U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
"Grupa je veoma kvalitetna, a Real malo odskace. Njih cemo prvo jebati." DV
Ljudi mene je boleo zub na Partizan Barsa kada smo ih jebali te godine. Evo danas me boli zub, znači jebaćemo Reala.
"Džonija boli zub. Jebaćemo Reala." - Miša Tumbas.
Oce bole ih kurac. Kad je nismo dobili pre one peripetije sa ABA ligom, kad se islo na osnovu plasmana u domacoj ligi,pazi da je ne dobijemo sad pored usplahiernih ustasa i domacih ljubomornih dusa.
Nema to veze s ustašama i ovim domaćim, kad bi ULEB odlučio da nam da A licencu mogli bi samo da grizu sebi muda od frustracija. Samo što njima nije u interesu da daju A licence sirotinji bez obzira na rezultate, zato će uvek Prokomi, Budiveljnici, Armaniji i bogati Rusi da budu ispred nas na toj lestvici zbog kinte koju unose u takmičenje.
Jebaćemo Evroligu i bez licence.
Evo ga komplet raspored utakmica. Koga, kada i gde jebemo, redom.
Bajern – Partizan (9-10 januar)
Partizan – CSKA (16-17 januar)
Makabi – Partizan (23-24 januar)
Partizan – Lokomotiva (30-31 januar)
Žalgiris – Partizan (13-14 februar)
Partizan – Galatasaraj (20-21 februar)
Real Madrid – Partizan (27-28 februar)
Partizan – Bajern (6-7 mart)
CSKA – Partizan (13-14 mart)
Partizan – Makabi (20-21 mart)
Lokomotiva - Partizan (27-28 mart)
Partizan – Žalgiris (3-4 april)
Galatasaraj – Partizan (10-11 april)
Lovernj najbolji skakac, Bogdan najbolji strelac prvog dela EL. Evroligoa ce biti jebana efikasno, ali i sa stilom
Kurac, to onaj Bogdanovic kroasan. Nema veze, svejedno ce biti jebani.
Malo ćemo da ih privodimo kući i jebemo, a malo ćemo da ih jebemo kod njih kući. Uglavnom, jebaćemo ih.
Džoni prekini da pereš zube i bićemo prvaci evrope, to je to :D
Mema više pranja zuba. Apelujmo na Elu da joj to ne smeta! Da me voli i sa crnim zubima!
Real - gubimo dvaput
CSKA - gubimo dvaput
Makabi - dobijamo kotkuće, gubimo u gostima
Bajern - dobijamo dvaput
Žalgiris - dobijamo dvaput
Galatasnajper - jebemo ih kotkuće, gubimo u gostima.
Lokomotiva - gubimo kotkuće, dobijamo u gostima, posle produžetka.
Epilog: Prolazimo kao četvrti zato što smo sa istim brojem bodova kao i Galatasnajper, al' smo ih jače jebali kotkuće.
Teško da možemo bilo koje gostovanje da dobijemo, Bajern kući mnogo jak, Galata ima gadne navijače i atmosferu a sa Litvancima baš i ne znamo tamo da igramo, vazda nas izuseravaju trojkama. Kuban bi recimo možda mogli al sve to zavisi od njihove zainteresovanosti i trenutne forme a i sranje je što će to da se igra u 6 popodne jer su u pizdi materinoj.
Jebem ti Kuban raspali kad ne dobi Kahu sinoć, govna ruska.
Ja se samo nadam kojoj pobedi na strani 1 barem čisto da nas ne uvati opet maler da ne dobijemo na strani 2 godine.
Koje sezone smo počeli u TOP 16 sa 0:2, a završili sa 4:2, ako se ne varam u grupi su bili Efes i Siena, treće ekipe se ne sećam.
Efes, Siena,Real imali smo skor 1-5. Prva Vladina sezone. Nisam siguran mrzi me da guglam ali mislim da si pomešao nešto. Jedne godine smo preko 2 pobede na Huventudom prošli a sledeće nakon dve pobede nad Unikahom i tako i jedne i druge direktno izbacili. Ne mogu da se setim ko je sve bio u grupi još čini mi se jedne godine Olimpijakos a druge PAO. U F4 sezoni smo igrali sa Barsom, PAO-m i Marusijem. Pre toga nismo prolazili dalje od TOP16 a ni posle toga.
Počeo da guglam i izguglah. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Euroleague_2007-08_Top_16_Group_D
Inače to je ona sezona kada smo sa Željkom igrali za TOP 8, i on nas džentlmenski pustio.
I sad lepo krenemo sa 0:4 (velika verovatnoća), i završimo sa 10:4.
Nije nemoguće. lololo
oftopik
videh u Montepaskiju, Terel Mekentajer... kakva igračina, posle otišao u Unikahu i kidao i čuveni gejm viner u onoj ludačkoj tekmi protiv RMD
pozdrav
U ovom guglovanju sam naišao na utakmicu Slavka Vraneša u kojoj je on bio najefikasniji pojedinac u Partizanu, ne moram da kažem da smo tada pukli. :)
11 February 2010
18:45
Report
Maroussi Athens Greece 57–49 Serbia Partizan Belgrade
Scoring by quarter: 20-7, 2-11, 22-19, 13-12
Pts: Lucas 15
Rebs: Homan 9
Asts: Keys, Lucas 4
Pts: Vraneš 12
Rebs: Vraneš 11
Asts: Roberts 3