KK Partizan

1. Па остаће они, осим црнаца сви имају вишегодишње уговоре. Не би Дуле правио овако млад тим да би их одма после прве сезоне распродао.

2. Браво гробари, добро сте одиграли, поготово у одбрани, добар меч био, али јебига искуство пресудило.

3. žao mi je u pičku materinu ali naklon igri, potajno sam se nadao šutu za pobjedu ili njihovu ili našu. Bogdanović će da kida, šteta što nije napravio ukršteni korak ili još zakoračio jedan korak naprijed kada je šutao za pobjedu, imao bi vjerovatno još bolju poziciju, ne može ga blokirati nijedan bek a i krila jedva zbog odraza i predugih ruku... Al' dobro, momci pokazuju iz utakmice u utakmicu da su sve bolji, da se bolje uklapaju, da rastu, Gordon pogodoto što mi je izuzetno drago. Musli mi je bio gotovo perfektan, u odbrani je baš smotao Krstića, u napadu se nije previše igralo na njega ali i tu je bio dobar, pokupio je par otpadaka i trpno u koš. Bertans pokazao da je najbolji šuter pored Anđušića, samo mu malo fali snage i biće odličan. Gagić sa povredom nije mogao dosta da uradi, samo malo da se zamjeni Musli i to je to. Malo je zakazao Milosavljević, falio je njegov neki poen. Lučića su baš dobro čuvali ali ipak je uspio da uvalja nekoliko koševa, a još uvijek mislim da on nije u punoj snazi zbog povrede.Ipak se vidjelo da je falio još jedan plej, ne može Vesterman 38 minuta da igra konstantno i odbranu i napad ali i njegovom igrom sam prezadovoljan, jest imao par grešaka ali to je umor i veliko trošenje u odbrani...
    I ako slabo krenemo ovaj prvi dio eurolige, u onom drugom će se svi preznojiti da nas dobiju.

4. Svi sem Lučića i crnaca verovatno ostaju i sledeće sezone, jbg nekog moramo da prodamo da bi mogli da funkcionišemo pa će to biti ili Lučić ili neko drugi ko bude eksplodirao. Iako postoji žal zbog poraza ja sam prezadovoljan igrom i zalaganjem.
    Dobro je da su i Brose i Ritas izduvali.

5. Sutra ću da dam malo dužu analizu ali sam jako zadovoljan igrom, trudom i atmosferom.
    Ova ekipa je nešto posebno.

6. Daće Toma Grobar kredu da se sačuva ekipa i za sledeću sezonu.

7. Aha ko što nam je i ove godine dao...

8. Ove godine su bili izbori.

9. Koliko je smarao onaj komentator na SK o dužini riku Bogdanovića, majko moja, kažu 211 ili 214 kako on tvrdi, sam je merio...

Pa pobegao je Ercegu sa svojim dugim rukama...

Mislim da lik svršava na pomen dužine Bogdanovićevih šaka...

Fino samo igrali, ali smo na centru za sada mnogo tanki...

10. Чекамо сутра меч против ових Литванаца, пукли су од Барсе, пући ће од Партизана, идемо до 1. победе!

11. ja sam ih gledao protiv barce. Barca bila tuzna, mozete onda misliti koliko su ovi tuzni.
    Nemaju vise one igrace koji mogu da napakuju po 10 trojki bez problema.. otisao im onaj klinac u nba. Znaci nasa deca deluju naspram ovih ko osvajaci EL. E sad, plasim se samo da ne izvuku bas najbolju partiju protiv nas. Al opet, protivnik igra onoliko dobro koliko mu ti dopustis..

12. ЈЕБИ ЛИТВАНЦЕ, ЈЕБИ НЕ ВАДИ!

13. Јеби га, изгубили смо, криво ми много, али опет ове судије једу говна и опет нас уништи Србин-делија Недовић маму му :С. Него надам се бољем учинку у следећој утакмици, а са ким играмо следећу? Зна неко?

14. Mnogo nam fali drugi plej.Kad je vesterman izašao u prvoj četvrtini zbog dve lične napad je bukvalno stao.A vodili smo 7 razlike i na kraju izgubili četvrtinu.Dve trojke na kraju prve i druge četvrtine neću da komentarišem da toga nije bilo dobili bi utakmicu.

15. Је ли неко испратио баскет до краја. Ја сам гледао до фудбала и видио сам да је било океј. Вестерман рано ушао у проблем са личним а она мала чамугица није играч какав нам треба. Не може га једноставно мијењати. И гордон ме све више нервира.
    Ако је неко испратио нека напише нешто.

16. Риха, гледо сам целу текму!Могу ти рећи да они нису били ништа посебно,а ми смо били још гори, јбг неможемо да вратимо време, окрећемо се мечу са Радничким!
    Ето ко у недељу иде у Пионир можда се видимо!
    Напред ЦРНО-БЕЛИ!

17. Samo da gospodin Tomas i blentavi Gordon odu i dođu novi crnci i sve će da bude u redu.
    Oni loši a mi još gori, bukvalno nam šire noge al nama nije hteo da se digne nikako da ih naguzimo :D
    Idemo dalje opako talentovanu ekipu imamo!

18. И мене чамуге нервирају и све сам више увјерен да смо овај пут промашили са обојицом. Гордон нема апослутно никакву идеју у нападу, леђна техника ала Бешовић, шут са дистанце и полудистанце улази само под условом да неким случајем играч у покушају блокаде скрене лопту.
    Томас без неке идеје у нападу, без одговарајућег разигравања и ако је требао бити номинално први плеј. Нема ни улаз ни шут.
    Е сада, да им се покаже излаз, шта онда? Не знам каква је шанса да се Величковић потпише након што залијечи повреду, бар до краја сезоне. Мислим да би био много боље ријешење или можда овај Скот што је играо у Радничком, чујем да раскида уговор са Белгијанцима. Под условом да га цигани не ангажују.
    За плеја нисам сигуран, Вестерман је добар али треба још један.

19. Ја мислим да нам треба неки опасно брз и интелигентан плеј, Вестерман када се затрчи иде главом кроз зид.Ел сте гледали како Мек дере у Фенербахче-у то је плејчина!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.