Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da, da a Huventud je bio sa pirejskim ciganima i još nekim možda neki CSKA jebem li ga godinu pre. Samo smo HUventud dobili dva puta i ispali. Tad su nas pokrali u Atini neviđeno.
To je bilo godinu pre toga, sezona 06/07. Kada smo se prvi put plasirali u TOP 16, provukli se kroz grupu kao najbolje plasirana 6 ekipa, ludnica bila u poslednjem kolu.
i ujebali cibonu i olimpiju :D
Nekom zdravom logikom, ne moze nas CSKA dobiti u 3 tekme za redom u ovako kratkom periodu, od cega dve kod nas, pa da jebe rak raka.
To nam je sigurna pobeda. I jebemo Karija u sred Nemacke. Ko mu jebe mater kad je musavac.
2:2 iz prva 4 kola je ok. Posle se podrazumeva da imamo jos 10 poebda.
ja ne vidim zašto ne bismo tukli real, jebali smo ih prošli put i jebaćemo ih opet.
A da, u pravu si. nista, 13:1 skor i onda pisemo saopstenje da nas odma proglase sampionima jer smo najjaci
ja verujem u momke da će izginuti, e sad kako bude biće
gledaću i nerviraću se, ali krajnji ishod mi nije najbitniji, uživam da gledam ovu ekipu, sa kojim mudima i srcem igraju to se ne viđa često. dule je opet napravio više od košarkaške ekipe, porodicu pravu, to nijedan drugi tim nema u evropi. nijedan.
Ta tekma protiv Šiptarikosa u Atini je krađa veka. Lopta ušla u koš i lik je pesnicom izbio napolje, a sudija se pravi lud. Nikada to neću zaboraviti.
+1000
Zato cu ovaj tim bodriti i kad ne bude rezultata (ako je to uopste moguce, vec mislim da to zvuci kao mit). Gledajuci KK Partizan iz generacije u generaciju skapirao sam zasto volim kosarku. Svaka tekma je velika borba, veliki trud i napadu i odbrani. Emocija, strast.. Ono sto sport u stvari i treba da bude. Svaki put mi bude drago kad skapiram da se danas bar negde sport igra zbog sporta a ne zbog para.
pa poslednje tri godine su dosta teške za partizan, po pitanju evropskih takmičenja, pa sam ja još jače zavoleo partizan za to vreme.
mnogo volim taj neki trip s partizanom, skoro uvek smo totalni autsajderi i gledam ih bre dole kako ginu, i mi divljamo na tribinama, a nema slađeg osećaja nego kad izađeš iz takve borbe kao pobednik (:
Baš juče sam tražio ovaj sjajan tekst, nisam mogao nikako da se setim naslova i sad mi pade na pamet. Čini mi se da je davno neko već kačio ovde, pa ko nije pročitao nek pročita, ko je pročitao nek pročita opet da se podseti. :)
http://www.draftexpress.com/article/The-Anatomy-of-an-Underdog-Partizan-Belgrade-3400/
Dobar tekst.
Ahahaha Marićeva slika sa strane
http://content.draftexpress.com/headshots/aleksmaric.jpg
Samo nisam našao u tekstu da nas puštaju nigde. To je greška.
Kao i o pobedama koje se ne računaju, mada to razumem jer je tekst iz 2010 godine, a postalo je aktuelno od ove.
Kako od ove, ti si zaboravio da smo na F4 otisli tako sto nas je Zeljko pustio ? On ispao mi prosli. Lepo su rekli cigani tad " ima on kredita kod vlasnika Panatinaikosa. Moze i on jednom da ne ode na F4. I bas sasvim slucajno kad ste vi prosli"
Nisam na te pobede milsio (te protiv Željka se odavno ne računaju), ti ne znaš da smo mi grupu prošli sa skorom 0:7, pobede protiv Nantera i Buđivelnika se ne računaju, fmp je pobedio Nanter u pripremnom periodu više nego Partizan u Evroligi, stoga se ta pobeda ne računa, a Buđivelnik su Ukrajinci, pa je to razlog što se ta pobeda ne računa. Znači prosta računica Partizan nema pobede ove sezone u Evroligi, ali je Tole gepekovao Bartomeua i zato smo prošli u TOP 16.
kacmo klasa
Iiiii kakvo pojačanje u Milenku Tepiću! Kao da je sa ekipom 100 godina. Krade lopte, dijeli asistencije, ne carini, igra smireno... Ovo je mnogo bolje nego što sam se nadao!
o majku ti jebem daj skočite