Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Cek bre prvo da slavimo malo, pustite mozak na livadu do ponedeljka bar :D
Nema odmora, mora da se razmišlja o SLEDEĆOJ SEZONI!
Šza ova budala sad napriča:
- Što se tiče Kosova, ja sam funkciju dolaskom Koštunice na vlast izgubio. Bio sam dovoljno oprezan da odmah vidim s kim sam radio. Lako ćemo tu utvrditi činjenice. Sve moje funkcije su prenete na resorno ministarstvo. Zvanično sam 2005. završio sa tom funkcijom. U međuvremenu poslovi su vođeni od strane ministarstva.
Ja jedva čekam da se otvore javne polemike o tome i o ubistvu Đinđića. Nisam ja džabe prozivao Tadića, Đurića . . . Nemam ja nikakav problem sa zatvorom. To bude pa prođe. Moj najveći greh te noći je što sam pitao odakle im neke slike. Moj drugi greh je što nisam dozvolio da se u 'Sablji' divlja, kako bi se uhapsili politički neistomišljenici. Moj treći greh je što nisam dozvolio vatreni okršaj između stranaka. To je jedan um poput Vujoševića koji je napravio jednu vrlo opasnu konstrukciju.
Odakle takav potencijal mržnje u smislu da skandiraju supruzi ono što skandiraju? To već traje godinama. Uz pomoć nekih medija se to dosoli. Mislim naravno na SOS kanal i Vladana Tegeltiju".
...i ostade živ...
http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2013/01/4eca33b5bd3d3nesa_headline.jpg
NAJISTRAUMIRANIJI ČOVEK NA SVETU
OPUSTITE SE BRAĆO GROBARI I UŽIVAJTE U 12 GODINA DUGOJ DOMINACIJA BIĆE DANA ZA RAZMIŠLJANJE
KAd ste vec potegli pitanje,aj da se ukljucim. Naravno da smo svi za to da odu Djekna i Cakar. Logicno, jer ih ne koristimo u rotaciji, bilo koja dva igraca koja ce odigrati i zajedno 5 minuta su bolja od onih koji igraju zajedno 0 minuta.
Od Bertansovog ostanka ce dosta zavisiti. Luca ce valjda jos godinu dana da ostane, Milosav isto. Lovernj i Leo se ne dovode u pitanje, kao ni Musli i Gagic.
Gordic bi mogao da se zameni nekim,al u principu, on je drugi plej i mislim da nam ne treba mnogo bolji. Jer ako dovedemo nekog jaceg na godinu dana, nista nismo uradili sa Westermanom jer ce manje igrati a samim tim i manje napredovati.
Bogdan ce valjda da ostane , mada cenim da ce za njega uz Lucu i Bertansa biti najvece interesovanje.
Dobra stvar je sto cemo za svaciji odlazak uzeti kakvu takvu kintu.
Lučiću i Milosavljeviću sledećeg leta ističe ugovor, ako hoće da uzmu pare od transfera sad je poslednja šansa. Na mvp forumu sam pročitao da Gagi verovatno ide i da mu je već nađena zamena. Bogdan i Bertans sigurno ostaju.
Mislim da je Dule rekao kako neće prodavati Lučića u ovoj sezoni po ceni toga da sledeće godine ode kao slobodan igrač
Čestitke braćo Grobari.
12. za redom i to na onakav način je veliki uspeh. Iskreno, na polusezoni sam bio ubeđen da ovo nećemo moći da ostvarimo ovo što smo ostvarili, ali naravno, KK Partizan i Dule Vujošević imaju kredita kod mene koliko god hoćeš. Sada još više nakon ove sezona koja mi je omiljena uz sezonu Pariz F4.
Ovako mladi momci da potvrde dominaciju u Srbiji i regionu i to sa pobedama protiv musavih od 28. i 16. razlike, pobedom u Laktašima prvo protiv domaćina i jedne jake ekipe Igokee, pa opet podeom protiv Efempea i to pobedom koja nije dolazila u pitanje, pod pritiscima, pretnjama, uz prljave stvari od strane onog degena iz Železnika i sve kada se skupi, je ogroman uspeh i velika pobeda jedne košarkaške filozofije koja je odlično slikana u rečenici "DUHOM INSTITUCIJE PROTIV PROSTITUCIJE". To kažem, ma koliko vređalo rivala, ali što pre shvate kolika je to istina i koliko ih onaj bolesnik vuče na dno, pre će se stvari vratiti u normalu.
O jučerašnjoj utakmici nema šta puno da se kaže. Oni promašivali, mi se odlepili i vodili celu utakmicu, pa zasluženo pobedili. Bravo momci. bravo ŠAMPIONI. 12. titula za redom u zemlji je nešto što niko više nikada neće uraditi, mada ko zna da li na tome staje.
