Ljudi mene je boleo zub na Partizan Barsa kada smo ih jebali te godine. Evo danas me boli zub, znači jebaćemo Reala.
"Džonija boli zub. Jebaćemo Reala." - Miša Tumbas.
Oce bole ih kurac. Kad je nismo dobili pre one peripetije sa ABA ligom, kad se islo na osnovu plasmana u domacoj ligi,pazi da je ne dobijemo sad pored usplahiernih ustasa i domacih ljubomornih dusa.
Nema to veze s ustašama i ovim domaćim, kad bi ULEB odlučio da nam da A licencu mogli bi samo da grizu sebi muda od frustracija. Samo što njima nije u interesu da daju A licence sirotinji bez obzira na rezultate, zato će uvek Prokomi, Budiveljnici, Armaniji i bogati Rusi da budu ispred nas na toj lestvici zbog kinte koju unose u takmičenje.
Jebaćemo Evroligu i bez licence.
Evo ga komplet raspored utakmica. Koga, kada i gde jebemo, redom.
Lovernj najbolji skakac, Bogdan najbolji strelac prvog dela EL. Evroligoa ce biti jebana efikasno, ali i sa stilom
Kurac, to onaj Bogdanovic kroasan. Nema veze, svejedno ce biti jebani.
Malo ćemo da ih privodimo kući i jebemo, a malo ćemo da ih jebemo kod njih kući. Uglavnom, jebaćemo ih.
Džoni prekini da pereš zube i bićemo prvaci evrope, to je to :D
Mema više pranja zuba. Apelujmo na Elu da joj to ne smeta! Da me voli i sa crnim zubima!
Real - gubimo dvaput
CSKA - gubimo dvaput
Makabi - dobijamo kotkuće, gubimo u gostima
Bajern - dobijamo dvaput
Žalgiris - dobijamo dvaput
Galatasnajper - jebemo ih kotkuće, gubimo u gostima.
Lokomotiva - gubimo kotkuće, dobijamo u gostima, posle produžetka.
Epilog: Prolazimo kao četvrti zato što smo sa istim brojem bodova kao i Galatasnajper, al' smo ih jače jebali kotkuće.
Teško da možemo bilo koje gostovanje da dobijemo, Bajern kući mnogo jak, Galata ima gadne navijače i atmosferu a sa Litvancima baš i ne znamo tamo da igramo, vazda nas izuseravaju trojkama. Kuban bi recimo možda mogli al sve to zavisi od njihove zainteresovanosti i trenutne forme a i sranje je što će to da se igra u 6 popodne jer su u pizdi materinoj.
Jebem ti Kuban raspali kad ne dobi Kahu sinoć, govna ruska.
Ja se samo nadam kojoj pobedi na strani 1 barem čisto da nas ne uvati opet maler da ne dobijemo na strani 2 godine.
Koje sezone smo počeli u TOP 16 sa 0:2, a završili sa 4:2, ako se ne varam u grupi su bili Efes i Siena, treće ekipe se ne sećam.
Efes, Siena,Real imali smo skor 1-5. Prva Vladina sezone. Nisam siguran mrzi me da guglam ali mislim da si pomešao nešto. Jedne godine smo preko 2 pobede na Huventudom prošli a sledeće nakon dve pobede nad Unikahom i tako i jedne i druge direktno izbacili. Ne mogu da se setim ko je sve bio u grupi još čini mi se jedne godine Olimpijakos a druge PAO. U F4 sezoni smo igrali sa Barsom, PAO-m i Marusijem. Pre toga nismo prolazili dalje od TOP16 a ni posle toga.
Počeo da guglam i izguglah. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Euroleague_2007-08_Top_16_Group_D
Inače to je ona sezona kada smo sa Željkom igrali za TOP 8, i on nas džentlmenski pustio.
I sad lepo krenemo sa 0:4 (velika verovatnoća), i završimo sa 10:4.
Nije nemoguće. lololo
oftopik
videh u Montepaskiju, Terel Mekentajer... kakva igračina, posle otišao u Unikahu i kidao i čuveni gejm viner u onoj ludačkoj tekmi protiv RMD
pozdrav
U ovom guglovanju sam naišao na utakmicu Slavka Vraneša u kojoj je on bio najefikasniji pojedinac u Partizanu, ne moram da kažem da smo tada pukli. :)
11 February 2010
18:45
Report
Maroussi Athens Greece 57–49 Serbia Partizan Belgrade
Scoring by quarter: 20-7, 2-11, 22-19, 13-12
Pts: Lucas 15
Rebs: Homan 9
Asts: Keys, Lucas 4
Pts: Vraneš 12
Rebs: Vraneš 11
Asts: Roberts 3
"Grupa je veoma kvalitetna, a Real malo odskace. Njih cemo prvo jebati." DV