KK Partizan

1. Тепић прави разлику на терену..

2. I NA KRAJU CE DA BUDE 25 RAZLIKE

3. Neće, milostivi su ipak, igraju laganice...

4. А јес стварно овај Реал јак ко коњ.

5. Lepo su odigrali onih 5-0 kad smo došli da -4 je priča utakmice jednostavno kad god smo malo pripretili oni su se vraćali na tih 7,8,9 razlike

6. Bez debelog i sa ovako očajnim šutom iz igre nije moglo bolje.

7. Ni navijanje nije bilo nešto, što to?

8. Milosavljevic ocaj...Musli i Gagic standardno losi..

9. koi ste sparing partner lolo

10. Debeli se sakrio posto ce sad Bozic da ga ne zakolju.

11. dileje ne primajte se na trol.

elem, pobedu nismo očekivali, stoga ja i nisam razočaran sa ovih 16 razlike. štaviše osećam da će laso da nas pusti u madridu

12. Paklu juga treba kurcina duga opaaaaa

13. Očekivano. Jednostavno vodili su od početka utakmice i stekao se utisak da smo čak i na -5 kada smo imali loptu, dali trojku recimo opet bi ishod bio isti. Za sada je tako.

Očekivao sam tačnije i malo veći poraz. Iskreno, ovi su prava kaznena ekspedicija, a mi pobede moramo da tražimo u nekim drugim utakmicama. Svakako se nastavljaju evropski spektakli u Beogradu, evo već skoro 15 godina i ja sam presrećan zbog toga.

Ovo je fazon kao da smo prošli grupu u LŠ i Bajerna nas dobio 4-1 s tim što je bilo 2-1 do pet minuta pred kraj.

Borbeni su bili, neki su izgoreli malo u borbi, ali bacalo se, borilo i držao se egal protiv najozbiljnije evropske ekipe.

Drago mi je što su pored nas navijači jednog drugog kluba gledali utakmicu i pratili rezultat jer ovo im je prilika bila da vide dva veća kluba od Lokomotive Kuban kako igraju basket.

14. Ne moram. Imam KK Cirkus iz Železnika za stripove.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.