Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gmudo, Muslidža na avgustu.
Tacno sam znao da ce taj bogalj da mi upropasti omiljeni mesec a ujedno i rodjendan. Boli me kurac, ja cu na boganovu sliku da nalepim onaj dole deo sa danima. Ili na Gagijevu.
Bole me kurac, onu njusku ne bih voleo da gledam ni dok serem.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s403x403/1503861_537730386325024_1435903874_n.jpg
haha
Kolko je pokidala majica, da imam 1100 kinti odma bi je uzeo al jbg šta ću kacam klošar lolo
Ја не бих ишао на југ 200 и није ми јасно како не може да се нађе још неко решење, нпр. да одеш на север или иза коша. Мислим, и ја идем на југ 200 стално кад је таква ситуација, али понекад бих и да гледам утакмицу, а не заставе и не разумем да не постоји још и опција за другу трибину.
Jeste to ispalo malo sranje al ako gledaš realno iza koša je sranje svakako, ja u parteru ne bih gledao ništa i to je ubedljivo najgore mesto u hali bar po meni. Jug i sever 400 prvi redovi vidi se sasvim ok. Možeš i jug 200 al gornji deo odmah ispod onih loža, tu se vidi bolje jer zastave ne smetaju toliko ili ne smetaju uopšte al treba tu naći mesto i treba stajati celu tekmu. Jbg taj sever 200 svi hoće zato su i nabili toliku cenu karata. Nije najsrećnije rešenje al šta je tu je sad nazad nema.
Ма није проблем, нађем ја и место на југ 200 баш где си рекао, али се ипак не види од застава. У сваком случају, не свиђа ми се та политика "ови су дали паре, њих на најјефтинија места, а карте продајемо за места која су два пута скупља". Ако смо клубе висок репутације на целом континенту, онда би требало тако и да се понашамо.
A recite vi meni kako se zove sektor onaj na terasi iznad najvaternijih navijaca? Da znam da kupim karte za to
Југ 400? Али, ваљда је иста цена и за југ200 и за југ400. Је л' то због застава хоћеш горе?
Тo ti je jug 400. Ista je cena za ceo gornji prsten i jug 200.
Pa može da se uzme sever 400 sa sezonskom.
Ne, nego me bole patka da se dole guram sa mongoloidima :)
Млато, брате, па поента је у томе да власницима сезонских дају искључиво најјефтиније карте. И боли их уво за исте. Али зато Вујошевић уме да прозива публику која дође у Арену само кад прођемо даље.
Ко, бре, монголоид? Оћеш да ти расцопам главу сад?
Hocu. Al vidi da me bijes malo glavom uglavu, da mi predje znanje iz matematike, i dalje vucem 2 komada na faxu. :(
Brate, voleo bih da mi daju mesto u loži ali nije realno. To što se nudi vlasnicima sezonskih za tribine je skoro pa 3/4 hale. Ostaju sever 200 i parteri, lože ne računam jer to nije za nas sirotinju. To što je Arena govno od hale pa jug 200 nema stolice i ima mali nagib pa se ne vidi ništa kad se rašire barjaci a jug 400 je daleko, to je drugi problem, za to nije kriva uprava. Evo npr. odluče da daju samo sever 200 za sezonske. Javiće se gomila ljudi koji će da traže jug, kažu neće na sever iz pricipa, neće da sede, 'oće da budu stoka i da se guraju itd. Ok, ponude celu halu, neko zakasni sa zamenom zbog ličnih obaveza i razgrabi se sever 200 a on je hteo tamo, on počne da kuka što mora da uzme mesto koje je 4x jeftinije od mesta koje je uzeo neko sa sezonskom koju je isto platio a on ne može. To isto kao nije fer. I onda imaš vlasnike sezonske za parter koja je 250€ i vlasnike za plavu ložu koja je 500€, i onda tako krećeš da ih raspoređuješ i shvatiš da ćeš kurčinu da ih rasporediš a da sve ispoštuješ. Razumem ja šta tebi smeta, ali kad uzmeš u obzir strukturu Arene, jedino rešenje uprave koje bi svima odgovaralo je da sezonske važe samo za Pionir i budu jeftinije nego sad a da se ovi paketi za Arenu prodaju sa nekim popustom tim vlasnicima sezonskih. Ostalo je samo improvizacija i nikad ne može da se napravi rešenje koje bi svima odgovaralo.
P.S. Namerno nisam uključio parter u svoje serendanje jer smatram da je to najgore mesto u hali, da jedino može da odgovara roditeljima koji s malom decom dolaze na utakmice, pa da se ne bi gurali sa stokom na tribinama i da bi deca mogla da trčkaraju okolo kad se smore što Musli ne može da uhvati loptu. :) Jednom sam bio na severnoj terasi u Pioniru, posle toga nikad više iza koša. Pre bih gledao iz poslednjeg reda golubarnika nego iz partera.
oće Dule dumre :(((
nema frke, željko će namestiti rezultate
kad Dule umre samo Zeljko da ga nasledi samo on je njegov ucenik najbolji pa posle moze Blat on je veliki covek i grobar
zeljko duletov ucenik? haha
Pa jeste donekle tebra, Dule je bio trener dok je Željko bio igrač a onda ovaj direktno iz dresa na mesto trenera. Jeste da ga je savetovao Prof. Nikolić i on je vrv imao najveći uticaj na njegovu karijeru al nešto je valjda pokupio i od prethodnog trenera lolo
Види се да немаш појма о кошарци, Дуле Вујошевић је директно наследио знање од Александра Николића великог и сви ови мали тренери Жељко (он је велики), Ђорђевић, Кокошков, Џикић, Кесар су његова деца