Ako ikada budemo imali svoju halu ta hala treba da nosi ime velikog čoveka prof. dr. Duleta Vujoševića.
Hvala ti Dule za još jednu, možda i najslađu titulu.
http://i39.tinypic.com/2mq7nfd.jpg
Ovo je tvoja titula.
http://www.mozzartsport.com/vesti/bogdanovic-sada-smo-pokazali-koji-tim-je-bolji
Nemojte molim vas Denda da prenosi ovakve utakmice...dajte Sarencu majku mu, ovaj Denda blage veze nema...
12
Bolje je gledati na Areni, jer prenosi onaj lik sto je radio NBA prenose na OBN. Najjaci je bio kad je bilo 0-17 na sutu za 3: "Ne pamtim da je neka ekipa imala sut za tri 0-17, pa i po zakonu velikih brojeva nesto je moralo uci...nogom da su gadjali nesto bi uslo" :D
Mnogo mi je drago sto coravo govno ne zna kud vise udara, ladno debilcina proziva jednog nebitnog Tegeltiju sa jos nebitnijeg SOS kanala kao neki faktor? Proziva Vujosevica da ima nekog uticaja u drustvu? Tele ogavno, ne zna kud udara, gori je od ex FKCZ Lukica 400 puta. Jedva cekam da ga vidim u zatvoru, pre ili kasnije to ga ceka. Zaplena imovine se podrazumeva.
pošto je tema zaključana moraću malu rekapitulaciju ove sezone da uradim na našoj temi. Nadam se da mi ne zamerate braćo Grobari:
Кад се јавља за Бертансову повреду? Жив нисам да чујем. Ако су лигаменти, најебали смо и ми и он.
Danas ide na snimanje, mož da bude i ništa al mogu i ligamenti i ogromna pauza. Videćemo.
SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ШААААААМПИОНИ!
Coki tako ponekad peni, pa prozivao Tegija i Andjusa da tracare po kaficima. Retard.
Aj i ja ko Džoni da rečem koju.
Prvo ovo mi je ubedljivo najdraža titula koju smo uzeli a da ja pamtim. Neverovatno teška sezone, jebeno teška i mučna za gledanje na trenutke al to se dalo i očekivati od gomile klinaca, čini mi se da smo Truć i ja i možda još neko o tome pričali još pre početka sezone. Ali na kraju kad je najbitnije gledali smo Partizan na koji smo navikli, Partizan koji odbranom melje protivnike. Jedina je razlika u odnosu na prethodne godine što smo imali jaču spoljnu od centarske linije. Prekretnica sezone je svakako bila Cedevita al je ta prekretnica mogla da bude i Bamberg al tad nismo uspeli da prelomimo ili finale kupa al su tad radili pp aparati.
Iako sam na trenutke mračio(čisto da ne ureknem :D ) jedini put kad sam se stvarno zabrinuo je poraz od Olimpije kući. Ali znao sam da na klupi imamo Duleta koji jednostavno i previše puta dokazao da zna šta radi i da je sve moguće. Iskren da budem ja sam očekivao odlazak na F4 i plasman u finale za obezbeđivanje EL i kod nas šta se uradi i time bi bio zadovoljan pre početka naše lige ali mi smo bukvalno eksplodirali kad su ostali počeli da padaju i još pre Laktaša sam znao da možemo da uzmemo uz fer suđenje. Posle Laktaša mi smo jednostavno bili prvi favoriti i za našu ligu. Što smo na kraju i dokazali i samleli limenke u finalu. Klinci su tokom sezone zbog zajebanih kondicionih treninga bukvalno padali pred kraj meča a otud i onolike greške i gubitak gomile neizvesnih završnica a onda kad im je telo prezubilo i prešlo tu prepreku postali su zveri i to u najbitnijem trenutku. Znali su i Dule i Šćekić šta rade a moram da priznam da nisam verovao u Šćekića. Ne da me je demontovao nego je jebo kevu lolo
Žao mi je što nema "objektivnog" Doga da mi objasni kako je to Dule očajan trener i da mi pokaže ko se to na kraju ipak radovao. Nešto se bio ponavljao oko toga videćemo se na kraju i odjednom ga nema, čini mi se tamo od poraza njihovog od Mege u KLS ili tako nešto. Ako neko ima kontakt sa njim nek mi potvrdi da je dobro, jer se još od Laktaša plašim da nije podigao ruku na sebe pupupu daleko bilo.
Što se tiče odlazaka Luča ide vrv kao i Milosav, mada što se tiče Luče mislim da to mnogo zavisi sad i od stanja Bertansa. Ako je Berta dobro, ne verujem da će Luča da ostane.
I Zapata da počne da mrači odma od početka, kako čovek mrači tako mi kidamo lolo
cestitam partizanu na tituli iako su namestili opet,al sta sad i namestena titula je barem neka titula