrasnje politike republike srbije, medjunarodnog prava...sad odjednom nisi kad te ja pitam :(
uvek iznosim svoja razmišljanja, to nije zabranjeno
Jos ces mi reci da je teze pogoditi dal ce biti vise ili manje publike na utakmici kk partizan nego datum vucicevog silaska sa vlasti a jeeeestee
datum vučićevog silaska sa vlasti se ne zna, ali je jasno da nema još ni cele dve godine, to je jasno svakome ko išta prati
Eto vidis kako jesi vanga, aj sad mi kazi hoce biti publike ili ne? Posto je soma ipo bas prejadno za evropsko takmicenje, da je aba ili kls ja bih razumeo
ne znam odakle ti to za soma ipo
из неког разлога, слаба је посета у лш. у аба лиги је одлична посета колико капирам. тако да навијачи долазе у великом броју. можда мало мање после оног срања.
ne znam odakle ti to za soma ipo
опет тај гнусни лажљиви журнал!
Evo sad tegeltija i grba komentarisali ali nije bitno odakle mi nego kako ti komentarises tu prejadnost? Opet vrdas, sto ne razgovaras lepo sa mnom?
http://zurnal.rs/kosarka/partizan/41581/crno-bele-bodrilo-samo-3-000-ljudi-protiv-sarlroa
žurnal je ovaj put bio realističan u proceni
Bombas, kome cemo verovati? Ozloglasenom zurnalu ili tegiju i grbi nosiocima grobarskog ordena za jedenje govana?
P.s. Mozda je ona jadna zena iz zurnala morala da naduva cifru jer si joj pretio! O.o
Ne verujem da su Grba i Tegi brojali ljude u hali. I inače idu malo nisko protiv uprave zbog ćutanja Pekovića i Todorića što je legitimno.
Ok, to znaci da verujemo zurnalu?
јес тешка ситуација али је бар интересантна лоло
Стефан Бирчевић је тежак дилетант
Žurnal je u ovom slučaju bio blizu u proceni, čak i informer nekad prenese istinitu informaciju, uglavnom kod vremenske prognoze. Što ne znači da trebaju imati poverenje poput Gardijana ili nekog drugog ozbiljnog medija.
http://image.prntscr.com/image/63d25e43f90541d0afd9ae26b22937a5.png
Haha pseto se navrzo ko onomad gvozden kad nalegne na nekog :)
Vidi se da od juče pratite košarku, Spirou Charleroi je igrao Evroligu 2010-2011 i 2011-2012 godine, to je slavan klub, veliko ime i nije sramota izgubiti od takvog rivala.