to, DŽoni, jes' bio basket, posebno četvrta... treba plej k'o vazduh
Mada da je hteo, već godinama je mogao da gleda, ali tek sada je počeo, kada im je tim došao u situaciju da se ne boji za 2. mesto.
Ma Bandi nekako mi deluje i da nismo kiksali u bitnim momentima kada smo mogli da stignemo, da bi nas pobedili. Odlična ekipa. Šuteri pravi.
E bas su vas izjebali. Ni svinjino nabacivanje sudijama vam ne bi pomoglo.
http://i39.tinypic.com/208inmd.jpg
Rasni idi hrani Bobija senom.
Dragan je falio najviše... ali nije bilo realizacije napada posle njihovih promašaja, otvoreni šutevi, Rudi, Kerol i Drejper, sva trojica omaše (jednom su oni uzeli skok) i posle u napadu ništa. Loša selekcija šuta, Dragan spiči iz kontre... i one lopte kad su gubili loši pasevi Burusisu, opet fali tu neko da iskreira, ne može Bogdan uvek. Real je veliki i kvalitetan tim, i očekivao sam 15+, ali mi žao jer sam video da je to moglo dosta bolje.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/417170_441929949199833_964620162_n.jpg
grobarskoj pameti nikad kraja
I da, svakako je falio i Dule. Gašić je diplomirani pomoćni trener. Ali, teško je to, praktično nemoguće, proceniti koliko bi on popravio stvari.
Moglo je, posebno jer i pored toga što je delovalo kao da zasipaju trojkama, nije ovo bilo njihovo idealno šutersko veče. Posebno je Ljulj loš bio. I Kerol.
ladno drejper iz cedevite igra za real
Ni ne razmišljam u tom pravcu da je Dule bio jer nije i to je to. Nikada ne idem u te teorije. Jednostavno jaki su, mi treba da tražimo šansu u nekim drugim utakmicama. Recimo protiv Bajerna u obe, Žalgirisa takođe, Lokomotive Kuban, Makabija i Galate kući. TTo su te ekipe koje se mogu dobiti. Real i CSKA će jednostavno oprati grupu.
A meni je ustvari hit što svaka prozivka od rasnog pada u vodu s obzirom da je seljak okačio austrijsku zastavu i zvezdin grb.
дајте ми ону слику са кошаркашима звезде испред тв-а
хвала душане, душа си :*
DUŠAn si
džoni napravi nešto s onim njihovim Kurcem :D
Dzoni ne obraćaj pažnju na austianca vidiš da je u transu konačno je gledo neku top16 utakmicu lolo