Sad gledam konferenciju posle meca, dzikic je jedan veliki gospodin za volanom. Mislim da sam na njegovom mestu da bih sve isto rekao.
Druga stvar koju sam zeleo reci je da je bilo soma ipo(max) ljudi na utakmici pa bih pitao bombasa i sve one koji se tako osecaju zasto ima manje ljudi nego na utakmicama drugog po rangu evropskog takmicenja(citaj evrolige)? I gde su svi oni verni i odani kosarkaski navijaci casovi ljubavi pusenje kurca? Xd
Causesku jeste forsirao Steauu, Zenit je prvak zahvaljujuci Putinu, ali samo psiho i jedino psiho salje nasilnike na utakmice tima kog mrzi da bije navijace.
Naravno truce, slazem se. Nego samo hocu da pitam zasto tako slaba poseta s obzirom da se igra krovno takmicenje evropske kosarkaske organizacije? I hoce li biti pretnji novinarki zurnala ako napise da je slaba poseta bila(iako je bio radni dan ali ipak vecernji casovi)?
Ne slazem se, poseta vam je bila mizerna. Koji ste instant navijaci koji pune halu povuceni uspehom ccc ako ove godine ne izborite plejof aba lige sledece sezone mozete da igrate u nekoj skolskoj sali u zemunu.
#sledecesezone
Uspesi kluba nemaju presudnu vezu sa posetom. Mogu da utiču u odredjenom trenutku, ali nije pravilo. Čak može da se stvori i kontraefekat.
Ono što jeste presudno- tući ljude koji zvižde kriminalcu uz blagoslov vlasti. Što bi zaista svaki normalan čovek trebalo da osudi, ali srpski kompleksi, mržnja i čemer daleko prevazilaze normalno rasudjivanje.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Sad gledam konferenciju posle meca, dzikic je jedan veliki gospodin za volanom. Mislim da sam na njegovom mestu da bih sve isto rekao.
Druga stvar koju sam zeleo reci je da je bilo soma ipo(max) ljudi na utakmici pa bih pitao bombasa i sve one koji se tako osecaju zasto ima manje ljudi nego na utakmicama drugog po rangu evropskog takmicenja(citaj evrolige)? I gde su svi oni verni i odani kosarkaski navijaci casovi ljubavi pusenje kurca? Xd
Kaze grba nema vise vatre oko koje su se grejali haha
ако је сома и по у лш у евролиги би било још мање. логично, с обзиром на ранг такмичења.
Mozda zato sto je drzava poslala nasilnike da biju grobare na svojim utakmicama?
Causesku jeste forsirao Steauu, Zenit je prvak zahvaljujuci Putinu, ali samo psiho i jedino psiho salje nasilnike na utakmice tima kog mrzi da bije navijace.
Osveta ce biti strasna i brutalna.
Naravno truce, slazem se. Nego samo hocu da pitam zasto tako slaba poseta s obzirom da se igra krovno takmicenje evropske kosarkaske organizacije? I hoce li biti pretnji novinarki zurnala ako napise da je slaba poseta bila(iako je bio radni dan ali ipak vecernji casovi)?
Pa bombas jel nisi rekao
Ne znam cega se onda plase... Ili se grobari plase nasilnika kad to odgovara nekoj demagogiji a jebace mater nasilnicima kada to odgovara?
Nisu još svi skapirali da je krovno, Bombašev glas se ne čuje baš daleko.
Džikić je gospodin čovek.
Poseta je bila sasvim zadovoljavajuća s obzirom na okolnosti.
Partizan je ponos Srbije i Srba. Zvezda i Fmp su ponos Vušića, Hašima Tačija i Mila.
Ne slazem se, poseta vam je bila mizerna. Koji ste instant navijaci koji pune halu povuceni uspehom ccc ako ove godine ne izborite plejof aba lige sledece sezone mozete da igrate u nekoj skolskoj sali u zemunu.
#sledecesezone
Ne bih rekao, znaš ti to dobro.
Pa ja znam, zato i govorim. Ajde da sacekamo sledecu, jel smatras da ce biti vise navijaca? Jer ja mislim da ce se trend opadanja nastaviti.
Uspesi kluba nemaju presudnu vezu sa posetom. Mogu da utiču u odredjenom trenutku, ali nije pravilo. Čak može da se stvori i kontraefekat.
Ono što jeste presudno- tući ljude koji zvižde kriminalcu uz blagoslov vlasti. Što bi zaista svaki normalan čovek trebalo da osudi, ali srpski kompleksi, mržnja i čemer daleko prevazilaze normalno rasudjivanje.
Što će reći da su pravi grobari koji ne žele da učestvuju u ovom kratkotrajnom bunilu jedini autentični heroji ovih smutnih vremena.
значи прави гробари не иду на утакмице сад?
колико има правих гробара који не иду на утакмице, 3-4 милиона одокативно?
Ja to osudjujem, naravno, ali se secam i da si ti rekao da cete im jebati mater ako to opet pokusaju da urade. Stoga ne znam cega se ljudi plase.
Vrtimo se sad u krug jer si ti kao random generator postova-pricas sa mnom ali nevezano za moje postove. Bravo brt.
Naravno da se neće ponoviti, ali svakako da je to uticalo trenutno sa svim ostalim. Ništa strašno i ništa što će trajati.
Pa dobro cega se ljudi plase ako se nece ponoviti? I hoce biti na sledecoj vise ljudi ili nece sta vrdas koji kurac