KK Partizan

1. недеља, 12:00 сати, пун пионир
    партизан је слабо посећен

2. Хахаха! Јесте гледали? Јесте гледали? Врабац одигр'о текму живота!

В Р А Б А Ц
    Р
    А
    Б
    А
    Ц

3. Sledece kolo ABA, bitna utakmica i jedini istinski derbi pored onog sa Olimpijom.

4. Zanimljiv čovek za slušati.

5. Cibosi su jebani u balkanskom El Klasiku. Generalno velika gospoda, u svakom slucaju pre bih njima verovao ledja da mi paze nego ciganskoj marvi. Los, uzasan pristup utakmici. Pogotovo odbrani, jos jedna potvrda da su unapred dobijene utakmice najgore. Takodje losa priprema i skauting, vidi se na prvu. Bitna pobeda, pre tradicionalnog zimskog obaranja forme, plej of Abe je skoro siguran.

6. Хечер танан у одбрани баш, онај њихов црнчић га пробијао како оће. Новица на искуство убацује, тачно се види да је играч неког другог кова од ових око њега.

7. Iskreno koliki su nam izgledi da doguramo do plejofa, a koliki da u isti doguramo sa 2. mesta?

8. Па не верујем да неко доводи плеј оф у питање сада, а друго место, па има много да се игра, али реално је.

9. Dzikic je najavio neka pojacanja. Videcemo.

10. Ja sam takodje čuo da dovodite bombu neku, priča se da je reč o Slobodanu Žući Mitiću, ali videćemo.

http://leskovackevesti.rs/wp-content/uploads/2014/06/1335363914-zuca.jpg

11. Nama ime, tradicija, adresa i kontinuitet znace sve. To ti ne razumes. Ako Zuca dodje, dosao je na mesto evropskog sampiona sa neprekidnom tradicijom, tima sa najvise NBA igraca, ekipe koja je igrala NBA turneju i najtrofejniji srpski klub. To bi trebalo da bude vise od trogodisnje anomalije iz Zeleznika. Sportski pozdrav.

12. KK History channel hahahahaha

13. Ne nervirajte se, napredni ce vladati jos 13 godina. Cemu nervoza? Necemo menjati ime, tacka.

14. Fin intervju, dzikic gotivac totalni.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.