U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dobro janpi brate, nemacki sampionat je bar 3x jaci od Francuskog. Bajern je ispao od Brosea valjda. Uostalom, francuzi nikad nista nisu uradili u EL, sto se ne moze reci za nemce.
i mislio sam ovo da precutim al naterase me da se vratim da procitam zasto sam uopste ulazio u polemiku sa onim balavim pa primetih ovaj tvoj post
elem francuzi su osvajali el dok nemci nikada nisu ni finale igrali. no nije to toliko ni vazno, samo zajebi te forice e jampi transferises i sl posto se ja tebi tako ne obracam a brate umes da lupis i da jedva ostanes ziv.
Па са Телекомом се преговара за нови уговор, али не верујем да ће то бити ни близу оних пара које смо добили пре три године. Сад, прича се да ће да улети неки други генерални спонзор. Сад с обзиром на досадашњу праксу треба бити скептичан, али је са друге стране неколико пута Даниловић поменуо како су спонзорима отворена врата за учешће у управљању клубом, тако да се сигурно нешто ради по том питању.
Ne znam to za sponzora, a šou će biti svakako na konfernecijama. Sada će malo biti mirno ali očekujem Hejsel pred početak sezone. Šta znam, valjda tako moramo da se borimo protiv kriminala.
Da, secam se da smo pre o ovome pricali. Ti si rekao da on nije dozvoljavao sponzorima da budu u upravnom odboru. Za Telekom i Nis kaze da sede u upravi. Nebitno to sad, ja bih vise voleo nekog drugog. I po mogucstvu privatnog,mada mi je to bas bas malo verovatno.
Privatnici mnogo bolje kontrolisu ono u sta uloze sredstva,pa mislim da ce bar zaustaviti dalje gomilanje duga.
Nemam pojma, biće nam frka svakako, ali šta imamo, imamo. Kao i svake godine, ljudi su nas zadužili makar da im ne kenjamo i da imamo poverenja u njih. Idemo u novu sezonu kao i u svaku. Na talenat i pare nisu bitne.
Лупам ја свашта по овој теми, али се нешто не сећам да сам ово баш тако рекао. Неки спонзори јесу одустали због неслагања око учешћа у одлучивању, али баш да нема место у УО, ако сам тако рекао, опасно сам одвалио.
Ma nije to poenta bila Truce, nego sam se samo setio da smo i ranije pricali o tome. Verovatno sam ja pogresno zapamtio.
http://www.mozzartsport.com/vesti/alisa-obecala-dzajicu-i-danilovicu-dobicete-pomoc-ali
Ako sam ja dobro skapirao ovaj tekst, to bi znacilo " ne damo vam pare satro od drzave,ali cemo da nadjemo nekog privatnika kome cemo dati kintu da bi on vama dao kinu"
Ја сам мало другачије скапирао. Нпр: "Паре више не дамо, што сте дужни, платићете, али да би новинари могли да ставе у наслов да ћемо вам помоћи, кажем вам да ћете добити помоћ." У сваком случају лоша вест. Једино добро је што се она ту ништа не пита. :)
Иначе, приватне фирме неће добити сигурно кинту за помоћ Партизану, већ неку другу врсту помоћи како већ држава помаже приватне фирме.
Pa to sam i mislio. "Vi pomognite Partizanu,a mi cemo vam za uzvrat reci koja ponuda je dovoljna za pobedu na nekom tenderu i slicno " :)
Mada ne znam sto se privatnici toliko stide sponzorstava kad njih to kosta desetinu iznosa koji daju. Bukvalno. Ostatak im se vraca kao odbijanje poreza.
Држава је "помагала" приватне фирме тиме што је слала финансијску инспекцију два-три дана наког што објаве потписивање спонзорског уговора с Партизаном. Због тога има један број фирми које су спонзори али под условом да се то не објављује да им не би држава скакала за врат ускурац.
Napisah vec u jednoj temi ali da ponovim...
Partizan je trenutno jedini domaci KK koji je u drzavnom vlasnistvu. A ta drzava ga jebe kako stigne, blokira nam racun i trazi da joj platimo jer smo njeno dete.
Kasnije nas onemogucava da nadjemo pare jer preti sponzorima, a kad ih nekako nadjemo, drzava te iste pare da privatnom klubu i coveku koji ih je preko odredjenih ljudi sponzorisao i prikupljao pare za izbore.
E pa svrsim vam usta bagro radikalska. Necete dugo biti na vlasti.
Da, zbog svega sa KK efempe, Grobar koji glasa za ove Radikale, nije Grobar.
Inače hoće li neko doći osim onog klinca. Ono, trebalo bi se malo zagrevati :)
Планирају се један на кецу, два на тројци и још пар у УО. Али ништа без овог последњег.
Nadam se da ćemo nešto iskombinovati. Ipak će ABA biti malo zajebanija ove godine, mada nisam siguran kako ni ove nije bila baš na nivou na kom sam očekivao da će biti s obzirom da su dva tima išla u EL.
Jebiga Dzoni ne moze preko noci da postane Spanska liga, Igokeina titula u regularnom dijelu ce umnogome okuraziti manje klubove, a koliko sam do sada upratio i zvucnija imena koja do pre 2 godine nisu ni razmisljala o tome da igraju ovde, sada vec ce dva puta razmisliti, bice ovo ooodlicna liga za 2-3 godine
Лига је требало да буде одлична још одавно, само да има неку озбиљну организацију. Овако не знам да л' ће икада бити.
Jeste. Prerasla je ove ljude i jasno je da treba neko jači to da preuzme. Ovi ne mogu taj iskorak da naprave.
Лига је требало да буде одлична још одавно, само да има неку озбиљну организацију. Овако не знам да л' ће икада бити.
Jebes ligu koja je najpoznatija po tome sto se nakon odigravanja F4 i dalje ne zna zasta su ljudi igrali i ko je koju beneficiju dobio.
JOŠ JEDAN DOKAZ DA ZVEZDA VIŠE NE POSTOJI I DA JE OVO SVE SAMO EFEMPE
http://i.imgur.com/sA8xtZh.jpg
ĐE JE KK CRVENA ZVEZDA DECXKO?