KK Partizan

1. alo glodari đevam semjuels? ha ha ha

2. Dajte kera ha ha ha

3. e jeste cul iza onaj stendap nastup cokija koji kaze da zbog KKPa treba uvesti duge rukave na dresovima da bi imali gde da stanu sponzori a kad odes na sajt klubova zlezda ima 26 a Partizan 13 i ciganji se smiju crkose od smija i sad kao tuzne face Partizan je opet drzavni projekat a diva nam zadnja u evrolizi coki se preracuno sa budzetima i sad kmeci jer su dzabe lobirali za f4 u beogradu i nikad nece dostici partizan po tom pitanju

dajte kera dobila nas olimpija sa 7 igraca u utakmici u kojoj smo uhvatili 24 ofanzivna skoka, Gavrilovic imao 18 poena i dali smo trojku iz svog reketa dajte sve kerove ovog sveta

i naravno #mutaOut

4. Živ si
    Šta radiš?
    Slabo si ovde vidim

5. pa slabo brate nesto nemam motiva niti koga prepoznajem niti ikoga uopste ima a i sad su ciganji postali alfa i omega na sajtu pa sam poslusO savet lekara i farmaceuta

6. teo sam poneku da prozborim sa Trucom i jos ponekim o raspadu naseg divnog kluba ali ocete dulecete sa doskocicama a ne bih da povracam toliko cesto

7. Ma kakvi, nema vise drkanja
    Derbi nije derbi od kad Duleta nema na klupi vam
    Bledo je to sad

8. e sad bez ironije, jeste li primetili da coki nastavlja da kevce po Partizanu i gepekovanju i otimanju i onima i ovima a Dulo vise nije tu , cak nije ni u zemlji a i zvezda je prvak a i novinari nesto vise ne mare za zlu krv u srpskoj kosarci

9. A brate gde sam primetio odgledao sam 2 utakmice El i to je to očajan tim imamo lakše mi da se ne nerviram

10. Pa primetili smo da je nešto učestalije sad no inače, nešto sprema sig, ili je samo kivan iz nekih razloga ovih dana

11. mozda se naljutio sto mu drug vucic postavio sns kadar za precednika KKP a ovaj se istripovao pa poceo da dovodi neke sponzore i igrace ko da je nedajboze rival

12. Може Ћоки да прича шта год му је воља, али је зајебао ствар отпуштањем 90% екипе и цијелог стручног штаба. Буквално нас вратио 5 година назад.

Сад смо на том нивоу да је Иван Раденовић играчина за пола садашњих играча ЦЗВ. Тадија Драгићевић ол стар.

13. ja mislim da je partizan opet kriv, evo po netu price da smo drzavni projekat kazu goss i miller ispod 500k ne igraju

14. Coki je mozda bezobrazan ali nije glup, radi isto sto i Vujosevic, pravi imaginarnog neprijatelja i prepucava se svaki drugi dan sa njim preko novina, naravno da skrene paznju sa bitnih stvari a to je, mlad trener koji nece postati Radonja ne ne, mega fail, zatim prazna Arena nekoliko utakmica za redom,skupo promasena pojacanja, giga mega fail itd, oproban metod, drzte lopova, e gledajte tamo negde ovi su jos gori od nas, samo je Vujos jedno 3x pametniji i radio je to namazanije tj bolje je glumio zrtvu, ovaj je klasicna balvancina

15. Ne znam ko se vise prima na te price ko je koliko placen dal ste realni

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.