KK Partizan

1. Jeste, al je učenik prejaka riječ malo

Mada ne bih imao ništa protiv da Želimir nasledi Duleta jednog dana lolo

2. Ajd formulišemo to ovako on je najviše naučio od Profesora a na Duleta mož da gleda kao na asistenta sa faxa, naučiš nešto i od njega ne kao od profesora al se pokupi nešto lolo
    Žejlko je obrni okreni onaj tip učenika koji je nadmašio svoje učitelje. Čovek uvek igra najmoderniju košarku, non stop se usavršava, prihvata nove ideje i zbog toga je najveći. Dobro i zbog gomile trofeja lolo

3. Он је Дулетов ученик и тачка!

4. Smorio sam se mnogo kada sam pročitao.

Nekako mi je prvi put za sve ove godine na trenutak palo na pamet...šta bez njega?

5. Nek ozdravi kako valja a protiv Reala bi i sa njim teško mogli nešto, mada znajući njega biće on u četvrtak na svom mestu. Gde takvu tekmu da propusti lolo

6. Da li je moguce da su ovi toliko retardirani????!!

1. Na sajtu arene ne postoji mogucnost kupovine PAKETA KARATA.
    2. Oni nas upucuju na eventim, na kom nema cak ni naznaka utakmice za evroligu
    3. zovem telefonom taj eventim, oni mi kazu da im crkao stampac i da sigurno nece moci sutra da stampaju karte,posto sve ide preko servera nekog
    4. zovem drugu radnju,oni kazu ne prodajemo mi karte, zovite _____ a to ovi pod tackom broj 3

Jel oni hoce da prodaju ove karte ili nece? Gde ja sutra da idem da kupim 3 paketa?

7. Evo sa foruma

Postovani,

Kompleti ulaznica mogu se kupiti samo u Beogradu, na CS Eventim blagajnama od pomenutog datuma, a pojedinacne ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventim, sirom Srbije.

Srdacan pozdrav

Sigurno možeš na blagajni arene da kupiš.

8. lepo je rekao za Kinzija i Bogdana, tj. koliko je Bogdanu značilo da menja Lea zbog igre sa loptom, da shvati šta je izgubljena lopta, da razmišlja za više igrača u piku i to

9. Nekako mi je prvi put za sve ove godine na trenutak palo na pamet...šta bez njega?

Ova misao plaši...isto važi i za ovog čoveka:

http://www.ekapija.com/dokumenti/predrag_danilovic_1_070711.gif

10. Pa videli ste šta je bilo dok je bio u Rusiji

11. Da, samo što duže da budu živi i zdravi. Ne znam šta posle njih? Ko? Nema ko. To je to.

12. Mora da ostane bar još dve, tri sezone dok Miloje ili Pera ne stasaju ne bi preživeli ni ja ni Partizan još jednog Vladu Jovanovića.

Odgledao Saleta Đorđevića kod Tegija iako odaje utisak da nema mnogo znanja u ovom trenutku isto tako odaje utisak mirnoće, velike želje i mislim da će on da se snađe dobro. A mi ako nas zdravlje posluži i ako ne bude otkaza možemo da imamo pakleno jaku reprezentaciju.

13. Ja oću da se izbljujem na to kad sportiste zovu nadimkom GAGI, Duleta Vujoševića DV, pa pička vam materina zovite onda Vučića PPV ili Dačića samo Ivica. Ako može NOVAK može i IVICA šta.

14. ja gagija zovem draganimal.

15. Bio sam po sezonske(EDIT: paket za top16). Ceka od 12 do 3 i nessto. Cuo sam da je bilo kasnjenje od oko sat ipo zbog nekog kurca.
    Losa im organizacija oko toga. Ovi sto menjaju sezonske imaju odstampane karte, a onda likusa cepa sa gomile i daje im po jednu za svaku tekmu sto traje oko 3-5 minuta po coveku.
    Ovamo na prodaju NE POSTOJE ODSTAMPANE KARTE NEGO SE STAMPAJU NA LICU MESTA. Mnogo glupo organizovano al sta je tu je.

Inace, jug i sever su kad sam ja odlazio bili prodati skoro celi (ostali poneki red i dole i gore,al ne vise od 1000 mesta ukupno). Bokovi se uglavnom zelene, tj ima mesta. Bice popunjena arena sigurno. A raduje i cinjenica da je kupljeno dosta paketa.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.