KK Partizan

1. HA HA HA
    ODLICHAN SHTOS

2. Jel potpisao Zagorac?

3. За неке Шпањце. Каже то му је био дјечачки сан.

4. - Rade, ideš u Real!
    - \o/ ...ali Miško šta ćemo u Sevilji?
    - ...Betis!

5. Sve je bre ovo izmontirano, poslo Miško Rada u Betis da ih malo izvuče iz bedaka, pa jbg 0:9 im skor u Španskoj ligi trenutno lolo, a posle iz Betisa kod nas dolaze i Rade i jedan Španac i jedan crnac.

6. браћо гробари, кад су у питању избори ми немамо никад дилему кога да слушамо.

https://twitter.com/NovaStranka/status/939116565076889600

7. Napokon da Dule ima dobar izbor.

8. Dule ima izbor ali Partizan nema odbranu.

9. Muta izvalio da Cedevita igra EL, pa zato poraz nije kiks, već eto, evroligaška ekipa, šta hoćete.

Sunce ti jebem, on ne zna ni protiv koga igra xD

10. e moj muto moj batice... pera bozic da vrati se

11. O jebem ti ženo majku u pičku, o ljigama priča lik koji se uspešno već dve decenije ne vadi iz guzice Daniloivću, Đorđeviću, Divcu odnosno većini jačih njuški iz generacije 95.

12. Prica o ljigama koje pisu tekstove za 3 sezonske i 50 evra

13. Samo da vas obavestim da #MutaOut DESILO SE!!!

14. Izgleda da nas Čanak preuzima

15. Upitan da li je soliranje o kome često priča znak da ga igrači ne slušaju, rekao je:

"Mislim da imam autoritet kod igrača. Teram ih i non-stop radimo na usavršavanju igre. Trening nam je juče i prekjuče bio fenomenalan. Na treningu nam je igra bolja nego na utakmici".

Bilo je i prozivki sa tribina, skandiranja "Muto, odlazi". Kako se oseća kada to čuje?

"Jako loše. I ja sam neki partizanovac i mislim da nisam to zaslužio".

16. todoric ostaje daj kera

17. Ne dajte se pasjim sinovima

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.