Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ali isto tako imaš sezonske za parter i lože koje su bar po duplo skuplje od tribina pa je logično da oni dobiju bolja mesta u Areni. A i ide se logikom da se ta skuplja mesta prodaju posebno da bi se uzela veća kinta. Meni lično ne smeta, išao bih na jug 200 u svakom slučaju.
Vjerujem da bi i mene smorilo vremenom, ali karte su realno mizerija, da živim u Bg-u išao bih na svaku tekmu, pa i fudbalsku. Zato mi uvijek čudno što tribine nisu pune, ako su karte jeftine.
Ja cu uzeti paket sigurno. Ocekivao sam bar 5 soma da ce biti paket. Ovo od 3000 za najjeftiniji je smesno, nije ni 500 din po tekmi.
Neću paket Mlatoni sigurno, otkazao sam stan u Bgu do daljnjeg. Videću da nekako odem na Real a za ostale ću da vidim kako da iskombinujem da dolazim. Smor.
Karte su džaba realno.
Jebiga, moraćeš nekako da se snalaziš.
Inače, kalendar za 2014. je PRENADRKAN. Obesio sam ga na sred zida da istera oči čim se uđe na vrata.
Sad bas gledam kalendar. Do jaja je. Ko je na Avgustu molim te mi reci? :D
Samo da nije Gagula ili Musli..
Jel se znaju TACNI TERMINI utakmica u top 16?
Interesuje me zbog ortaka koji petkom ne moze da prisustvuje utakmicama a kupio bi paket?
EDIT: Nasao na evroliginom sajtu
Gmudo, Muslidža na avgustu.
Uzeću svakako i ja komplet. Jug 200 ne gine. Mada i sever 400 ako mi se bude blejalo na terasi :)
Hahahha Gmudov omiljeni igrač :D
Da li je Dašić slobodan igrač? Gledam wikipediju, tamo nema ništa. Mislim da bi, bez obzira što je debil, bio korisniji od Gagule, to jest, bolje bi odmarao (više) Žoa. Jer Gagula poslednjih mesec dana ne može ni pet minuta da sklopi kao čovek.
Šta bi mu radio?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/425625_10151360753747718_590982755_n.jpg
Ja rekoh:
Mislim da bi mogao da sklopi deset do petnaest minuta, Gaguli trenutno to ne polazi za rukom.
šta.
Dašić je u Sutjesci trenutno. To da bi bio bolji od Gagule nije sigurno, a nije baš najpametnije da takva lobanja zauzima mesto stranca.
Ja koliko sam čuo taj je sa košarkom završio ima neku piceriju ili tako neki kurac, bacio se u biznis. Da on oće da trenira bio bi kod nas odavno. Nema od njega go kurac.
Ma treba dovesti Traorea iz Nantera ili Samersa iz Buđavih i stvar je rešena.
Još da oće da igraju za kikiriki. Kontam da možemo da pariramo za Traorea i nekako al on ne može treninge da izdrži ali Samers ako nema milionče kod Buđavih tu me seci.
Pazi, za Traorea može da se napravi izuzetak. Mi ga ne plaćamo, on ne trenira, ali može da igra, rešena stvar. :)
Jok kod Duleta možeš samo ako oćeš da treniraš ko konj a da te ne plaća :)