KK Partizan

1. Sutra igramo dvestotu utakmicu u EL.

2. Nije to, nego sto cemo u sustini i dobiti SESKA!

3. Hehehhe SESKA vec poceo da nalazi izgovore za poraz

4. Mesina se raspituje da li su kremejeftinije ovde nego u Moskvi, da ne nosi, nego da ih kupi pre utakmice u Maksiju kako bi ih svojim igračima nežno u trljao na čmooor.

5. Јебига, губимо сутра 10 разлике, Нантер побеђује поготком 10 секунди пре краја, онда Богдановић баца лопту у аут.

6. Krecu kalkulacije. Ja to vidim ovako.
    U 5 sati igraju ceeska i barca puta. Ceeska ce da ih odvali jedno 2,3 razlike. Moraju da im se osvete za ono proslogodisnje pisanje po njima u moskvi kad su ih odvalili 20,30 razlike ne secam se tacno.
    E , posto je Barca pukla, Fener moze ovo kolo da kiksne jer i pored poraza zadrzava prvo mesto. Tu dolazi Zeljko i kaze WHAT A HELL IS THIS BRE? NO 3 POINTS BRE JEBEM LI VAM NANU NANINU! Mekejeleb cita izmedju redova, ovi turski kosarkasi pognu glavu. BOgdanovic i Bjelica ce iskazati svoj kornfleks od Partizana, trudice se koliko god ce moci, ali ce Zeljko da im jebe mamu ako budu dali vise od 10 pojena. Mi cemo da se stisnemo junacki, useremo ih od kosarke i odvalimo nekih 1,2 razlike!
    Budjeler ce da odvali nantera, a onda u sledecem kolu mi prcamo CSKA jer smo tako u mogucnosti, a Nanter narafski puca od Fenera. I na kraju imamo pobedu vise koju realno i zasluzujemo a ne da imamo isto ko tamo neki koje smo odvalili 30 razlike.

Bitch please, ne trudite se oko daljih analiza.

7. Doveo si Kinsija, ako još i sve ovo pogodiš moraćemo da ti popušimo.

8. Johnny Kurajber
    Doveo si Kinsija

Mozda bude i neki poklon za novu godinu u vidu Aleksa Marica :D

9. AJDE, GAZIMUDO, PUŠI, PUŠI, PUŠI, PUŠI! :D

10. Gazimudo popuši kome treba za Aleksa Marića, uzvraćamo ti uslugu...

11. Johnny Kurajber
    Gazimudo popuši kome treba za Aleksa Marića, uzvraćamo ti uslugu...

Pusim vec mesec dana! Grlo mi je ko Lamans. Il ne pusim kako treba,ili nisam jos stigao do prave osobe!

12. Elem, sutra ce biti stresno samo tako. Preporucujem zarad javnog zdravlja na ovoj temi da svi uplatimo sledece:
    http://prntscr.com/2c7vyu

Ko sto znate, to je jedina kombinacija koja Partizan ne vodi dalje. Bar nekako da ublazimo ono sto nikako ne bismo voleli da se desi.
    Metnes 200 kinti. Ili se radujes, ili podizes 1100 dinara.

13. Ja sam već vodeći se istom logikom puko pare prošle nedelje tako da ću ovu nedelju propustiti :)

14. Hoces da kazes da pobeda u Istanbulu u onakvom trenutku nije vredna 100-500 dinara? Dont bi ridikilus

15. Ma vredno je samo što sam pre toga digo 10 iljada i sad mi krompir na računu a mrzi me da idem u centar da uplaćujem

16. Bogami ja cu sutra da popijem i neki bensedin oko 20:15.
    Previse sam ja impulsivan da bih tek tako odgledao utakmicu bez nervoze

17. Ja sam hardkor. Krivo mi što sutra ne mogu na tekmu slava mi je. Ispratiću ponosno i ako se desi najgore, popiću 50mg bencera i flašu rakije i aupičkumaterinu. Ako se desi sve kako treba i kako su najveće šanse, onda bez bencera.

18. pa i meni je slava pa idem na tekmu lolo