KK Partizan

1. ja pravio :D spremio sam se za četvrtak lolo

http://i.imgur.com/N6GsmdV.jpg

2. Koji je Dule car. On jednostavno jebe limenke svakom svojom izjavom i agoniju njihovog postojanja povećava iz dana u dan za po 5%.

JEBI DULE GLUPE LIMENKE!

3. Ali na b92 odmah nakon što je izašla vest, 10 komentara, 9 Panteri ahahahahaha
    koliko ih siluje u mozak ahahahaha

4. Dule vragolan poprckuje. xexe

5. Ali, realno je očekivati da CSKA pusti, ipak smo bratski klubovi, a mi smo njih pustili u Moskvi, fazon 3 za 3, to jest 2 za 2. Isto kao i sa Željkom.

6. On ih ne jebe. Stavio je pre 10 godina kurac u njih i uopšte ga ne vadi napolje. Samo stoji tu. U njima.

7. Јел има неко да прода једну карту за прекосутра?

8. Ne bih da ti rusim sneska,al to je trenutno trazenije od Sarica.
    Jedino pred tekmu mozes da nadjes tapkarose,al cenim da nece biti cena ispod 4000,5000

9. Хаха, ко ме јебе кад нисам могао да се пробудим јутрос

10. Moćeš da probaš da se umuvaš među alkatraze, za to ti ne treba karta.

11. А како да знам који су Алкатрази? xD

12. Stojiš kod D ulaza i kad vidiš da kreće da ulazi rulja bez karata staneš i ti u red.

13. И то као пали, оно нећу да најебем кад провале да нисам њихов? :D

14. ПУСТИЋЕ МЕСИНА

15. Pokaži značku, znaće da si njihov.

16. Ako neće da te puste u halu okreni Željka Obradovića telefonom. Kažu da on pušta kad treba.

17. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=18&nav_id=790457
    Evo i najava da će nas pustiti prošle nedelje je bila vest da navijaju za nas u feneru a sad nam se dive u rusiji DOBIJAMO OPAAAA

18. Koja smo bre veličina. Jednostavno bi trebali da počnemo da igramo NBA.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.