Besmrtnjaci dakle, ok pretvorice se u istorijsku temu. Al bio je brat ko nackli u gimn na rpb takmicenju i prepiso za p2, pa mi ostala ta antika negde na vrh kurca, strebalo se jako ne mogu lazem
mladi mudri o premudri krindzgarden danas opet ne navija za partizan jer mu je kiki partizan dojavio da je sve izmanipulisano i da se placa prokletim parama iz budzeta nasim novcima
A partizan gori nego prosle sezone, dzaba kaminski kad ne igra odbranu, dozer kad ne zna gde se nalazi, egzum i lesor su za klasu bolji od ova dva nba pojacanja
Ma kaligula ja msm al nisam hteo nagadjam da ne omasim, svakako ledjionari izvrsioci
Jest u pravu si, svaka cast
Edit
Ali i Kserks je to naredio, dva idiota
mega bemaxs
Besmrtnjaci dakle, ok pretvorice se u istorijsku temu. Al bio je brat ko nackli u gimn na rpb takmicenju i prepiso za p2, pa mi ostala ta antika negde na vrh kurca, strebalo se jako ne mogu lazem
grobari puši te kurast
AJMO DA IM LOMIMO PICKU
Specijalni pozdrav za sokerbet
Vcrs bez uloga, pojeli lihvari sve
ПАДАА КИША ЈА СЕ КЛИЗАММ СЕРРЕММ ТИ СЕ НА ПАРТИЗАИИИ
mladi mudri o premudri krindzgarden danas opet ne navija za partizan jer mu je kiki partizan dojavio da je sve izmanipulisano i da se placa prokletim parama iz budzeta nasim novcima
dosta nemorala
Pusti kikija nego je l vidis kolko ste kurac lipov
SIPAJ GOVNA U ZELEZNIK
VUCICU DAJ JOS NOVACA UCINI KIKIJA COVEKOM
DOBIJAMO
AL PO PICKI
није лош овај јаго уопште сад се види кад чојк игра код овог грка
JAK JACI JAGO
E moj ivanovicu tvrdoglavi kmejmune
Igraci zvezde se izgleda posvadjali sa ivanovicem pa igrali lose namerno, nemam drugo objasnjenje zasto sad odjednom ovako dobro igraju
Ђе сад Цара и његове шифре за онај сајт за гледање мечева, јебем га уста
A partizan gori nego prosle sezone, dzaba kaminski kad ne igra odbranu, dozer kad ne zna gde se nalazi, egzum i lesor su za klasu bolji od ova dva nba pojacanja
Dacu ti ja objasnjenje mr urac, evo prosipaju sve u 30 sekundi
VESELI SE KIRK RODE
To je samo avram efekat nevr giv ap ko protiv njemacke, al dobro njemacka jaca od vas, mozda i okrenemo ovde
Ko se kladio protiv zvezde u zadnja 2min u poslednje 2god sada moze da kupi milion tona putera
Ahahaha ajmo avrame sve sam aaaa