U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ма ок, питам онако. Нисам имао намеру да спемујем или било шта, само питам информативно. Свака част, респект. Ја не волим толико кошарку па ми ваљда зато чудно. Радије бих гледао Нотингем Форест - Милвол него Звезду и Цибону. Немој мислити да је то зато што се Звезда распада, просто не волим толико кошарку, неки баскет на Ади са ортацима, понека текма овако на ТВ-у и доста. И Туцани респект за постове, угл си скроз реалан, не спамујеш нашу тему, свака час'.
Kako matorim fudbal gledam sve manje i manje. Nekad sam mogao da gledam i cvajtu a sad ispratim samo ove moje paraplegičare čisto da mi proradi čir od nerviranja i ako ima baš neki do jaja derbi u ostalim ligama. Odgledam povremeno Dortmund i povremeno Everton. LŠ gledam samo Dortmund a pre sam gledao sve. Izgubilo sve to draž nije ono što je bilo. Gledao i Sinišine paraplegičare čisto da mi proradi čir na čiru i to je to od fuzbala.
ja ni košarku ne gledam, samo jedem govna na forumu
Што је опет више од 10%.
Taj fazon.
Шта зна СиМ колико има кошаркашке публике у Србији и колико им значи кошарка кад је убедљиво најпопуларнији спорт код њих женски рукомет? Лол.
А сви то радимо, само неко добија чир гледајући домаћи фудбал а неко кошарку.
Зато сам одавно нашао спас у Премијер лиги, квалитетан фудбал, занимљиво првенство, нема скидања капитенских трака и дресова и осталих срања. Боље него да рокам ксалол и бенџу сваки викенд.
Едит трућ
Код којих њих? Код мене је најпопуларнији фудбал (страни, домаћи, међупланетарни), без обзира на тренутне успехе и неуспехе. Наравно с обзиром на укупан квалитет предност дајем страном фудбалу, нормално. Домаћи дозирам само колико ваља због здравља. Добро, можда си ти од оних што прате свој тим само док иде као по лоју, разумем те
Čekaj, Tucani, kakva vrhunska odbrana na crncima, pustili smo ih kao cave da prođu kroz reket i bar da su udareni po ruci muški nego nisu. Ne znam šta im je u glavi da prazne reket kad neki crnjo ima loptu jer se pokazalo da oni siluju do kraja, onaj Smit je ok, ali ne da loptu nikome, jasno je bilo da će ići na prodor. To su bile dve najgore odbrane na tekmi, a došle su posle sjajne odbrambene četvrtine u kojoj Cedevita pojma nije imala šta da radi.
Inače, što se tiče ABA lige, deluje mi da je jasno koje će dve ekipe opet u Evroligu. Cedevita nija ni blizu kvalitetu od prošle godine, Cibona se raspala, a Radnički je Crnokosa sa jednim crncem i Mutom Nikolićem. Još je Budućnost tu najozbiljnija posle Partizana i Zvezde.
Добро, биће битно и где ће се организовати Ф4. Не можеш баш са сигурношћу тврдити да ће Цедевита сигурно изгубити у Загребу.
Ox brate rekao sam u par navrata kad smo ih stvarno vrhunski zatvorili. Dva puta su Kinziju preko ruke, ni sam ne znam kako su uspeli a jednom ili dva puta i Tepiću. Znači primili smo 8 poena iako smo odigrali ne dobru nego vrhunsku odbranu. Uzmi to u obzir, uz sve one ničije lopte koje su išle njima i naše očajno građenje koša tri razlike i nije strašno. Jeste se Smit sprdao sa našima veći deo tekme ali ga je Kinzi dosta dobro zatvorio mada je i ispao par puta. Jbg odličan igrač ne možeš da očekuješ da ćeš uvek da ga sačuvaš, jednostavno nije realno.
Inače čuo sam da će Cedevita da se pojača na bekovskim pozicajama. Opcija im je Džening iz Cibone al prvo traže neko bolje rešenje, znači nikako ih ne treba otpisivati.
https://pbs.twimg.com/media/BcLW_XlCUAAX421.jpg
Pa valjda će ovi slepci da se organizuju da naprave taj Fajnal for u Beogradu.
Nije Ćokiju u interesu digra u Pioniru.
Možda Železnik.
Ako bude u interesu grada da plati 150 000 evra za organizaciju. Ako bude Bg igraće se u Areni milion posto.
Па у интересу града и значи у интересу Ћокија. Сигурно се Синиша Лима секира да ли ће град да организује Ф4.
Znaš valjda da sam na to mislio :)
Možemo da ga ucenimo.
Kažemo mu da ćemo biti namerno 4. ako ne organizuje F4 u Beogradu. Ako organizuje, bićemo 2. ili 3. tako da ne moramo Refleks u polufinalu da izbacujemo.
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1458
Baš su jeftine karte, praktično džaba. Tucani, uzimaš paket?
Јеботе, да ли ће икада овај клуб мало да поведе рачуна од власницима сезонских карата? Па више од половине људи који купе сезонску, не купују је да би уштедели, већ да би помогли клубу бар за тих 120е. А за ту помоћ добијеш горњи прстен или стајање. Свака им част.