KK Partizan

1. Svejedno, igrala se i pre '92.

Misliš na tri titule u Kupu Koraća i fajnafor u KŠ?

2. I ovaj ostoja bas solidan glupson isto

3. pa kako nebitan uzeli smo el tad

4. Pa lako je bilo osvojiti nesto kad su se pravili "dream-team"-ovi. Ne mozes da budes institucija bilo gde, ako u svojoj kuci nisi gazda, a vi to niste bili. Dakle da sumiramo, za 50 godina, niste osvojili 10 domaca trofeja ali ste zato postali institucija sa dolaskom Tadica. Dakle, No Tadic, no Party.

5. ovoliko nedoslednosti u jednom postu nisam video još od kako je Gonzo objašnjavao kako Žurnal posluje tržišno bez donacija vlade.

Zaključujem diskusiju s moje strane.

6. Ne vidim gde sam to nedosledan? Imate 3 KRK i 2(dva) polufinala KS i 5 titula drzavnog prvaka u periodu od 50 godina.. A pogledaj igrace koje ste imali u tom periodu... Covece, ne moze ekipa koja 31 godinu nije mogla da uzme drzavnu titulu da bude nikakva institucija, razumes ti to... Doprinos Partizana kosarci niko ne spori, samo ste vi skloni preuvelicavanju istog. Jbg, takva vam je propaganda, isprana svest, sta li je... Nikad nista niste priznali, uvek ste spinovali i kitili se i onim sto je vase i onim sto nije...

7. Tako i vucic otvara domove zdravlja koje je ds pravio ccc grobari=sns botovi a dulo=vucic

8. Da, zaboravih Gonzu da kazem, svi grobarski forumi i sajtovi su krenuli ili ce krenuti u bojkot tog propagandnog smeca od Zurnala, ono ne da vise nije profesionalno nego je bolno gledati...

9. Mnogo ce da ih zaboli patka sto vas 34 nece da kupi novine...Uff jebe im se tacno...Imate vi vasa glasila pa kupujte, gledajte, slusajte...

10. Pocece da placu vrv. Ionako vas sveukupno sa maloletnicima ima 2300

11. Presao je u Zvezdu iz FMP-a kad je potpisao ugovor o poslovo-tehnickoj saradnji i to je to. Ne znam sta tu nije jasno.

не знам за остале, имало би шта да буде нејасно овде дефинитивно. али ок, пошто си се извукао овим постом:

Dakle da sumiramo, za 50 godina, niste osvojili 10 domaca trofeja ali ste zato postali institucija sa dolaskom вујошевића. Dakle, No вујошевић, no Party.

али шалу на страну, кошарка у југославији почиње око 1970. (ајде нека буде од шездесетих). сви успеси пре тога су били "први у селу".

12. Normalno da su na strani velikana CRVENE ZVEZDE koja ima skoro 4 miliona navijaca i simpatizera ili vojvodine koja predstavlja celu jednu regiju i ima tri outa vise navijaca nego neki mali partizan ha

13. Vujosevic hahahha dobra fora...Brate, daj i meni sve ono sto je najbolje i ja cu da napravim isti broj igraca metodom ruka na vratu...Neka pocinju kad god hoce, imali ste mogucnost da i u tom pocetku napravite nesto, ali niste...

14. Inace evo eksel tabele koja predstavlja klubove nase zemlje rangirane po broju navijaca/simpatizera. Istrazivanje vrsila firma ono bombasevog zutog tako da ko im veruje ja im verujem

1. CRVENA ZVEZDA
    2. Vojvodina
    3. Novi pazar
    4. Radnicki nis
    5. partizan
    5. Borac cacak

15. to nije nikakva tajna. za Partizan navija elita, za Zvezdu radnicka klasa i Truc.

16. sta fali zeni, ne kapiram

17. Vujosevic hahahha dobra fora...Brate, daj i meni sve ono sto je najbolje i ja cu da napravim isti broj igraca metodom ruka na vratu...Neka pocinju kad god hoce, imali ste mogucnost da i u tom pocetku napravite nesto, ali niste...

не могу баш да те пратим. ако сам добро разумео, дај теби све најбоље и направићеш играче као вујошевић. он је тренер партизана био и врло успешан и цењен у свету. не знам ко си ти, не замери, али не верујем да би те изабрали за најбољег тренера у европи. немам доказе за ову тврдњу, само кажем да не могу да поверујем у то. а за ову последњу реченицу ми ипак треба тумачење. у ком почетку да направимо шта?

18. Nista, solidna elita

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.