KK Partizan

1. Da, da a Huventud je bio sa pirejskim ciganima i još nekim možda neki CSKA jebem li ga godinu pre. Samo smo HUventud dobili dva puta i ispali. Tad su nas pokrali u Atini neviđeno.

2. To je bilo godinu pre toga, sezona 06/07. Kada smo se prvi put plasirali u TOP 16, provukli se kroz grupu kao najbolje plasirana 6 ekipa, ludnica bila u poslednjem kolu.

3. i ujebali cibonu i olimpiju :D

4. Nekom zdravom logikom, ne moze nas CSKA dobiti u 3 tekme za redom u ovako kratkom periodu, od cega dve kod nas, pa da jebe rak raka.
    To nam je sigurna pobeda. I jebemo Karija u sred Nemacke. Ko mu jebe mater kad je musavac.
    2:2 iz prva 4 kola je ok. Posle se podrazumeva da imamo jos 10 poebda.

5. ja ne vidim zašto ne bismo tukli real, jebali smo ih prošli put i jebaćemo ih opet.

6. A da, u pravu si. nista, 13:1 skor i onda pisemo saopstenje da nas odma proglase sampionima jer smo najjaci

7. ja verujem u momke da će izginuti, e sad kako bude biće

gledaću i nerviraću se, ali krajnji ishod mi nije najbitniji, uživam da gledam ovu ekipu, sa kojim mudima i srcem igraju to se ne viđa često. dule je opet napravio više od košarkaške ekipe, porodicu pravu, to nijedan drugi tim nema u evropi. nijedan.

8. Ta tekma protiv Šiptarikosa u Atini je krađa veka. Lopta ušla u koš i lik je pesnicom izbio napolje, a sudija se pravi lud. Nikada to neću zaboraviti.

9. gledaću i nerviraću se, ali krajnji ishod mi nije najbitniji, uživam da gledam ovu ekipu, sa kojim mudima i srcem igraju to se ne viđa često. dule je opet napravio više od košarkaške ekipe, porodicu pravu, to nijedan drugi tim nema u evropi. nijedan.

+1000

Zato cu ovaj tim bodriti i kad ne bude rezultata (ako je to uopste moguce, vec mislim da to zvuci kao mit). Gledajuci KK Partizan iz generacije u generaciju skapirao sam zasto volim kosarku. Svaka tekma je velika borba, veliki trud i napadu i odbrani. Emocija, strast.. Ono sto sport u stvari i treba da bude. Svaki put mi bude drago kad skapiram da se danas bar negde sport igra zbog sporta a ne zbog para.

10. pa poslednje tri godine su dosta teške za partizan, po pitanju evropskih takmičenja, pa sam ja još jače zavoleo partizan za to vreme.

mnogo volim taj neki trip s partizanom, skoro uvek smo totalni autsajderi i gledam ih bre dole kako ginu, i mi divljamo na tribinama, a nema slađeg osećaja nego kad izađeš iz takve borbe kao pobednik (:

11. Baš juče sam tražio ovaj sjajan tekst, nisam mogao nikako da se setim naslova i sad mi pade na pamet. Čini mi se da je davno neko već kačio ovde, pa ko nije pročitao nek pročita, ko je pročitao nek pročita opet da se podseti. :)
    http://www.draftexpress.com/article/The-Anatomy-of-an-Underdog-Partizan-Belgrade-3400/

12. Samo nisam našao u tekstu da nas puštaju nigde. To je greška.

13. Kao i o pobedama koje se ne računaju, mada to razumem jer je tekst iz 2010 godine, a postalo je aktuelno od ove.

14. Kako od ove, ti si zaboravio da smo na F4 otisli tako sto nas je Zeljko pustio ? On ispao mi prosli. Lepo su rekli cigani tad " ima on kredita kod vlasnika Panatinaikosa. Moze i on jednom da ne ode na F4. I bas sasvim slucajno kad ste vi prosli"

15. Nisam na te pobede milsio (te protiv Željka se odavno ne računaju), ti ne znaš da smo mi grupu prošli sa skorom 0:7, pobede protiv Nantera i Buđivelnika se ne računaju, fmp je pobedio Nanter u pripremnom periodu više nego Partizan u Evroligi, stoga se ta pobeda ne računa, a Buđivelnik su Ukrajinci, pa je to razlog što se ta pobeda ne računa. Znači prosta računica Partizan nema pobede ove sezone u Evroligi, ali je Tole gepekovao Bartomeua i zato smo prošli u TOP 16.

16. Iiiii kakvo pojačanje u Milenku Tepiću! Kao da je sa ekipom 100 godina. Krade lopte, dijeli asistencije, ne carini, igra smireno... Ovo je mnogo bolje nego što sam se nadao!

17. o majku ti jebem daj skočite

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.