KK Partizan

1. Videlo se kad je dao jos prvu izjavu da je covek skroz gotivan i da je bolji covek od Duleta, sad kao trener vec ne znam bogu mi

2. Pa dobro, sigurno da vam je bolji od Duloa koji vam je jebo majku

3. Koliko si ti ogorcen covek ;D

4. Ne pominjem ja bivse trenere Zvezde godinama, ahahahahah. Jebem bez po muke.

5. Sitacija 1:

Novinar: gospodine dzikic navojac je postavio pitanje u vezi duga kluba
    Dzikic: to nije pitanje za mene

Situacija 2:

Novinar: gospodine vujosevic navijac je postavio pitanje u vezi duga kluba
    Dulo: kme kme zvezda kme kme efempe kme kme drzava kme kme arapi rusi kme kme ja sa bolestan kme kme nedajtesepasjimsinovima kme kme casovi ljubavi kme kme ocu moje pare alo bre

6. Dzikic nije ziveo i radio ovde godinama, uzeo je Partizan kad je samo moglo da bude bolje. Pitao bih ga da je vodio Partizan kad se lakse vracalo 16 miliona nego 5 sto rece Tegeltija.

7. Вухууу! Не знам колико смо оно губили кад је Врабац забио тројку, али ту сам добио осећај да можемо да стигнемо. Рекох, па немогуће да изгубимо кад је и овај успео да убоде нешто ван шес двајеспет. Добро, ту сам се зајеб'о, јербо је сад шес седамдеспет, али убо сам суштину.

8. Stoti put ove sezone se pitam sta sam koji kurac upravo gledao. Ok, jebani su Belgijanci ali ne razumem kako. Fali nam pola rostera, gotovo kompletna spoljna linija povredjena i ne igra, Bircevic nula poena, Hecer prve poene u poslednjem minutu. Naped Partizan!

9. E nije mi jasno ovo kako ide, ako završimo na ovom 2. mestu na kom smom sad i budemo među 3 najbolje drugoplasirane ekipe zajedno sa prvoplasiranim ekipama preskačemo prvi krug plejofa ili?

10. Mislim da ovaj format takmicenja nije jasan ni samim organizatorima skupa

11. Гледам ти ја и сад при крају сам желео да свака лопта иде Птици у руке, деловао ми некако сигурно на лопти и при улазу. А ростер стварно нема смисла сад, немамо никог на 2, сем оног омладинца Јовановића, ротира Птицу и Андрића који су 3, фејк 4.

12. Bravo partizane!

13. Je l' istina da je Džamont Gordon potpisao?

14. Ко је тај, ђе игр'о? Дај велком ту Партизан компилејшн клип његових најбољих потеза.

15. Igro u Fortitudo Bolonji, Ciboni, CSKA, Galatasaraju, Tofašu...

16. Stiže klip poteza ček sekund

17. Аааа Гордон из Цибоне, знам га.

18. прича се да није то исти човек као пре, 2 пута кидао ацл и још неке повреде. није играо 18 месеци од последњег ангажмана.
    јебем ли га, ваљда није нека руина ко Френк, Џиле ваљда зна

19. Doveden da se vidi sa njim sta i kako, na otvoreno to jest probu, nije potpisan ugovor jos uvek. Na drugoj strani, prica se da zavrsavamo centra solidnog.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.