KK Partizan

1. Cekaj kako sada za partizan? Ja sam dobio neke info da se samo foliras da bi bio prihvacen u drustvu a i jer te finansira vucic

2. Ps, ovo Bombiju bilo... Truća poštujem. Šahista i prodani grobar. Gde ćeš bolje.

3. ја сам овде на теми на барикадама и кад смо играли фајнал4 и кад смо играли три на пет у финалу и кад нам је михајло андрић био најбољи играч. па ти веруј коме хоћеш!

4. Dzonimire, ja recimo kad lezem uvece da spavam, lezem sa mislju kako da napakostim Zvezdi. Ujutru mi je prva misao kako da ih upropastim tog dana.

5. Kako ti ide to upropascavanje? Hahahahaa

6. Pa ne znam sada truc evo u dilemi sam, zelim da to verujem jer mi nekako u glavi da nemas razloga da lazes ali i bombas kaze da barata samo proverenim informacijama... Ne znam, sacekacu sa odlukom jos malo.

7. Znaci nula opet.

8. Pa ne ide ti rabota jbg :(

9. Кад већ има тема ''питање за радјард кумплунг'' зашто да нема и ''питање за бомбаш''?
    Свиђа ми се прича о Барију, +

10. ček je l' ovde zaista ova višestrana rapsrava počela oko informacije da je Igor Kokoškov preuzeo Phoenix Suns-e ili kako sad sebe nazivaju Phoenix Šuns?

11. Laki, svidja mi se, daje mi neku vaznost na sajtu, a i odgovarao bih

12. ако сам добро разумео, почела је зато што планктону информација да је доста играча из партизана отишло у НБА није комплетна без тога колико су ти играчи освојили титула тамо. најозбиљније. исправите ме ако није ово поента расправе.

13. Aha, pa je l' Plankton na kraju dobio željene informacije?

14. Ako nije, nek neko kaže lepo čoveku, ako zna, pa polako da se razilazimo i svako svojoj kući XD

15. dobio je spermu po faci

16. Rasprava je pocela jer su glupsoni

17. није добио одговор, рекао бих. мада сам прелетео неке постове.

18. haha zanimljivo je kako je svaki pravi grobar uvek na mojoj strani, samo Truc ne moze ni da sakrije da je cigan

19. Koga si ti blesavi poprskao? Ti i dalje zivis u iluzijama nekim...Jebotebog, pa ti si ludji nego sto sam mislio...Au covece Boziji...Naterao sam te na izlive svojih potisnutih bolova iz mladosti, a ti pricas o nekom prskanju? Pokusao si nesto da petljas kontrapitanjima a nisi ni na jedno moje odgovorio. Nema tu, prijatelju, nikakvog prskanja, nego je tebi lepo u tvom nekom svetu, a ja necu da ti kvarim idilu. Ti i dalje imas pravo da verujes da je Partizan neka kurceva institucija koja se srusila jednim sutem Nolana Smita. A onda ste kao govna poceli medjusobno da se pljujete i svaljujete krivicu jedan na drugog, pritom iznoseci prljav ves ko je koliko ukrao i u sta se ugradjivao... Uzivaj ti, prijatelju, i nadam se da je bolest ipak izleciva. A ako nije, jbg, uvek moze gore.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.